Görüş Bildir
Haberler
Bir Kadın ile İlk Kez Yemeğe Çıkacak Erkeklerin Mutlaka Uygulaması Gereken Hayat Kurtaran 10 Tavsiye

Bir Kadın ile İlk Kez Yemeğe Çıkacak Erkeklerin Mutlaka Uygulaması Gereken Hayat Kurtaran 10 Tavsiye

Hadi beyler, sizi buraya alalım 😉

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak giyeceğin kıyafetlere özen göstermelisin.🙂

İlk görüşmede verdiğin izlenim her zaman için çok önemlidir. Kıyafetlerine özen göstermelisin. Ama bu fazla aşırıya kaçmadan, uyumu ve temiz olacak şekilde olmalı. Kendini iyi ve rahat hissedeceğin bir kıyafet her zaman tercihin olmalıdır. Kısacası sade ve şık olmalısın. 

2. Her zaman sana ait bir koku olmalı. Onun yanından ayrıldıktan sonra bile bu kokuyu hissetmeli.

Çünkü kokular insanların gizemli dünyasına hitap eder. Kıyafetlerine gösterdiğin özeni parfümüne de göstermelisin. Her zaman sıktığın bir parfümün olsun. Buluşmadan önce fazla abartmadan parfümünü belirli noktalara sıkmalısın. Bu ellerin olabilir, boynun olabilir. Kokuların en fazla hissedildiği yerlere sıkarsan, kokunda kaybolabilir.

3. Tabii sakin olmakta fayda var. Heyecan olmalı evet ama bunu eline ayağına bulaştırmadan belli etmelisin.

İlk buluşmada heyecan olması çok normal değil mi?” diye soruyorsun. Ama bu heyecanı fazla abartmadan, karşındaki kişinin karşısında saçma sapan hareketler yapmadan yaşamalısın. Yoksa onun karşısında gülünç duruma düşebilirsin. Bu yüzden kendin ol, rahat ol. 

4. Buluşma sırasında gözlerin güzel bakması şart! Karşındaki insanı dikkatle dinleyip onun fikirlerine değer verdiğini hissettirmelisin!

İletişim sırasında gözler ile temas kurulmalıdır. Çünkü gözler ruhumuzun elçileridir. Bir insanın gözlerine baktığında duygularını hissedebiliriz. E karşındaki insanı etkilemek istiyorsan, hem sözlerin hem de gözlerin ile konuşmalısın.

5. Bir de ilk görüşmede eski konulara girmeden, ortak olan noktalarınızdan bahsetmelisin.

Bazıları ilk buluşmada eski sevgililerinden, başından geçen olaylardan bahseder. Kısacası resmen hayatını daha ilk buluşmada harfi harfine anlatır. Sen sen ol sakın böyle şeylerden bahsetme. Karşındaki insanın sevdiği, ilgilendiği şeylerden bahset mesela. Böylece ortada daha ilk buluşmadan bir gerilim olmaz.🙂

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Önündeki yemeği sakince yemelisin! Yemek gelir gelmez hemen yemeği bitirme telaşına girme.

Genelde erkekler yemekleri kadınlardan daha hızlı yer. Ama ilk buluşmada bunu yapmamaya dikkat edelim beyler 🙂 Karşındaki kişinin temposuna ayak uydurmak her zaman daha iyidir. Hem konuşur hem de yemeğinizi rahat rahat  yersiniz. Böylece daha fazla zaman geçirip, muhabbet edebilirsiniz.

7. Evet sıra geldi hesabı ödemeye🙂 Bakalım bu esnada ne yapmalısın?

Hesap sırasında tartışmaya girmek yerine, buradan sonra kahve içmeye gideriz. Orada da sen ödersin veya bir sonraki görüşmede senden olur diyebilirsin. Böylece bir sonraki görüşme için söz almış olursun. 

8. Eğer ortamda sessizlik olduysa karşındaki kişiye iltifat edebilirsin. Kadınlar bildiğiniz üzere iltifat almaktan hoşlanır.

Sonuçta ilk buluşmada sizler kadar kadınlar da kendine özen gösterir. Ve güzel görünmek ister. Bu yüzden saçlarına veya kıyafetlerine iltifat edebilirsin. Hatta ve hatta gülüşüne bile iltifat edebilirsin. Böylece karşındaki insanı hem mutlu etmiş olacaksın hem de sessizliği bozacaksın.

9. Bu arada, ortamı yumaşatacağım diye garip espriler yapmak bir çuval inciri berbat edebilir.

Bu yüzden ağzımızdan çıkanları özenle seçmeliyiz. Sonuçta bu ilk buluşma ve iki tarafta birbirini tanımıyor. Kısacası asker arkadaşın ile konuşur gibi konuşmamalısın. Daha nazik ve seviyeli espriler yapmaya özen göstermelisin.

10. Veeeee buluşmanızın son noktasına kadar her şey mükemmeldi. Bir sonraki buluşmayı ikiniz de istiyorsanız, bekleyin!

Evet beyler, fantezilerinizi bir sonraki buluşmalara saklamalısınız. Buluşmayı küçük ama tatlı bir öpücük ile bitirmeyi tercih edebilirsiniz. Böylece karşındaki kadını çoktan etkilemiş olacaksın. E bundan sonrası sizde 🙂

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
41
37
18
7
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?