Görüş Bildir
Haberler
Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu, İletişim Fakültesi'ne de Dekan Oldu

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu, İletişim Fakültesi'ne de Dekan Oldu

İstifası için öğrencilerin ve akademisyenlerin protesto gösterileri düzenlediği Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu, üniversiteye yeni açılan İletim Fakültesi'ne vekaleten dekan olarak atandı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanan Melih Bulu'nun yeni kurulan İletişim Fakültesi’ne de dekan olarak atandığı ortaya çıktı.

Boğaziçi Üniversitesi'nde akademisyen ve öğrencilerin Melih Bulu'ya yönelik protestoları devam ederken Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanan Bulu'ya yeni bir görev daha verildi.

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle 6 Şubat'ta kurulan İletişim Fakültesi'ne vekaleten dekan olarak Bulu atandı. Boğaziçi Üniversitesi'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirmeye göre, YÖK'ün Bulu'yu vekaleten dekan olarak atama kararı 14 Nisan'da gönderildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
157
116
24
8
8
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Barney

okulu üstüne yapacaklar az kaldı. hatta herkes çıksın hem dekan hem akademisyen hem de öğrenci olsun takılsın tek başına. ders aralarında da kantinci olur ke... Devamını Gör

yekanok sıvıstan

Ögrenci olarak ta atanması yakındır.

tahsin tepek

Buna kumdan bir üniversite yapalım, gitsin orada oynasın.