Görüş Bildir
Haberler
Birine Bağlanmaya Hazır Olmayan Erkekleri Yakından Tanımak İçin 14 İyi Bilgi

etiket Birine Bağlanmaya Hazır Olmayan Erkekleri Yakından Tanımak İçin 14 İyi Bilgi

Ebru Kaybeden
18.10.2017 - 15:56

Bu lafı sarf eden erkeklerin bahanesi hazırdır gerçi: Bir ilişkiden yeni çıkmışlardır. Hal böyle olunca başka birine bağlanmazlar, peki biten ilişkinde bağ var mıydı? Yok, ona da ondan önceki ilişkisi yüzünden bağlanamamıştır. Demek ki ortada bir bağlanma sorunu olduğu aşikar.

Peki bu erkeklerin özelliklerini biliyor musunuz? Muhtemelen bilmiyorsunuz çünkü size bağlanamadıkları için öğrenmeye fırsatınız olmadı. Hiçbir şey kaybetmiş sayılmazsınız, biz yaşadık gördük de ne oldu? Toplanın anlatıyorum… Bunlar çok acayiptirler ya…

En başta belirtelim bu yazdıklarımız bağlanma problemi yaşayan her erkek için geçerli değildir. Kurtarma cümlemizi de yazdığımıza göre artık başlayabiliriz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. En sonda söyleyeceğimizi en başta söyleyelim bu erkeklerin yaşam tarzı “vur-kaç” olarak özetlenebilir, aman dikkat!

2. Hiçbir duyguyu derinlemesine yaşamazlar, yüzeyde dolaşmayı severler, ama dikkat edin sözleri çok etkilidir.

3. Sözleri etkilidir dedik, size yalandan bir dünya kurma ve sizi oraya hapsetme konusunda master dereceleri vardır bunların.

4. Haliyle ne kadar iyi birer yalancı olduklarını da anladınız sanırım, işin garibi maskeli yaşam, yaşam tarzları olmuştur bu arkadaşların.

5. Empati yoksunu olurlar, davranışlarının başkalarını nasıl etkilediği konusunda en ufak bir fikirleri dahi yoktur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Size bağlanma konusunda sıkıntıları olabilir ama ailesiyle arası süper ötesidir, çok iyi bir amca, dayı, abi, kayınbirader, vs. olurlar.

7. Ailesinden sonra arkadaşları gelir, eğer böyle bir erkekle beraberseniz arkadaşlarıyla rekabete girmeyin kaybedersiniz.

8. Bu arkadaşlar otoriteden acayip keyif alır ve bunu her alanda yaşamak isterler, inatçı ve dik başlı yapılarından dolayıdır ki onları bir şeye ikna etmek ya da bir şeyden vazgeçirmek oldukça zordur.

www.funnyjunk.com

9. Bağlanmaya hazır olmayan erkekler sözde ve özde özgürlüklerine aşırı düşkündür ve yalnız kalmaktan büyük keyif alırlar, kısıtlanmaktan nefret ederler.

10. Son derece takıntılı, bencil ve keyif düşkünü bir yapıya sahip olduklarını söylesek sanırım çok şaşırmazsınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kendini beğenmiş, küstah, burnu havada olan bu arkadaşlar aynı zamanda sabit fikirli olmalarıyla da ünlüdür, yanlış olduğunu bilse bile fikrinden kolay kolay dönmezler.

12. Önemsiz, basit konular üzerinde bu arkadaşlar kadar çok zaman harcayan başka birini bulamazsınız, bunu da detaycılık diye satmaya çalışırlar.

13. Bunlar azla yetinmeyi asla bilmezler, her şeyin en güzeline, en iyisine sahip olmak isterler, ama olamazlar.

14. Son olarak bu erkekler kesinlikle uyumlu bir yapıya sahip değildir, arkadaşlarınızla tanıştırdığınızda, bir ortama girdiğinizde bunu canlı olarak tecrübe edeceksiniz zaten merak etmeyin.

Bonus – Her işe burnunu sokan tembel insanlar olduklarını söylemiş miydik?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
428
166
71
55
24
19
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?