Görüş Bildir
Haberler
Bollywood ve Hollywood'dan Sonra Nick Jonas'ın da Gönlünü Kazanan Güzel Oyuncu Priyanka Chopra ve Rol Aldığı En İyi Filmler

Bollywood ve Hollywood'dan Sonra Nick Jonas'ın da Gönlünü Kazanan Güzel Oyuncu Priyanka Chopra ve Rol Aldığı En İyi Filmler

Eğer Hint filmlerine ilgi duyuyor ve Priyanka Chopra'yı da beğeniyorsanız, sizleri buraya alalım. Çünkü Bollywood meraklılarını bu hafta sonu müthiş bir 'Priyanka Chopra Filmleri' maratonu bekliyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son dönemlerde Nick Jonas ile yaşadığı ilişki sayesinde adını sıkça duyduğumuz Priyanka Chopra, Bollywood'dan sonra Hollywood'un da gönlünü fethetti.

Son dönemlerde Nick Jonas ile yaşadığı ilişki sayesinde adını sıkça duyduğumuz Priyanka Chopra, Bollywood'dan sonra Hollywood'un da gönlünü fethetti.

En son ABC yapımı Quantico dizisinde yer alan, 2000 yılı Dünya Güzellik Yarışması birincisi ve aynı zamanda Bollywood'un en çok kazanan aktrislerinden biri olan Chopra, bugüne kadar Amitabh Bachchan, Shah Rukh Khan, Ranbir Kapoor, Ranveer Singh, Hrithik Roshan, Arjun Rampal, Shahid Kapoor ve Akshay Kumar gibi Hint sinemasının ünlü isimleriyle çalışma imkanı buldu.

Priyanka Chopra, tescilli bir güzel olmasına rağmen güzelliğinin yeteneğinin önüne geçmesine izin vermiyor.

Priyanka Chopra, tescilli bir güzel olmasına rağmen güzelliğinin yeteneğinin önüne geçmesine izin vermiyor.

Chopra, sadece dış görünüşünün ön planda olduğu ve güzelliğinin oyunculuğunu gölgelediği yapımlarla değil, aksine riskli sayılabilecek rollerle ve kaliteli projelerle karşımıza çıkıyor. Nostalji yapmak isteyenler ya da ilk kez izleyecek olanlar için Chopra'nın rol aldığı en iyi filmlere bir göz atalım.

1. Barfi! - Aşkın Dile İhtiyacı Yoktur

1. Barfi! - Aşkın Dile İhtiyacı Yoktur

Küçük yaşta annesini kaybeden ve babası tarafından yetiştirilen Barfi, sağır ve dilsiz olarak doğmuş; ancak buna rağmen hayat dolu ve son derece pozitif biri olarak büyümüştür. Aynı zamanda son derece haylaz bir genç olan Barfi'nin başı sık sık derde girmektedir. Yaşadığı şehre taşınan Shruti Ghosh isimli genç kadınla tanıştığında ise hayatında daha önce hiç karşılaşmadığı duygularla tanışmaya başlar. Shruti'nin ailesi, kızlarının 'normal' biriyle evlenmesini ve 'normal' bir hayat sürmesini istemektedir ve bu birlikteliğin gerçekleşmesine izin vermeyecektir. Yıllar sonra yolları tekrar kesiştiğinde Barfi'nin kalbinde başka biri vardır; Shruti içinse seçim yapma zamanıdır.

2. Don

2. Don

Mumbaili bir vatandaş olan Vijay, bir polis memuru tarafından uyuşturucu kaçakçısı Don'un yerine geçmesi için görevlendirilir. Ancak polis memurunun öldürülmesiyle birlikte olaylar kontrolden çıkar ve bir anda Vijay mafyanın içinde tek başına kalıverir.

3. Don 2 - Yüzleşme

3. Don 2 - Yüzleşme

Don serisinin devam filmidir. Asya yeraltı dünyasını ele geçiren Don, gözünü Avrupa'ya dikmiştir. Yolunda ise mevcut yeraltı dünyası patronları ve çeşitli güvenlik kuruluşları vardır.Don planlarını gerçekleştirmek için hem suikaste uğramamak hem de tutuklanmaktan kaçmak zorunda... Macera kaldığı yerden devam ediyor ve aksiyon Kuala Lumpur'dan Berlin'e kayıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Mary Kom

4. Mary Kom

Mary; mücadeleci, iradeli ve tutkulu bir kişiliğe sahip genç bir kızdır. Kendini tamamen boksa adamıştır. Ancak hayat onun için oldukça zordur. Fakir bir ailesi vardır ve onların ihtiyaçlarını karşılamak zorundadır. Hem evi için hem de spor için gerekli olan malzemeleri sağlamakta uzun süre zorluk yaşamıştır. Mary daha sonra sporda ilerlemeye başlar ve bir boks maçı yapıp ailesine para götürebileceğini fark eder.

5. 7 Khoon Maaf

5. 7 Khoon Maaf

Susanna, gerçek aşkı arayan genç bir kadındır. Hayatının erkeğini bulmak için tam 7 kez evlenmiştir. Ancak işler umduğu gibi gitmez ve sonuç hep hayal kırıklığı olur. Her nasılsa Susanna'nın kalbini kırmış olan bütün erkekler esrarengiz bir şekilde ölürler. Acaba Susanna'nın bu ölümlerle bir ilgisi var mıdır?

6. Fashion

6. Fashion

Meghna Mathur, küçük bir kasabada doğup büyümüş genç ve güzel bir kızdır. Hayali ünlü bir manken olmaktır. Bunun için babasının isteğine karşı çıkar ve Mumbai'ye gidip sektörün tam da göbeğine düşer. Başlangıçta pek çok zorlukla karşılaşan Megha, ayakta kalmak için mücadele verir. Kariyer basamaklarını yavaş yavaş tırmanmaya başlar ancak işler yine karışacaktır. Bu sefer Megha'nın yüzleşmesi gereken çok daha büyük sorunları vardır.

7. Kaminey

7. Kaminey

Charlie ve Guddu birbirinin zıttı iki kardeştir.Birisi peltek diğeri ise kekeme olan kardeşlerden Charlie bir mafya üyesi; kardeşi Guddu ise evlenmek üzere olan biridir. Charlie’nin hayallerine ulaşmak için attığı bir adım kendisini ve kardeşini büyük bir belaya sürükler. İş üzerindeyken yanlışlıkla büyük bir mafyadan çok pahalı bir uyuşturucu araklar. Bu pahalı uyuşturucuların peşine ülkedeki tüm mafya düşer.

8. Anjaana Anjaani

8. Anjaana Anjaani

Aakash işinde iflas bayrağını çekmiş ve artık hayatına son vermek istemektedir. Kiara adındaki genç ve güzel kız da hayatını sonlandırmanın yollarını aramaktadır, çünkü çok sevdiği nişanlısı onu terk etmiştir. Bu ikilinin yolu ise bir köprüde kendilerini atmak isterken birleşir, fakat insanlar onlara engel olur. Sonrasında ayrı yerlerde intihara kalkışırlar bu seferde başaramazlar ve yolları bu sefer hastanede kesişir. İkili, bu işin böyle olmayacağını anlayıp beraber intihar etmeye karar verir. 31 Aralık günü köprüden birlikte atlamak üzere sözleşirler. Atlama tarihine tam 20 gün vardır ve ikili bu 20 günde hayatlarında yapmadıkları her şeyi yapmaya karar verip, beraber vakit geçirmeye başlarlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. Teri Meri Kahaani

9. Teri Meri Kahaani

Öğrenim hayatına Londra'da devam eden üniversite öğrencisi Krish, doğum gününde sevgilisi Meera ile zaman problemi yüzünden tartışma yaşar ve yolda giderken şehir turu yapan güzel romantik kızımız Radha ile tanışır ve ikili arasında kıvılcımlar çakar. Ve aslında bu ikili daha önceki yaşamlarda da başka isimlerle ve hayatlarla birbirlerini tanımış ve aşık olmuşlardır. Filmde 1910, 1960 ve 2010 yıllarında yaşanmış 3 farklı aşk hikayesi vardır. Acaba çiftimiz hangi zaman diliminde aşklarının gerçek olduğunu anlayacak ve sonunda kavuşabileceklerdir?

10. Aitraaz

10. Aitraaz

Raj Malhotra evine yanlışlıkla gelen sekretere aşık olur ve onunla evlenir. Raj'’ın eski sevgilisi Sonia ise Raj'ın patronuyla evlenmiştir. Sonia, Raj'ı şirkette görünce onun şirketteki konumunun yükselmesine yardımcı olur ancak Raj’'dan karşılığını alamaz. Bunu gururuna yediremeyen Sonia, Raj'a iftira atarak mahkemelik olmasını sağlar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
103
49
47
10
7
4
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tuğçe Kutlu

Barfi'yi şiddetle tavsiye ediyorum ... <3

gizemakay

çikinmiş

Kılıç Asuman

dedi uzanamadığı üzüme bakarak...

Hint Fakiri

Bajirao Mastani filmindeki rolünü de çok beğenmiştim. Çok naif, çekingen incinmiş bir kadını oynuyordu, tavsiye ederim.