Görüş Bildir
Haberler
Boğaziçi Üniversitesi'ndeki Jiletli Saldırgana 14 Yıl

Boğaziçi Üniversitesi'ndeki Jiletli Saldırgana 14 Yıl

Boğaziçi Üniversitesi'nde öğrenci yurduna yangın merdiveninden girip bir kadın öğrenciye jiletle saldıran Yasin P.’ye 14 yıl hapis cezası verildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü’ndeki öğrenci yurduna yangın merdiveninden girerek bir kadın öğrenciye jiletle saldıran Yasin. P. 14 yıl hapis cezası aldı. Cezanın 13,5 yılı ‘cinsel saldırıya teşebbüs’, 6 ayı da ‘işyeri dokunulmazlığını ihlal etmek’ten dolayı verildi.

Yasin P. hakkında 20 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

8 Ağustos 2015’te sabaha karşı yangın merdiveninden yurda giren sanık kamera görüntülerinden tespit edilip 4 gün sonra Sarıyer’de yakalanmıştı. İlk ifadesinde olay esnasında alkollü olduğunu ve bir kadın öğrencinin kendisini odasına davet ettiğini söylemişti. Sanık yanlış odaya girdiğini, jileti muhtemelen odada bulduğunu, olaydan sonra kendisinin teslim olduğunu iddia etmişti. Sanığın olay günü kampüsün çevresinde ve içinde gezdiği kamera görüntülerinde tespit edilmişti.

Saldırgan, duruşmada ise 'Önceki ifadelerimde de belirttiğim gibi odaya yanlışlıkla girdim. Bana 'ne arıyorsun' diye üzerime gelince korkup, üzerimde taşıdığım jileti çıkardım. Kendimi korumaya çalıştım” demişti.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın