Görüş Bildir
Haberler
Biz Böyleyiz Filminin Konusu Nedir? Biz Böyleyiz Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Biz Böyleyiz Filminin Konusu Nedir? Biz Böyleyiz Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Elif
01.08.2022 - 17:53

2020 yılında vizyona giren  ve sevilerek izlenilen yerli yapımlar arasında yer alan Biz Böyleyiz filmi, uzun yıllar sonra bir araya gelen arkadaş grubunun hikayesini konu alıyor. Filmin başrollerinde Hümeyra gibi usta oyuncular, yönetmenliğinde ise Caner Özyurtllu bulunuyor. Birçok ekranlarda yayınlanan bu film, bu akşam ATV kanalında izleyicilerle buluşacak. Peki Biz Böyleyiz filminin konusu nedir? Biz Böyleyiz filminin oyuncuları kimlerdir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Biz Böyleyiz Filminin Konusu Nedir?

Biz Böyleyiz Filminin Konusu Nedir?

Çocukluk ve gençlik yıllarını beraber geçiren arkadaş grubu uzun zamandır görüşmemektedir. Bu arkadaş grubundaki herkes zamanla farklı hayatlara savrulmuştur. Her birinin karakteri birbirinden farklıdır. Hepsi yazlarını, İzmir'deki Nezihe'nin evinde geçirmişlerdir. Nezihe'nin hastalığını öğrenince hepsi üzülür ve aynı anda İzmir'e gelirler.

Bu arkadaşlar uzun zaman sonra tekrardan bir araya gelirler. Birkaç gün, Nezihe için beraber yaşamak zorunda kalan arkadaşlar çok eğlenecekleri gibi birbirlerinin de kalbini kıracaklardır. Aralarındaki eski aşklar, olaylar ve dostluklar tekrardan gündeme gelecektir.

Biz Böyleyiz Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Biz Böyleyiz Filminin Oyuncuları Kimlerdir?
  • Hümeyra -  Nezihe

  • Özge Özpirinçci - Efsun

  • Engin Öztürk - Gökçe

  • Şebnem Bozoklu - Dolunay

  • Meriç Aral - Beril

  • Boran Kuzum - Emre

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Amethyst

gerçekten çok severek izleyip keyif aldığım bir yapıt. Nedense filmi izlerken bir huzur geliyordu bana çok sakin eğlenceli yazlık bir film. İzlemeyenlere ço... Devamını Gör