Görüş Bildir
Haberler
Bir Köpek Olsaydın Hangi Tür Olurdun?

Bir Köpek Olsaydın Hangi Tür Olurdun?

Ecivicivokke
28.10.2023 - 18:31

Köpeklerin türlerine göre birbirinden farklı özellikleri vardır. 

Kişiliğine göre bir köpek olsaydın hangi tür olacağını bu testte söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Saç şeklini öğrenmekle başlayalım!

2. Favori rengin hangisi?

3. Düzenli olarak spor yapıyor musun?

4. Çocuklarla aran nasıl peki?

5. Genel olarak sosyal bir kişiliğe sahip olduğunu söyleyebilir misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Senden farklı kişiliğe sahip insanlarla rahatlıkla iletişim kurabiliyor musun?

7. Bir şeyler öğrenmek senin için ne ifade ediyor?

8. Son olarak, iştahını soralım! İştahın her zaman açık mıdır?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Labrador Retriever!

Eğer sen bir köpek olsaydın kesinlikle Labrador Retriever olurdun! Düz, sarı ve parlak tüyleri olan bu köpekler oldukça arkadaş canlısı ve cana yakındır. İnsanlarla ve diğer hayvanlarla oldukça iyi anlaşan sosyal köpeklerdir. Hızlı bir şekilde yeni komutlar öğrenerek uygulayabilirler. Labrador Retriever türü tıpkı senin gibi öğrenmeye açık, fazlasıyla sosyal ve hayata pozitif enerji katan bir tür. Bu yüzden sen bir köpek olsaydın Labrador Retriever'dan başkası olamazdın!

Poodle!

Sen bir köpek olsaydın kesinlikle Poodle cinsi bir köpek olurdun! Sık ve kıvırcık tüyleriyle sevimli mi sevimli bir köpek türü... Oyun oynamayı çok severler, enerjik, zeki ve sevimlidirler. Sahiplerine oldukça bağlıdırlar ve bir şeyler öğrenmeyi çok severler. Sen de tıpkı Poodle cinsi gibi sevdiklerine bağlı, enerjik, yerinde duramayan ve bulunduğu ortama neşe katan birisin. Bu yüzden senin için Poodle cinsinden başkası düşünülemezdi!

Yorkshire Terrier!

Sen bir köpek olsaydın kesinlikle Yorkshire Terrier olurdun! Canlı, enerjik, sevimli, neşeli bir tür olan Yorkshire Terrier cinsi köpekler küçük olmalarına rağmen oldukça cesaretli ve kendinden emindirler. Sahiplerine fazlasıyla sadık olan bu köpek cinsi, sevgi dolu ve enerjiktir. Tıpkı senin gibi! Sen de sevdiklerine fazlasıyla bağlısın ve enerji dolusun. Senin içindeki iyi enerji sayesinde etrafındakiler hayat doluyor!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
61
26
11
10
9
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aylin Kayhan

Poodle...

Gizem Yenikler

Labrador Retriever! Eğer sen bir köpek olsaydın kesinlikle Labrador Retriever olurdun! Düz, sarı ve parlak tüyleri olan bu köpekler oldukça arkadaş canlısı v... Devamını Gör

berraksu akar

yorkshire terrier çıktı çokdadluğ