Görüş Bildir
Haberler
Biraz Ondan Biraz Bundan: Kusursuz Bir Seks İçin Ön Hazırlık Tüyoları, #CoupleGoals Olma Rehberi, En İlginç Fetişler

etiket Biraz Ondan Biraz Bundan: Kusursuz Bir Seks İçin Ön Hazırlık Tüyoları, #CoupleGoals Olma Rehberi, En İlginç Fetişler

mickeymouse
28.02.2019 - 11:21

Evet, hazırsanız konuya bodoslama dalıyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öncelikle belirtelim ki kusursuzluktan kastımız, her iki tarafı da tatmin edecek; doyum seviyesinin oldukça yüksek olduğu bir seks deneyimi.

Eğer partnerinize karşı kartlarınızı doğru oynarsanız, doğru yerde doğru adımları atarsanız; seks deneyiminizin tatmin edici olmaması için hiçbir sebep yok. Unutmayın ki seks anı kadar, sizi sekse hazırlayacak adımlar da önemli.

Şimdi arkanıza yaslanın ve bizi dinleyin!

İlk adım, göze hitap etmek.

Evet, partnerinizi tahrik etmek için öncelikle onun gözüne hitap etmeniz gerekiyor. Siz de takdir edersiniz ki insan gördüğünü ister, gördüğünden etkilenir. O nedenle ilk olarak gözü kendimize hedef alıyoruz. Bunu ön sevişmenin de öncesi, yani ön sevişmenin ilk adımı olarak görebilirsiniz. Mesela birlikte dışarı çıkacaksanız ya da vakit geçirecekseniz, onun beğeneceğini düşündüğünüz; belki de bir tık uyarıcı giysiler tercih edebilirsiniz. Sizi öyle görüp de arzulamaması söz konusu bile değil!

Sıra kulağa geldi: Onu tahrik edecek sözcükler kullanın.

İkinci adımımız ise partnerimizin kulağına hitap etmek. Gün içinde onu tahrik edecek ve akşama hazırlayacak cinsellik içeren mesajlar atın. Buna yalnızca ilişki öncesinde değil, ilişki esnasında da devam edebilirsiniz. Hepiniz biliyorsunuz ki iyi bir ilişkinin anahtarı iletişim kurmak. Partnerinizle iletişim kurmayı ihmal etmeyin. Partnerinizle her şeyi ama her şeyi açık açık konuşun. Ona nelerden hoşlandığınızı, size neler yapmasını istediğinizi ve ona neler yapmak istediğinizi söyleyin. Tabii onun da nelerden tahrik olduğunu sormayı unutmayın!

Üçüncü, yani son adım ise dokunma üzerine.

Üçüncü, yani son adım ise dokunma üzerine.

Karşınızdaki insanı en çok tahrik edecek şey, dokunmaktır. Ona dokunmayı ihmal etmeyin. Özellikle bu esnada iyi öpüşmek oldukça önemli. Ön sevişmenin de ilk adımı olan öpüşme, kişiyi tahrik edecek yegâne şeylerden biri. E elimizde böyle bir silah var madem, neden kullanmayalım ki?

Tatmin edici bir öpüşmenin nasıl olması gerektiğinden burada bahsetmiştik. 👇

Gelelim, #CoupleGoals olabilmenin altın kurallarına.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Artık hepimiz biliyoruz ki, #CoupleGoals olmak başka, sevgili olmak başka.

Peki neden #CoupleGoals olmak istiyoruz? Çünkü günümüz teknoloji çağında, sosyal medya aracılığıyla yakından takip ettiğimiz çiftleri beğeniyoruz; hayatları ve yaşayışları bizde merak duygusu uyandırıyor. Hepimiz içten içe o özenilen, her anlamda birbirlerine mükemmel uyum sağlayan ve sanki birbirleri için yaratılmış gibi duran o çiftler gibi olmak istiyoruz. Bu ne kadar doğru, orası tartışılır. Belki de uyumlu olmak ve herkes tarafından beğenilmek içgüdüsel bir şeydir, kim bilir.

Kendinizi, olduğunuz gibi kabullenin.

Kendinizi, olduğunuz gibi kabullenin.

Güzellik elbette ki herkes için değişen, göreceli bir kavram. Herkes kendini beğenmeyebilir ancak kendinizi olduğunuz gibi kabul eder ve sevmeye gayret gösterirseniz, insanlardan aldığınız geri dönüşler de bu yönde olur. Yani siz kendinizi sevmeden ve beğenmeden, başka insanların sizi sevmesi ve beğenmesi mümkün olabilir mi?

Birlikte bir canlı sahiplenin.

Birlikte bir canlı sahiplenin.

Bunu elbette ki yalnızca uyumlu bir çift olabilmek için değil, birlikte bir canlının sorumluluğunu alabilmek ve bu canlıya aynı sevgiyi verebilmek için yapın.

Uyumlu bir stil geliştirebilirsiniz.

Uyumlu bir stil geliştirebilirsiniz.

Uyumu her şeyde yakalayıp, bunu tarza yansıtmamak elbette ki olmaz. Tabii burada çift tişörtleri giymenizden bahsetmiyoruz! Kıyafetlerinizin tarzlarını birbirine uyumlu seçerseniz, dışarıya yansıttığınız enerji de buna paralel olarak uyumlu olur.

Ve tabii ki #CoupleGoals olabilmenin altın kuralı, birlikte egzersizler yapmak.

Ve tabii ki #CoupleGoals olabilmenin altın kuralı, birlikte egzersizler yapmak.

Bu olmazsa olmaz bir kural. Çift olarak vücudunuzun fitliğine ve sağlığına da dikkat etmeniz gerekiyor. Birlikte bir spor salonuna yazılabilir, yürüyüşlere çıkabilirsiniz. Yine pilates ve yoga yaparak hem vücudunuzu hem de zihninizi aktif hâle getirebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gelelim, marjinalliğin sınırlarını zorlayan fetişlere. İlk sırada yiyecek fetişi var.

Yiyecek fetişinde, vücuda çeşitli yiyecekler sürülüyor ve bu yiyecek yenilerek temizleniyor. Sevgilinizin göbeğinizden zeytin yediğini düşünsenize...

Balon fetişini daha önce hiç duymuş muydunuz?

Balonun dokusundan ve kokusundan zevk alınan bu fetişe sahip insanlar, aynı zamanda balonun şişmesinden de inanılmaz bir zevk duyuyorlar. Balonun şiştikten sonra patlaması da orgazm ile özdeşleştiriliyor. Partnerinizin her gece, balonları şişirip şişirip yaladığını hayal edebiliyor musunuz?

Hayvan haklarını ihlal eden bir durum olsa da, deri bazı insanları tahrik edebiliyor.

Deriyi cinsel bir obje olarak algılayan bu kişiler, deri eldiven ve ayakkabı gibi nesneleri görünce direkt tahrik oluyorlar. Deri bir koltuğunuz olduğunu düşünebiliyor musunuz?

Yüze oturma fetişi.

Yüze oturma fetişi.

Evet, ne yazık ki yanlış duymadınız. Burada kilit nokta kalçaların büyük olması. Bu fetişe sahip kişiler, partnerleri yüzlerine oturunca tahrik oluyorlar.. 

İnsan, 'Hani marjinal bizdik?' diye sormaktan kendini alıkoyamıyor...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
609
117
82
70
45
43
37
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın