Görüş Bildir
Haberler
TV
Bir Zamanlar Çukurova 138. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! "Bana Güvenebilirsin!"

Bir Zamanlar Çukurova 138. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! "Bana Güvenebilirsin!"

GNS
23.05.2022 - 00:00

ATV ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova 138. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında; Polis Abdulkadir'in yerini bulur. Fikret ise Abdulkadir'in tutuklanmasından son derece memnundur. Hakan ise Abdulkadir ile görüşmeye gider. Züleyha ise Hakan'a bulunduğu imalarda kendisine güven vermesi gerektiğini söyler. Abdülkadir'in kaçmasına yardım ettiği esnada Züleyha'ya yakalanan Hakan ise her şeyin değişmesine sebep olacaktır. Peki Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümde neler olacak? İşte Bir Zamanlar Çukurova 138. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

ATV'nin uzun soluklu dizisi Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Her perşembe akşamı 20:00'da izleyicisi ile buluşan dizi, Tims&B Productions imzası taşıyor. Yeni sezonda başrollerinde Hilal Altınbilek, Furkan Palalı, İbrahim Çelikkol ve Altan Gördüm gibi isimlerin yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova, izleyenleri ekran başına kilitliyor. Peki Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümde neler olacak? İşte Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Bir Zamanlar Çukurova 138. Bölüm Fragmanı | "Bana Güvenebilirsin!" @Bir Zamanlar Çukurova

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölümde Neler Oldu?

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölümde Neler Oldu?

Abdülkadir'in yardımıyla Hamran'ın saldırısından kurtulmayı başaran Hakan, Hamran'ın yeni hamlesinin ne olacağını düşünürken tedirgindir. Züleyha ve çocukları tehlikeden korumak amacı ile hızlı bir şekilde balayı organize eder.

Hakan'ın endişesini ve bir şeyler gizlediğini fark eden Züleyha, çocukları da alarak kimseye söylemeden kaybolur. Hamran'ın yerini bulmaya çalışan Hakan, Züleyha'nın gitmesi ile ikinci bir şok yaşar.

Züleyha, Fikret'i arayıp durumu açıkladığında; Fikret'in kafasında durumu ona anlatıp anlatmamak soru işareti oluşturur. İçinde bulunduğu tehlikeyi Züleyha'ya nasıl söyleyeceğini de bilemez. Aynı zamanda Haminne de ortadan kaybolunca, konak birbirine girer.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın