Görüş Bildir
Haberler
Boğaziçi Üniversitesi'nde Arbede! Rektör Naci İnci'nin Arabasının Üzerine Çıktılar

etiket Boğaziçi Üniversitesi'nde Arbede! Rektör Naci İnci'nin Arabasının Üzerine Çıktılar

Batuhan
05.10.2021 - 10:15

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Naci İnci, makam aracına bindiği esnada öğrencilerin protestosuna maruz kaldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Prof. Dr. Melih Bulu'nun Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanmasıyla başlayan kaos kampüste devam ediyor. Bulu'nun görevden alınması sonrası yerine Prof. Dr. Naci İnci'nin rektör olarak getirilmesi de üniversitedeki tansiyonu düşürmeye yaramadı.

Yeni rektöre de protesto

Yeni rektöre de protesto

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla atanan rektör Prof. Dr. Melih Bulu'nun ardından üniversiteye önce vekaleten, sonra yeni rektör olarak atanan Prof. Dr. Naci İnci'ye de öğrenciler protesto başlattı.

Aracın önüne geçtiler

Aracın önüne geçtiler

Protestoların bugün 274. gününe girilirken üniversitede öğrenciler şiddet olaylarını artırdı. Rektör Naci İnci rektörlük binasından çıkarken öğrencilerin tepkisiyle karşılaştı. Bazı öğrenciler Naci İnci'nin bindiği makam aracının önünde durarak geçmesine izin vermedi.

Otomobilin üzerine çıktılar

Otomobilin üzerine çıktılar

Aracın üzerine daha sonra yarı çıplak bir şahıs çıktı. Özel güvenlik ekiplerinin olayı engellemeye çalışmasıyla da arbede yaşandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
57
42
29
22
9
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KucukEniste

Yani kusura bakma adamların okulunu ımara acacaklar sacma sapan okulla bagı olmayan rektorler atayacaklar bide TR'nin en iyi okuluna bunu yapacaklar kusura b... Devamını Gör

Zettairei

Ya abi böyle davranışlar haklı iken bir anda haksız konuma getirir. Eylemlerde bu tarz davranışlara kesinlikle izin verilmemesi gerekiyor. Genelde yapılan ey... Devamını Gör

Minister of Magic

Hükümetin istediği o zaten protestolara özel olarak bazı insanlar yerleştiriliyor ve bu kişiler birden protestonun seyrini değiştirip halkın gözünden düşürüyor.

jamiryuu

Tamam melih bulu olayında haklıydınız tepkinizi gösterdiniz görevden alındı yerine bir başkası atandı. Peki şu an ki tekpinizin sebebi nedir be sikikler diye... Devamını Gör