Görüş Bildir
Haberler
Birkaç Adımda (Tuhaf) Bir Onedio Editörü Olmak

Birkaç Adımda (Tuhaf) Bir Onedio Editörü Olmak

goril
31.01.2015 - 15:21 Son Güncelleme: 01.02.2015 - 13:44

Bu güzel sitede haber ve galeri okumaktan sıkıldıysanız, bu siteye içerik ekleyip kendi sesinizi duyurma isteğinizin artmış olması olası bir durum. Gayet normal görünen bu isteğinizi çok kolay bir şekilde, bir Onedio Üyesi/Editörü olarak yerine getirebilirsiniz. Nasıl mı? Gelin hep beraber galerimizdeki adımları takip edelim.

(Not : Lütfen yanlış anlaşılmasın, bu galeri kimseyi yermek veya övmek için hazırlanmamıştır. Galeride gösterilen şahıs veya makaleler tamamen örnek amaçlıdır, galerinin belirli noktalarında bu şahıs ve makaleler hakkında yorumlarım bulunabilir.)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. "Düşman"larınızı Yoksayın

Editörlüğe giden yolda kendinizin her zaman %100 doğru olduğunuzu zannetmeniz insanları gerçekleri söylediğinize ikna etmeniz lazım. Çünkü siz gerçekten gerçeklerden bahsediyorsunuz, kanıt göstermenize bile gerek yok. İnternet'te yazılan her şey doğrudur, sizin yazdıklarınız neden olmasın!? Hem merak etmeyin, gerçeklerden rahatsız olanlar okumasın yazılarınızı, yeter. Kötü yorumlar? Onlar sizin yazarlık yeteneklerinizi kıskanan pis kakalar. Yoksayın onları.

2. Kaliteli Testler Yayınlayın

2. Kaliteli Testler Yayınlayın

Onedio'nun en çok ilgi gören şeylerinden biri de testler.Testler herhangi bir üyenin olmassa olmazı, Onedio'daki üyeliğinize koymanız gereken bir mil taşı. Ama bu testleri yaparken dikkatli olun, Onedio ziyaretçileri testlerde seçici oluyorlar. Testinizin her yaşa ve her kesime hitap etmesi, ilgi çekici bir soruya ilgi çekici bir cevap vermesi lazım. Unutmayın: Testlere 7'den 70'e herkes katılıyor. Testlerinizin konusu bu yüzden biraz daha ahlaklı ve gerçek hayatta aklınıza gelebilecek sorular olmalı.

İnsanlar bunu merak etmiyor : '...Hmm, acaba 50 yıl sonra nerede olacağım.'

Her gün düşünerek kafayı yediğimiz soru: '...hmm, acaba ben hangi Kamasutra pozisyonuyum...'

3. Günümüzün Önemli Sorunlarını Tarafsız Bir Şekilde Ele Alın

3. Günümüzün Önemli Sorunlarını Tarafsız Bir Şekilde Ele Alın

Gerek galerilerinizde gerek haberlerinizde konular sizin 1.planınız olsun. Erkeklerin erken boşalmasının, Ulaşamadığınız ciğerkeklerin neden kızlarda seçici olmasının, kendinize aradığınız ideal eşinizin ilk sizin tarafınızdan ortaya atılması çok önemli. Bu yüzden çabuk davranın!

İkinci önemli şey ise bu konuları tarafsız ve mantıklı bir şekilde tartış(ma)manız. Sonuçta kişiliğinizin ve beyninizdekilerin yansıması olan galerilerden insanlar sizin yakınmalarınızı, düşünce & ruh yapınızı görecek. Mantık ve objektiflik çerçevesinde kalırsanız ağzınızdan her zaman tutarlı sözler çıkacaktır, insanlar sizi ve sizi 'siz' yapan kişiliğinizi daha iyi anlayacaktır.

Örneğin, siz ülkemiz erkeklerinin 'kıroluğunun ve maçoluğunun 'Türk erkeğiyim'' diye yabancı kızlara yutturabildiğini söylediyseniz, bunun yanına ülkemiz kızlarının emsali görülmemiş komplekslerini de 'Ben Türk kızıyım, o Rus kevaşelere benzemem' diyerek üstlerini örttüklerini söylemeniz şart. Değil mi?

Sonuç

Sonuç

Editörlüğe giden o zorlu yolda çok uğraştınız, mil taşı ardına mil taşı dizerek tesbih yaptınız. Şimdi diktiğiniz tohumların meyvesini bekleyebilirsiniz. Çünkü bunu hak ediyorsunuz. Sonuçta o kadar saçma  özgün ve ilginç şeyi yazmak her babayiğidin harcı değil.

Bundan sonrası size kalmış, ister yazılarınızı biraz daha özenli, objektif ve özgün hazırlayıp daha fazla insanın sevgisini kazanın, isterseniz kendinizi geliştirmeyerek olduğunuz yerde durmaya devam edin.

(Ben 1.seçenekle giderdim açıkçası...)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
11
4
4
4
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın