Görüş Bildir
Haberler
Bodrum'un İlk Welness Festivalinin Takvimi Belli Oldu! Alanında Uzman Konuşmacılarla Wellfest'e Sayılı Günler Kaldı

Bodrum'un İlk Welness Festivalinin Takvimi Belli Oldu! Alanında Uzman Konuşmacılarla Wellfest'e Sayılı Günler Kaldı

Çakraları bir güzel açıp kışa giriş yapmadan tüm negatif enerjiyi bertaraf etmeye hazır mısınız? Bodrum'nin ilk wellness festivali Wellfest birbirinden değerli konuşmacılar ve atölyeler ile sizi bekliyor! 🧘

Yazın sonuna geldik, ama tamamen arınabileceğimiz, tüm negatif enerjimizden kurtulabileceğimiz bir tatil yapamadık!

Ama karamsarlığa düşmenize gerek yok. Tüm yazın stresini atabileceğiniz Wellfest'e sayılı günler kaldı. Yazın son demlerini yaşadığımız Eylül ayının son günlerinde negatif enerjiyi uzaklara yolluyoruz!

Peki, ne olacak Wellfest'de... Neden gitmeliyiz diyorsanız; derin bir nefes alın, devam ediyoruz! 👇

Fiziksel, zihinsel ve ruhsal olarak iyi hissetme hali olarak tanımlayabileceğimiz “wellness” konsepti, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de iyi hissedip iyi yaşamak isteyenlerin heyecanla takip ettiği pek çok trendi içinde barındırıyor. Sağlıklı beslenme trendleri, farklı spor ekolleri, meditasyon gibi pek çok farklı konuda başlığa sahip olan wellness, bütüncül bir iyi hissetme deneyimi sunuyor. 😍

Daha fazla bilgi, daha fazla yoga ve daha fazla eğlence!

Festival, daha iyi bir yaşam sürmeyi hedefleyenler için tek günlük bir “ruhsal ve zihinsel arınma programı” sunuyor. 

Bodrumlular, WellFest’te yogadan meditasyona, astrolojiden sağlıklı beslenmeye, detokstan pilatese pek çok farklı panel, seminer ve atölye ile merak ettikleri konularla ilgili sağlıklı bilgileri ilk kaynaktan alma fırsatı buluyor. 

Aynı zamanda festival alanına giriş yapan katılımcılar, tüm gün Bodrum'un yeşili ve sanatı buluşturan ortamında eğlenceli bir zaman geçirebilecek!

Wellfest'de namı diğer "Doktor Yoga" Burak Ayhan ile "Doktor gözüyle yoga ve nefes pratikleri" etkinliğine katılabilirsiniz!

Wellfest'de namı diğer "Doktor Yoga" Burak Ayhan ile "Doktor gözüyle yoga ve nefes pratikleri" etkinliğine katılabilirsiniz!

Üniversitede aldığı tıp eğitimini yoga öğretisi ile pekiştiren Burak Ayhan, tıp eğitiminin yanı sıra kişisel gelişim seminerleri ve ruhsal öğreti danışmanlıkları ile kendini geliştirmiş.

 Tüm öğretilerin ortak noktası olan “Kendini bil, kendini tanı” felsefesi ile tanıştığı andan beri farklı meditasyon teknikleri ve yoga öğretileri üzerine çalışan Burak Ayhan; bir yandan öğrenmeye ve keşfetmeye devam ederken bir yandan da çevresindekilere artık bu yolla şifa vermeye çalışıyor. 

Festivalde yer alacak atölyede nefes egzersizleri yapabilir ve doktor ile yoga öğretilerinizi pekiştirebilirsiniz!

Ya da "budokan yoga" hakkında merak ettikleriniz varsa Cemre Canset Bağan'ın atölyesine konuk olabilirsiniz.

Ya da "budokan yoga" hakkında merak ettikleriniz varsa Cemre Canset Bağan'ın atölyesine konuk olabilirsiniz.

Brahma Kümaris’te ilk meditasyonunu deneyimlediğinde 12 yaşında olan, 15 yaşında reiki, 16 yaşında yoga ile tanışan ve 19 yaşında tek başına ilk Hindistan seyahatini yapan Cemre Canset Bağan; hem yurt içinde hem de yurt dışında çok değerli eğitmenlerle 500 saatin üzerinde sertifika eğitimlerine katıldı.

Budokon® Yoga, Yogakids® Çocuk Yogası, Birthlight® Hamile Yogası, Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Yoga Terapi ve Hatha Yoga sertifikasyonları bulunan Bağan, Budokan atölyesi ile Wellfest'de sizi bekliyor!

Peki, sadece yoga mı diye soracak olanlar için hemen yeni bir bilgi verelim:

Dışarıda aranan mutluluğun, mutsuzluk ve tatminsizlik olarak geri döndüğünü fark ettiği anda Kuantum Alan Terapisi, meditasyon ve nefes çalışmalarıyla ilgileneye başlayan Duygu Demir de Wellfest'de yerini alacak. 

Astrolojiye meraklıysanız Duygu Demir'in atölyesini kaçırmamakta fayda var!

Bitti mi sandınız? Bitmiyor... Bitmiyor!

Ortaokul döneminde voleybol oynamaya başladığından beri sporu hayatından hiç çıkarmayan ve 1999 yılı Miss Fitness Türkiye 2.’liği ünvanına sahip Şebnem Sürücü de festival boyunca atölyesinde pilates için sizi bekliyor olacak.

Vegan Diyetisyen Kevser Başkara ile “Vegan Beslenme”

Sporcu, diyabet, anne çocuk beslenmesi, kilo kontrolü, iyi yaşam gibi birçok konuda bireysel ve grup eğitimleri veren beslenme ve diyet uzmanı, diyabetle yaşam koçu olan Kevser Başkara'den vegan beslenme hakkında bilgi alabilirsiniz.

Çisem Çakır ile “Wellness Trendleri ve Sağlıklı Yaşam İpuçları”

Çisem Çakır, WellFest’te Sianji Well-Being Resort uzmanları arasında yer alan Uzman Diyetisyen Turgay Köse ve Dr. Metin Ilışan ile birlikte wellness trendleri ve sağlıklı yaşam ipuçları semineri ile Bodrumlularla buluşacak. Kaçırmamanızı öneririz!

Genel Cerrahi Uzmanı Nazlı Ferhan Sayıt Coşkun ile “Hastalıkta ve Sağlıkta Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp”

2000 yılında İstanbul Tıp Fakültesi’nden mezun olan, bir süre pratisyenlik yaptıktan sonra Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde Genel Cerrahi uzmanlık eğitimini tamamlayan Nazlı Ferhan Sayıt Coşkun'da engin bilgisini paylaşmak için Wellfest'de!

Devam ediyoruz... Gizem Çalışkan ile “AquaJog”

Spor hayatına 7 yaşında yüzme ile başlayan Gizem Çalışkan, üniversite yılları boyunca yüzme kariyerini antrenör olarak devam ettirdi. İsviçre’de özel olarak AquaJog eğitimi aldıktan sonra AquaJog sporunu ileriye götürmek üzere çalışmalarına başladı; Türkiye’de ilk defa hayata geçecek olan bir sporun temellerini attı ve Aqua Jog Club’ı kurdu.

“Suyla arkadaş olun ve sizi değiştirmesine izin verin.” Mottosu ile beraber eşsiz deneyimler yaşayabileceğiniz Gizem Çalışkan da Wellfest'de sizi bekliyor!

Mutluluğu sürekli hale getirmek isteyenler için Gülferi Yıldırım ile "Mutlu insanlar semineri" Wellfest'de.

İTÜ Elektronik Mühendisliği ve Yeditepe Üniversitesi işletme yüksek lisansından (MBA) mezun olan Gülferi Yıldırım, Üsküdar Üniversitesinde Psikoloji Yüksek Lisansı tamamlamış ve Nörobilim Yüksek Lisans programında tez yapmaktadır. 25 yılı aşkın süredir sağlık sektöründe başarılı bir kariyere sahip olan Gülferi Yıldırım, aynı zamanda Kültür Üniversitesinde öğretim görevlisi olarak iletişim ve pazarlama dersleri vermektedir.

İş yerlerinde çalışanların stresle baş etmesi, performanslarını yükseltmesi ve iş-hayat dengesini kurabilmelerini sağlayan nörobilim temelli yeni nesil eğitim programlarını farklı eğitmenlerle kurumlara sunan “SHIFTEDMINDS KURUMSAL EĞİTİM VE DANIŞMANLIK” şirketinin kurucusudur. Dokunduğu insanların hayatında farkındalık yaratmayı ve ilham vermeyi seven Yıldırım, WellFest katılımcılarıyla Mutlu İnsan Semineri’yle bir araya gelecek.

Yaşam Koçu Hande Akın ile “Kalbin Bilgeliğinde Yaşamak”

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo TV Sinema mezunu olan ve reklam sektöründe 15 yıllık tecrübesi olan Hande Akın kişisel gelişim ve yaşam koçluğu hizmeti veren Ben Zamanı’nın kurucusu. Sorgulama, kendini keşfetme, tanıma ve anlama macerasında katıldığı sayısız eğitim ve seminer sonrası EFT (Duygulardan Özgürleşme Tekniği), Regresyon, Ezoterik şifa teknikleriyle harmanladığı, kalbin rehberliğinde özgün bireysel seanslarının yanı sıra kişisel gelişime dair eğitimler ve seminerler veriyor.

Farkındalık Danışmanı Seza Aslanbaş ile “Tekrarlayan Yaşam Döngüleri”

Seza Aslanbaş, kendi yolculuğunda meditasyonla tanışmadan önce Ortadoğu Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun olup 8 yıl boyunca kurumsal firmalarda çalıştı. Bireysel hocası Rida Kıraşı rehberliğinde Türkiye ve Hindistan'da tapping, meditasyon, bedensel ve zihinsel farkındalık eğitimleri aldı. Kendi çalışmalarını derinleştirmek için şimdi de Gilbert Renault ile Recall Healing* danışmanlığı eğitimine devam ediyor. Farklı disiplinlerde öğrendiklerini sentezleyerek kendini tanımanın ve şefkatle kabul etmenin değerine inan Seza, WellFest katılımcılarıyla açılış meditasyonunda buluştuktan sonra Tekrarlayan Yaşam Döngüleri Atölyesi ile tekrar bir araya gelecek.

Örgütsel Psikolog Dilara Kuru ile “Oto-hipnoz ile Keşif Molaları: Değişim Atölyesi”

Örgütsel Psikolog Dilara Kuru ile “Oto-hipnoz ile Keşif Molaları: Değişim Atölyesi”

2011'den bu yana yaşadığı İngiltere'de, ikonik markalar üzerine hazırladığı tez ile yüksek lisansını, Liderlerin Ego Yönetimi üzerine hazırladığı ve geliştirdiği Ego Ölçer ile de Örgütsel Psikoloji alanında doktorasını tamamlayan Dilara Kuru, Wellfest'deki atölyesi ile meraklılarıyla buluşacak.

Festivalde minikler de unutulmamış tabii! Paraşüt Kitap ile “Çocuklar için Felsefe”

Rumeli Hisarüstü’nde bir öğrenci evinde kurulmuş bir hayalin gerçeğe dönüşme hikayesi olan ve temelinde barış, adalet, eşitlik, hoşgörü ve sevgi var olan Paraşüt Kitap, yalnızca çocuklar için kitap yayınlayan bir yayınevi. Yarattıkları karakterlerle yepyeni dünyaların kapılarını aralayan yerli, yabancı yazarları ve çizerleri aynı çatı altında buluşturan Paraşüt Kitap; çocuklarla çıkmak istediği yolculuklarında onlar okur, eğlenir, öğrenir ve sorgularken bir yol arkadaşı olarak yanlarında olmayı hedefliyor.

Paraşüt Kitap’ın kurucularından olan ve P4C sertifikasına sahip Eda Doğançay, WellFest’in küçük katılımcılarıyla çocuklar için felsefe atölyesi ile bir araya gelecek.

22 Eylül'de Bodrum'da olmayı ve çakralarınızı açmayı unutmayın! 🧘

22 Eylül'de Bodrum'da olmayı ve çakralarınızı açmayı unutmayın! 🧘

22 Eylül'de Bodrum’un en seçkin otellerinden Casa Dell’Arte ve Casa Hermanas’ta gerçekleşecek olan festival hakkındaki tüm gelişmeleri Instagram üzerinden @wellfest_bodrum hesabından takip edebilirsiniz!

Biletler için hemen tıklayın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
3
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın