Görüş Bildir
Haberler
Bir Yastıkta Kocayacaklarını Düşünürken Bambaşka Hayatlara Yelken Açıp Hepimizi Dumura Uğratan Ünlü Çiftler

etiket Bir Yastıkta Kocayacaklarını Düşünürken Bambaşka Hayatlara Yelken Açıp Hepimizi Dumura Uğratan Ünlü Çiftler

Serngl
05.05.2020 - 15:15

Ebru Gündeş ile Hakan Altun aşkının içyüzü bayağı karışıkmış...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Doğa Rutkay - Mehmet Ali Alabora

1. Doğa Rutkay - Mehmet Ali Alabora

Doğa Rutkay ile Mehmet Ali Alabora, Rutkay'ın okul bitirme oyununda tanışmış; yaklaşık 5 yıl büyük bir aşk yaşamıştı. 2005 yılında ayrılan çiftin dostlukları ise devam etmişti. Öyle ki Pınar Öğün ile dünyaevine giren Mehmet Ali Alabora, Doğa Rutkay'ı da düğününe davet etmişti. Doğa Rutkay ise davetiyeyi aldığında 'gözlerinin dolduğunu' söylemişti.

2. Özge Özpirinçci - Engin Altan Düzyatan

2. Özge Özpirinçci - Engin Altan Düzyatan

Yaklaşık 5 yıl büyük bir aşk yaşayan Özge Özpirinçci ile Engin Altan Düzyatan'ın da bir yastıkta kocayacaklarını düşünürken; çift bir anda yollarını ayırma kararı almıştı. Bu ayrılığın ardından kısa bir süre sonra Engin Altan, Neslişah Alkoçlar ile dünyaevine girmişti. Özge Özpirinçci'nin ise Burak Yamantürk ile güzel giden bir birlikteliği var.

3. Didem Soydan - Can Bonomo

3. Didem Soydan - Can Bonomo

Türkiyenin birbirine en çok yakıştırılan çiftlerinden Didem Soydan ile Can Bonomo, düğün için gün sayarken ayrılık kararı almıştı. Ayrılığın ardından Didem Soydan, 'Can’ı o kadar seviyorum ki hâlâ, onun hakkında kötü bir şey söyleyemem...' yorumunu yapmıştı. Bildiğiniz üzere Can Bonomo şu an Öykü Karayel ile evli.

burada sen ne dio'san o!

burada sen ne dio'san o!

4. Defne Samyeli - Cem Yılmaz

4. Defne Samyeli - Cem Yılmaz

Defne Samyeli ile Cem Yılmaz aşkı ise son dönemlerin en çok konuşulan birlikteliklerinden biriydi. Herkes çiftin birbirlerine ne kadar aşık olduğundan ve Cem Yılmaz'ın Defne Samyeli'nin gözünün içine baktığından bahsederken; çift bir anda ayrılık kararı aldı. Ardından ise Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya ile yeni bir aşka yelken açtı. Defne Samyeli ise bu sürpriz aşkla ilgili 'Konduramadım' açıklaması yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Çağla Şıkel - Beyazıt Öztürk

5. Çağla Şıkel - Beyazıt Öztürk

2000'li yılların efendi komedyeni Beyazıt Öztürk ile gözde mankeni Çağla Şıkel'ın yaşadığı aşkı bilmeyeniniz yoktur. O dönem Öztürk, programına konuk olan Çağla Şıkel'in başından aşağı çiçekler bile boşaltmıştı hatta... Bu büyük aşkın ardından Beyazıt Öztürk'ün aşk hayatının bir türlü dikiş tutmadığını biliyoruz zaten.

6. Azra Akın - Kıvanç Tatlıtuğ

6. Azra Akın - Kıvanç Tatlıtuğ

Tescilli güzelimiz Azra Akın, yine kendisi gibi tescilli bir yakışıklı olan Kıvanç Tatlıtuğ ile 2002 yılında aşk yaşamaya başlamıştı, belki hatırlarsınız. O dönemin birbirlerine en çok yakıştırılan çiftiydiler hatta. Ayrılıp daha sonra barışan ve birbirlerine ikinci bir şans daha veren çift, ne yazık ki yollarını bir daha barışmamak üzere ayırınca; hepimiz üzülmüştük. Şimdi ikisinin de ayrı ayrı çok güzel birliktelikleri var.

7. Tuba Ünsal - Mustafa Sandal

7. Tuba Ünsal - Mustafa Sandal

Pazara kadar değil mezara kadar süreceğine inandığımız aşklardan biri de Mustafa Sandal ile Tuba Ünsal'ınkiydi. Biz çiftin düğününü görmeyi beklerken, onlar ayrılma kararı almıştı. Geçtiğimiz yıl Tuba Ünsal, eski aşkı Mustafa Sandal'ı dinlemeye konserine gitmiş; Sandal ise eski aşkına sahneden seslenmişti.

8. Sertap Erener - Demir Demirkan

8. Sertap Erener - Demir Demirkan

Sertap Erener ile Demir Demirkan, dile kolay tam 18 yıl aşk yaşamışlardı. Birlikte yaşlanacaklarına gönülden inandığımız çiftten Demir Demirkan'ın ayrılık kararı alması ise hepimizde şok etkisi yaratmıştı. Ayrılıklarının ardından ilişkisini 'beşik kertmesi'ne benzeten Demirkan ise tepki çekmişti.

9. Ebru Gündeş - Hakan Altun

9. Ebru Gündeş - Hakan Altun

Ebru Gündeş ile Hakan Altun'un aşkları da bir döneme damgasını vurmuştu, belki hatırlarsınız. Ebru Gündeş o dönem Beyaz Show'da Hakan Altun ile nişanlandıklarını açıklamış, ancak bu açıklamanın ardından çok kısa bir süre sonra bu aşk bitmişti. O dönem bu aşkın, Hakan Altun'un eski sevgilisi Seray Sever nedeniyle bittiği; Ebru Gündeş'in kıskançlık krizlerine girdiği konuşulmuştu. Diğer bir iddia ise Ebru Gündeş'in eve Ukraynalı genç bir yardımcı aldığı; o yardımcı sayesinde Hakan Altun'un attığı adımdan haberinin olduğuydu. Hatta söylenenlere göre Gündeş, Ukraynalı genç kadınla Altun'u baştan çıkarması için anlaşmış; sevgilisini sınamak istemişti. Altun ise bunu öğrenince ayrılık kararı almıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Aysun Kayacı - Emre Aşık

10. Aysun Kayacı - Emre Aşık

Yedi yıl birliktelik yaşayan Aysun Kayacı ile Emre Aşık'ın ayrılıkları da magazin gündeminde soğuk duş etkisi yaratmıştı. Emre Aşık ise bu ayrılığın ardından, 'Ölünün arkasından konuşmak istemiyorum.' diyerek; skandal bir açıklamaya imza atmıştı.

11. Zuhal Olcay - Selçuk Yöntem

11. Zuhal Olcay - Selçuk Yöntem

Selçuk Yöntem'in ilk evliliğini Zuhal Olcay ile yaptığını hepimiz biliyoruz. 1976 yılında dünyaevine giren çift, konservatuarın ardından Londra'ya gitmiş; İstanbul'a döndükten sonra ise evliliklerini sonlandırmıştı. Selçuk Yöntem ile Zuhal Olcay ayrılığın ardından ise dost kalmayı başarabilmişti. İkili hala da çok iyi dost.

12. Zeyno Günenç - Okan Bayülgen

12. Zeyno Günenç - Okan Bayülgen

Bir yastıkta kocayacaklarından neredeyse emin olduğumuz diğer bir çift ise Zeyno Gönenç ile Okan Bayülgen'di. 1996 yılında dünyaevine giren çift, yalnızca iki yıl evli kalmış; ardından boşanmışlardı. Ancak ikili dost kalmayı başaran nadir isimlerden.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1064
246
230
100
87
85
80
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?