Görüş Bildir
Haberler
TV
Bir Dönemin Efsanesiydi! Küçük Kadınlar Dizisi Oyuncularının 14 Yıllık Değişimi

Bir Dönemin Efsanesiydi! Küçük Kadınlar Dizisi Oyuncularının 14 Yıllık Değişimi

Merve Bilen
07.09.2022 - 07:57

2008-2011 yılları arasında yayımlanan efsane dizi, anne ve babalarını küçük yaşta kaybeden beş kız kardeşin birbirlerine kenetlenerek hayatta kalma mücadelelerini konu alıyordu. Yayımlandığı dönem çok ses getiren dizinin oyuncularının 14 yıllık değişimine gelin her birlikte bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Özge Borak (Eylül)

Özge Borak (Eylül)

14 Şubat 1982 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen güzel oyuncu adeta yıllara meydan okuyor. 2003 yılında Kara Gün adlı yapımla sinema dünyasına adım atan oyuncuyu devamında pek çok başarılı projede izlemiştik. Sultan Makamı, Ihlamurlar Altında, Eşref Saati, Leyla İle Mecnun gibi dizilerde rol alan oyuncu Küçük Kadınlar'dan sonra Güldür Güldür Show ve Eyvah Eyvah yapımlarında rol aldı. Kendisini en son Maske Kimsin Sen'de aslan maskesinin altındaki isim olarak izlemiştik.

Fulya Zenginer (Yeliz)

Fulya Zenginer (Yeliz)

21 Temmuz 1989 yılında İstanbul’da dünyaya gelen güzel oyuncuyu ilk kez İki Aile dizisinde görmüştük. Daha sonra Tövbeler Tövbesi, Benim İçin Üzülme, Seni Kimler Aldı gibi yapımlarda rol alan Zenginer geçtiğimiz aylarda oğlu Milan'ı kucağına almıştı.

Ekin Türkmen (Elif)

Ekin Türkmen (Elif)

22 Ağustos 1984 yılında İzmir'de doğan başarılı oyuncuyu Ekmek Teknesi, Acı Hayat, Adanalı, Son Desten gibi yapımlarda izlemiştik.

Hande Soral (Armağan)

Hande Soral (Armağan)

Değişimi ve güzelliğiyle büyüleyen yetenekli oyuncu 2 Şubat 1987’de Bursa'da doğdu. Kendisini son olarak ününe ün katan Diriliş Ertuğrul dizisindeki İlbilge Hatun rolüyle izlemiştik.

Elit İşcan (Bilge)

Elit İşcan (Bilge)

1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelen güzel oyuncu eğitimini Koç Üniversitesi’nde Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü'nde tamamladı. Yetenekli oyuncu 2015 yılında Türk yönetmen Deniz Gamze Ergüven‘in yönetmenliğini yaptığı ve Fransa tarafından Oscars ve Golden Globe’da Yabancı Dilde En İyi Film Ödüllerine aday gösterilen “Mustang” adlı filmde rol almıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Selin İlgar (Cansu)

Selin İlgar (Cansu)

Beş kardeşin en küçüğünü canlandıran Selin Ilgar, yıllar içindeki değişimiyle en çok şaşırtan isim oldu. Genç oyuncu 2012 yılında Böyle Bitmesin, 2013 yılında ise Küçük Kıyamet dizilerinde rol aldı ve şimdilerde İngiltere'de bulunan bir dans akademisinde eğitim hayatını sürdürüyor.

Ali İl (Ali)

Ali İl (Ali)

16 Kasım 1981 tarihinde doğan yakışıklı oyuncuyu Ihlamurlar Altında, Poyraz Karayel, Avlu, Aşk 101, Mucize Doktor, Sadakatsiz gibi pek çok ses getiren yapımda izledik.

Kıvanç Kasabalı (Ozan)

Kıvanç Kasabalı (Ozan)

24 Şubat 1975 tarihinde İstanbul'da doğan ünlü oyuncuya yıllar yaramış diyebiliriz! Kendisini Yasak Elma, Yaprak Dökümü, Bodrum Masalı gibi yapımlarda izlemiştik.

Burak Sağyaşar (Utku)

Burak Sağyaşar (Utku)

Oyunculuk kariyerini 2014 yılında noktalayıp yapımcı olarak mesleğine devam eden Burak Sağyaşar, 2015 yılında oyuncu Hatice Şendil ile evlendi ve Can adında bir oğulları bulunuyor.

Ahmet Tansu Taşanlar (Ceyhun)

Ahmet Tansu Taşanlar (Ceyhun)

Ankara doğumlu Ahmet Tansu Taşanlar, 31 Mayıs 1984 yılında dünyaya geldi. Ünlü oyuncunun en çok konuşulduğu yapım ise Azat rolüyle Hercai dizisi olmuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Birkan Sokullu (Ayaz)

Birkan Sokullu (Ayaz)

6 Ekim 1985 günü İstanbul'da dünyaya gelen ünlü oyuncu, değişimiyle sık sık kendinden söz ettiriyor. Özellikle Masumlar Apartmanı dizisindeki Han karakteriyle dikkat çeken yakışıklı oyuncu Melekler Korusun, Küçük Sırlar, Rise of Empires: Ottoman gibi başarılı yapımlarda rol almıştı.

Hülya Şen (Şevkiye)

Hülya Şen (Şevkiye)

29 Şubat 1968 tarihinde Balıkesir'de doğan ünlü sanatçı adeta yıllara meydan okuyor!

Peki sizi en çok kim değişimiyle şaşırttı? Yorumlarda buluşalım!

Bu içerikler de İlginizi Çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
7
5
4
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın