Görüş Bildir
Haberler
Bize Sevgilinin Burcunu Söyle, Seks Makinesi Olmak İçin Ne Yapman Gerektiğini Söyleyelim!

Bize Sevgilinin Burcunu Söyle, Seks Makinesi Olmak İçin Ne Yapman Gerektiğini Söyleyelim!

bathsheba
24.02.2020 - 16:00

Sevgilinin burcuna göre yapman gerekenleri söylüyoruz, buyur gel!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgilinin burcunu seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Sevgilin Boğa burcuysa odaklanman gereken nokta boynu!

Boğa'nın hem kadını hem de erkeği boynundan öpülmeye dayanamaz. Bu arada söylemeden geçmeyelim Boğalar için önsevişme çok önemlidir, yani atlamaya kalktığınız an tam bir Libido düşürücü gözüyle bakarlar size.

Sevgilin Yengeç burcuysa odaklanman gereken nokta karnı!

Yengeç burçları karınlarının kenarları ve boyunlarından çok fazla etkilenirler, konduracağınız minicik bir öpücük bile onları baştan çıkarmaya yeterli olacaktır.

Sevgilin Oğlak burcuysa odaklanman gereken nokta baldırları!

Canınızı çok sıkmak istemeyiz ama Oğlak burçları aldatmaya en meyilli olan burçtur. Yatakta onlara en çok zevk veren nokta ise baldırlarıdır. Yapacağınız bir masajla kendilerinden geçmelerine neden olabilirsiniz.

Sevgilin Yay burcuysa odaklanman gereken nokta uyluk bölgesi!

Yay burçlarının en hassas noktası uyluk bölgeleridir. Minik bir dokunuş bile uyarılmalarına neden olacaktır. Yaylar ateşli ve sıra dışı burçlardır. Aslında Jüpiter tarafından yönetildikleri için sevgi dolu yaklaşımınız bile onları baştan çıkarmaya yetecektir.

Sevgilin Terazi burcuysa odaklanman gereken nokta sırtı!

Sevgilin Terazi burcuysa odaklanman gereken nokta sırtı!

Terazi burçları rutini severler biliyorsunuz ki. Aslında belinden boğazına kadar olan herhangi bir bölgeden etkilenirler ama sen sırtına odaklanıp, öpersen baştan çıkaramayacağın kimse yok.

Sevgilin Aslan burcuysa odaklanman gereken nokta bel bölgesi!

Sevgilin Aslan burcuysa odaklanman gereken nokta bel bölgesi!

Aslında Aslan burçlarını anlamak çok zordur. Yani tam olarak ne isterler, neye bayılırlar bilemiyoruz ama bel bölgesi ve kalplerinin üst tarafından öpülmesine dayanamayacaklarından eminiz. Bu arada minik de bir tavsiye verelim, Aslan burçları acele etmekten hiç ama hiç hoşlanmaz.

Sevgilin Kova burcuysa odaklanman gereken nokta bacakları!

Kovalar yeni deneyimlere her zaman açıktır, bu yüzden şanslısın. Bir Kova kadını ya da erkeğini zevkin doruklarına ulaştırmak istiyorsan, bacaklarından başla. Minik dokunuşların sayesinde uyarılan Kova burcunun yapamayacağı hiçbir şey olmadığını göreceksin!

Sevgilin Koç burcuysa odaklanman gereken nokta başı!

Sevgilin Koç burcuysa odaklanman gereken nokta başı!

Yaratıcı, tutkulu ve sıcaktır yatakta Koç burcu. Zayıf noktaları ise başıdır. Saçlarına masaj yapılmasından, gözlerinin kapalı olmasından ve tutkulu bir şekilde öpülmekten çok hoşlanır. Bu ipuçlarını takip edersen, onun gözünde tam bir seks makinası olacaksın!

Sevgilin Akrep burcuysa odaklanman gereken nokta cinsel organı!

Akrep bütün burçların arasında en ateşli olanıdır. Hem tutkulu hem de yoğun bir cinsellik anlayışları vardır. Bu yüzden bir Akrep'i baştan çıkarmak ve onu zevkin doruklarına ulaştırmak zor olabilir ama cinsel bölgesine yoğunlaşırsanız, zevkten dört köşe olacaktır.

Sevgilin Balık burcuysa odaklanman gereken nokta ayakları!

Balıklar zevk ve şehvet doludurlar, bir Balık'ı zevkten çıldırtmak için ayaklarını kullanabilirsin. Masaj yapıldığında çılgına dönebilirler bile...

Sevgilin Başak burcuysa odaklanman gereken nokta kasık bölgesi!

Sevgilin Başak burcuysa odaklanman gereken nokta kasık bölgesi!

Göbek çevresi ve kasık bölgelerinin öpülmesinden çok hoşlanır. Başak burcunu zevkin doruklarına bu küçük dokunuşlarla çıkabilirsiniz!

Sevgilin İkizler burcuysa odaklanman gereken nokta elleri!

Sevgilin İkizler burcuysa odaklanman gereken nokta elleri!
www.horoscopefan.com

Asil burcumuz İkizler'in zayıf noktası elleri, kolları ve omuzlarıdır. Eğer onu baştan çıkarmak istiyorsanız, dirsek ve bileklerini okşamaya ya da öpmeye başlamanız yeterli. Bu arada şunu da söyleyelim, İkizler asla yorulmazlar yani işiniz biraz zor!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
257
182
135
91
84
77
36
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sorgulayan

böyle gerizekalı içerikler yapmayın ya. ayrıca kendi burcumu seçtim ayak çıktı lan ayakla nasıl bir cinsel bağ kurulur ben onları anlayamıyorum sen ne diyors... Devamını Gör

Enes

Sayende seks makinesi oldum duramıyorum.. teşekkürler onedio.

cansu ersan

Yengeç burçları karınlarının kenarları ve boyunlarından çok fazla etkilenirler, konduracağınız minicik bir öpücük bile onları baştan çıkarmaya yeterli olacak... Devamını Gör