Görüş Bildir
Haberler
Birbirinden Anlamlı ve En Güzel Üç Aylar Mesajları

Birbirinden Anlamlı ve En Güzel Üç Aylar Mesajları

Üç aylar 19 Mart 2018 itibariyle başladı. Bütün islam alemi tarafından en bereketli aylar olarak adlandırılan üç aylar için en güzel mesajları bir araya getirdim.

Önce Recep, ardından Şaban ve en son Ramazan ayı ile birlikte üç aylar son bulacak. Ben de sizler için en güzel üç aylar mesajlarını bir araya getirdim ve sizlerle paylaşmak istiyorum. Resimli mesajlara da yer verdim.

İçeriğin Devamı Aşağıda
  • Gül sevginin tacıdır, her bahar bir gül taçlanır. O gül ki Muhammet’i hatırlatır. Onu hatırlayana gül koklatır. Gül kokulu sevgi dolu nice üç aylar..

  • İslam’ın nurlu yüzü kalbine dolsun, makamınız cennet, Hz. Muhammed komşunuz olsun. Günlerinize mutluluk, gönlünüze saadet dolsun. Üç aylarınız mübarek olsun.

  • Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Üç aylarınız mübarek olsun…

  • Aklınıza gelen güzel şeyleri duaya dökün. Bakarsınız yol olur, niyet olur, nasip olur, hallolur. Bu güzel aylarda dualarda buluşmak dileğiyle…

  • İlahi esintilerin kalpleri okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu aylarda dualarda birleşmek dileğiyle, Üç aylarınız mübarek olsun…

  • Bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine, bin bir hayalin gerçekleri bulsun, her türlü duaların kabul olsun, Üç ayların mübarek olsun.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın