Görüş Bildir
Haberler
Bir Kadın Daha Öldürüldü! Önce Pompalı Tüfekle Vurdu, Sonra Hastane Önüne Bırakıp Kaçtı

Bir Kadın Daha Öldürüldü! Önce Pompalı Tüfekle Vurdu, Sonra Hastane Önüne Bırakıp Kaçtı

Türkiye'nin kanayan yarası olan kadın cinayetlerinin sor kurbanı Arzu Sabancaoğlu oldu. Sancaktepe'de boşanma aşamasındaki eşini aracın içinde pompalı tüfekle vuran Deniz Sabancaoğlu, yaralı kadını özel bir hastanenin önüne bıraktı. Bir çocuk annesi genç kadın, hastane önünde hayatını kaybetti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA'nın aktardığı habere göre, boşanma aşamasında olan 6 yıllık evli Arzu Sabancaoğlu (25) eşi Deniz Sabancaoğlu (34) bir araya geldi. Eşinin aracına binen genç kadın, ayrılmak istediğini söyleyince çift arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışmada Deniz Sabancaoğlu otomobilde bulunan pompalı tüfekle eşi Arzu Sabancaoğlu'nu karnından vurarak ağır yaraladı.

Hastane önüne bırakıp kaçtı

Eşini vuran kişi otomobiliyle, yaralı kadını Kadıköy'de bulunan özel bir hastane önüne bırakıp kaçtı. Hastane çalışanları ve çevredeki vatandaşlar kanlar içinde yerde yatan yaralıyı görüp genç kadının yanına koştu. Sağlık ekipleri bir çocuk annesi kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

Zanlı kısa sürede yakalandı

Zanlı kısa sürede yakalandı
İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay yerine gelen polis ekipleri hastane önünü güvenlik şeridiyle çevirerek inceleme yaptı. Kadıköy Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ekipleri ise çevredeki güvenlik kameralarını da incelemeye alarak kaçan aracın plakasını tespit etti. Eşini öldüren Deniz Sabancaoğlu polis ekiplerince kısa sürede yakalandı. Deniz Sabancaoğlu emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Arzu Sabancaoğlu toprağa verildi

Arzu Sabancaoğlu toprağa verildi

Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan genç kadının cenazesi ise yakınları tarafından teslim alındı. Arzu Sabancaoğlu, Yeni Çamlıca Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Ihlamurkuyu mezarlığında defnedildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
149
62
28
8
2
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

Ülkede bir günümüz kadın cinayeti haberi okumadan geçmiyor, daha dün iki kadın cinayeti haberi okumuştuk. Bitmiyorlar, ruh hastası cehalet dolu memleket. Top... Devamını Gör

inaniyorumbensen

belediyeden beleş maaş alıp sadece muhalefeti kötüleyen omurgasız, vatan hainleri gelsenize bu gönderiye yoksunuz hiçbiriniz. sözde müslüman ve milletin giyi... Devamını Gör

Nutella ekmek

Allah kahretsin şimdi bu kadın düşmanı cani katili serbest bırakır mahkeme çünkü ülke de adalet yok