Görüş Bildir
Haberler
Bir Görenin Bir Daha Dönüp Baktığı Muhteşem Dalgalı Saç Modellerinin Dalgalarına Kapılıp Gitmemek Mümkün Değil

Bir Görenin Bir Daha Dönüp Baktığı Muhteşem Dalgalı Saç Modellerinin Dalgalarına Kapılıp Gitmemek Mümkün Değil

R.G.
17.12.2020 - 16:39

Saçlarda sık sık değişiklik yapmanın ruh sağlığına iyi geldiği bilinen bir gerçek. Hal böyle olunca bazen upuzun saçlarınızı bir anda omuz hizasında kestirebiliyor, bazen de kısa saçlardan sıkılıp uzatmak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Eğer dümdüz saçlarınızdan sıkıldıysanız her saça uygun, göz kamaştıran dalgalı saç modellerine göz atabilirsiniz. Saçlarınız ister kısa ister uzun olsun. Listemizde her stile uygun modeller var!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Doğal dalgalar

1. Doğal dalgalar

Saçlarınızı ortadan ikiye ayırarak sağ ve sol tarafa eşit şekilde yapacağınız doğal dalgalar yüzünüze çok zarif bir hava katar. Bu sayede yüz hatlarınızı ortaya çıkarabilir ve hoş bir görünüm elde edebilirsiniz.

2. Deniz kızı dalgaları

2. Deniz kızı dalgaları

Deniz kızlarının gür ve ışıltılı saçları herkes tarafından çok seviliyor. Çoğu kadın bu saçlara sahip olabilmenin hayalini kuruyor. Eğer kalın telli ve gür saçlarınız varsa maşa yardımıyla yapacağınız kalın bukleler sayesinde bu dalgalara sahip olabilirsiniz.

3. Vak dalgalar

3. Vak dalgalar

Saçlarınızda bu asil görünümü yakalamak istiyorsanız bir maşa ve bir saç fırçasına sahip olmanız yeterli. Saçlarınıza maşa yaptıktan sonra fırça ile birkaç kez tarayın. Saç spreyi ile sabitledikten sonra vak görünümüne kavuşabilirsiniz.

4. Romantik dalgalar

4. Romantik dalgalar

Yüzünüze oldukça masum bir hava katacak olan bu dalgalı saç modeli özellikle sarışınlara çok yakışıyor. Maşaladığınız saçlarınızı bir toka yardımı ile tutturduğunuzda, daha genç bir görünüm elde etmeniz mümkün.

5. Kısa dalgalar

5. Kısa dalgalar

Saçlarınızın kısa olması dalgalı bir model kullanamayacağınız anlamına gelmez. Saçlarınızın uçlarında maşa yardımıyla minik bukleler oluşturup elinizle dağıtabilirsiniz. Son derece doğal ve modern görüneceğinizden emin olabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Su dalgası

6. Su dalgası

Her türlü saç tipine uygun olan bu model sizi oldukça çekici ve güzel gösterecek. Bir wag maşa kullanarak bu dalgaları kolayca elde edebilirsiniz. Klasik bir maşa yardımıyla da bu saç modelini yapabilmeniz mümkün. İlk olarak saçlarınızı maşalayın. Saçınızın soğuduğundan emin olduktan sonra herhangi bir tarak ile saçlarınızı tarayın. Bu sayede harika su dalgaları elde edebilirsiniz.

7. Karışık dalgalar

7. Karışık dalgalar

Özensiz duran dalgalar, her zaman doğal görünmenizi sağlar. Bu görünümü elde etmek istiyorsanız, saçlarınıza maşa yaptıktan sonra ellerinizle bukleleri açın.

8. Retro dalgalar

8. Retro dalgalar

Retro dalgalar sizi bir anda eski yıllara götürerek zarif bir görünüm elde etmeninizi sağlar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
49
43
10
6
6
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın