Görüş Bildir
Haberler
Bodrum'da 'Keşke Erkek Olsaydın' Diyerek Kadın Sürücüye Saldıran Vale Hakkında Soruşturma

etiket Bodrum'da 'Keşke Erkek Olsaydın' Diyerek Kadın Sürücüye Saldıran Vale Hakkında Soruşturma

FreiGeist
16.08.2017 - 10:27

Bütün sene planladığınız tatiliniz nasıl zehir olur? Şiddet zaman ve mekân ayırmadan yanı başımızda kol geziyor. Ülkemizin en turistik tatil beldesi Bodrum Yalıkavak'ta bulunan bir işletmenin valesi, tartıştığı kadın sürücüye saldırmış, aynı araçta bulunan ve olayı belgeleyen başka bir kadının görüntüleri sosyal medyada paylaşmasıyla tepkilerin odağına yerleşmişti. Olayla ilgili bugün Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturma başlattığı aktarılıyor. 

Öte yandan saldırıya uğrayan kadın sürücü Nezire Ç., olay anını anlattı. Beach cluba eşyalarını yerleştirdikten kısa süre sonra otogara yeğenini karşılamak üzere çıkış yapmak istediğinde kendisinden otopark ücreti istendiğini ve tekrar geri geleceğini belirterek bunu kabul etmediğini söyleyen Nazire Ç, dönüşte de girişine izin verilmemesi üzerine tartışma yaşandığını ifade etti. Genç kadın 'Olayda bana saldıran ve hakaretler eden iki vale işten atılmadıkça, tesis bu yaşadıklarımdan ötürü özür dilemedikçe davacı olmaktan vazgeçmeyeceğim' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Araçta bulunan kadınlardan birinin cep telefonuna yansıyan o anlar şöyleydi 📹

Görüntülerde vale, bilinmeyen bir nedenle tartıştığı kadın sürücünün “Kucağına alıp adliyeye mi götüreceksin?” sorusu üzerine “Hayır, dışarı atarım. Erkek olmanızı çok dilerdim. Keşke erkek olsaydın” diyor.

Tartışmanın devamında ise aracın kapısını zorla açıp sürücü kadına “İn aşağı” diye bağırıyor. 

Görüntülendiğini fark eden kişi, bu defa çekim yapan kadına saldırıyor.

Videoya daha önce bu içeriğimizde yer vermiştik, gelelim yaşanan son gelişmelere 👇

Olayın iki gün gün önce Yalıkavak Mahallesi'ndeki Xuma Beach Club'ın otoparkında meydana geldiği ortaya çıktı.

 Görüntülerin medyaya yansıması ardından Bodrum Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

DHA'nın verdiği bilgiye göre Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de ortadan kaybolan valenin yakalanması için çalışma başlattı.

DHA'nın verdiği bilgiye göre Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de ortadan kaybolan valenin yakalanması için çalışma başlattı.

Vale saldırısına uğrayan genç kadın DHA muhabirine o anları anlattı 👇

Vale saldırısına uğrayan genç kadın DHA muhabirine o anları anlattı  👇

2 yeğeni ile birlikte 2 günlüğüne Bodrum’a tatile geldiğini belirten Nezire C., yaşanan olaya ilişkin şunları söyledi:

'Yeğenimin biri ile beach cluba girişimizde kapıdaki valelere rica ettik, arabayı kolay bir yere koysunlar diye. Çünkü 15 dakika sonra tekrar çıkıp, otogara gidip yeğenimi alacağım ve sonra yine geleceğim dedim.

Eşyalarımızı yerleştirdikten sonra diğer yeğenimi almak için arabamın başına geldiğimde benden otopark ücreti istediler, ben de tamamen gitmiyorum, eşyalarım burada, geri geleceğim dedim. 'Ücreti vermezsen bir daha geri gelemezsin' dediler, ben de 'bu konuyu yönetimle konuşurum, ücreti de veririm' dedim.

Otogara gittim. İkinci yeğenimi alıp geri geldiğimde arabamı parka beni de içeriye almayacaklarını söylediler. Ben de yönetimle görüşüp bu sorunu çözmek istedim, ancak kimseye ulaşamadım. Aracımın içinde iken tartışma başladı, yeğenim de arkada oturuyordu, o anda ’Arkadaki araçlar geçsin, çek arabanı dışarı çık’ dediler. Ben de çıkmak istemedim, çünkü eşyalarım içerideydi ve valeler beni almak istemiyordu. Tartışma büyüdü, o anda ’Seni kucağıma alır, götürürüm’ dedi valenin biri, ’Sen de nereye götürüyorsun adliyeye mi’ dedim. İki günlük tatilimiz var, zehir etmeyelim diye sabırlı davranıyorduk.

O anda birisi de bana ’fahişe’ diye bağırınca, beynim döndü ben de küfür etmeye başladım. Evet küfür ettim, ardından bana saldırınca da küfür ettim, çünkü sinirden ağlamaya başlamıştım.

Şu anda bir ay önceden programlı işlerim için İzmir’deyim ve sonra İstanbul’a geçeceğim. Olayda bana saldıran ve hakaretler eden iki vale işten atılmadıkça, tesis bu yaşadıklarımdan ötürü özür dilemedikçe davacı olmaktan vazgeçmeyeceğim.'

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
690
149
117
38
32
24
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kartacali

herkes adama saldırmaya başlamış!!! videonun tamamını görmeden peşinen bir adamı suçlu bulmak ne kadar akılcı? arkadan bu kadına korna sesleri var, adam iler... Devamını Gör

haklı adamın zaten muhtemelen yoğun park sırası yüzünden canı burnunda.yorgun ve sinirleri yıpranmış olabilir.kadın götünün keyfine yolu işgal ediyor.bi de o... Devamını Gör

Yargısız infaz yapmakta üstümüze yok, çeken bayan sadece videonun bir kısmını vermiş internete geri kalanı nerde, bakalım sürücü ne yaptıda adam bu kadar çıl... Devamını Gör

Tata Yayak

wala olaya şu açıdan bakmak lazım, bu tarz olaylarda sosyal medyaya yansıtılan kısım belli o yüzden olayın nasıl geliştiğini görmeden kim haklı kim haksız bi... Devamını Gör