Görüş Bildir
Haberler
Bize Hoşlandığın Kişiyi Anlat, Onu Nasıl Etkilemen Gerektiğini Söyleyelim!

etiket Bize Hoşlandığın Kişiyi Anlat, Onu Nasıl Etkilemen Gerektiğini Söyleyelim!

Begüm
22.08.2021 - 23:45 Son Güncelleme: 23.08.2021 - 01:13

1.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hadi bakalım bu sefer hoşlandığın kişiyi sana ayarlıyoruz!

2. Öncelikle hoşlandığın kişinin cinsiyetini öğrenelim.

3. Genellikle konuşan taraf mı yoksa dinleyen taraf mı?

4. Onu tek kelime ile anlatıcak olsan...

5. Ne kadar sıklıkla görüşmeyi sever?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Onda değiştirmek istediğin bir özelliği var mı?

7. Yeni bir mekana girdiğinde hemen çevredekilerle kaynaşabilir mi?

8. Peki moda konusunda nasıl?

9. Hangisi onun için en önemlisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Biraz cool biraz da umursamaz olmalısın!

Senin hoşlandığın kişi kendini gerçekten çok beğeniyor ve pek çok şeyi de umursamıyor. Bu yüzden sen de onun üstüne gitmeyip umursamaz davranmalısın. Üstüne gitmediğin zaman onun dikkatini daha fazla çekeceksin. İnan sana aşık bile olacak. Gerçekten çok hoş biri ama bu kendini beğenmişliği zaman zaman fazla geliyor. Derin bir nefes al ve güven çünkü sen bunu yapabilirsin. Biraz aramalara geç dön, işin varmış gibi görüşmeleri ertele. İşte oldu bu iş!

Daha samimi ve girişken olmalı, sevgini göstermelisin!

Senin hoşlandığın kişi oldukça utangaç biri. Bu yüzden de senin daha fazla adım atman gerekiyor. Ondan gerçekten hoşlandığını biliyoruz şimdi bunu ona göstermenin zamanı! Biraz fazla mesaj atıp, küçük sürprizler yaparsan olur bu iş. Bir de belki onun da açılmasını sağlamak için romantik bir akşam yemeği teklifi çok ideal olacaktır. Haydi görelim seni!

Romantizme boğul ve onu şaşırt!

Senin hoşlandığın kişi biraz karışık bir kişiliğe sahip. Gerçekten romantizme bayılıyor ama onu etkileyebilmek için zaman zaman farklılıklar yapıp onu şaşırtman gerekiyor. Mesela güzel ve ani bir tatil planı yaparak onu şaşırtabilirsin. Hem de sadece ikiniz olacağınız için oldukça romantik olacaktır. Onun haricinde çok fazla mesaj atıp sıkmaya hiç gerek yok. Zaman zaman yerinde aramalar ve mesajlaşmalar orada olduğunu hatırlatacaktır. Ama biraz romantizm eklemeyi unutma!

Bol eğlence ve çılgınlık zamanı!

Sen de senin hoşlandığın kişi de gerçek bir eğlence delisi! Bu yüzden aslında sen kendin gibi olsan bile onu kolaylıkla etkileyebilirsin ama yine de birkaç tüyo verelim. Öncelikle beklenmedik ve ani planlar yapıp onu şaşırt. Küçük sürprizler de cabası. Olur olmadık yerlere gidip romantik bir an bile yakalayabilirsiniz. Ona biraz farklı ve eğlence dolu olduğunu gösterirsen hop sana aşık oluverir! Kendine güven, sen zaten çok eğlencelisin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
69
32
19
15
13
9
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Biraz cool biraz da umursamaz olmalısın!

T.C. Mehmet

Utangaç biri çıktı. Kesinlikle. Hele gözgöze geldiğimizde tebessümle gözlerini kaçırması yok mu Allah'ım yardım et, eriyorum. Nezaket ve utangaç tavır. Genç ... Devamını Gör

Oğuzcan Bozkurt

Biraz cool biraz da umursamaz olmalısın! Senin hoşlandığın kişi kendini gerçekten çok beğeniyor ve pek çok şeyi de umursamıyor. Bu yüzden sen de onun üstüne... Devamını Gör