Görüş Bildir
Haberler
Bir Başkadır Nerede Çekildi? Bir Başkadır Dizisi Konusu ve Oyuncuları...

Bir Başkadır Nerede Çekildi? Bir Başkadır Dizisi Konusu ve Oyuncuları...

Sunay Korkmaz
15.11.2020 - 13:17

Netflix'te geçtiğimiz günlerde yayınlanan Bir Başkadır dizisi gerek oyuncuların performansları gerekse konusu ile büyük ses getirdi. Netflix'te bugüne kadar yayınlanan en iyi Türk yapımları arasında gösterilen dizide Öykü Karayel'in oyuncuğu büyük alkış topladı. Biz de dizinin konusunu, oyuncularını ve nerede çekildiği derledik. İşte Bir Başkadır dizisi ile ilgili merak ettikleriniz...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir Başkadır Konusu

Bir Başkadır Konusu

Bir Başkadır dizisi farklı sosyo-ekonomik geçmişlerden gelen ve İstanbul'un renkli ve canlı hayatında şaşırtıcı tesadüflerle yolları kesişen kendine özgü bir grup karakteri konu alıyor. Bu karakterler ya yeni bir yola yürümek ya da karmaşık bir geçmişle hesaplaşmak zorunda kalıyor.

Bir Başkadır Nerede Çekildi?

Bir Başkadır Nerede Çekildi?

'Bir Başkadır' dizisinin çekimleri İstanbul'da gerçekleştirildi. 'Meryem' ve ailesinin yaşadığı köyün çekimleri, Asya Yakası'ndaki Beykoz ilçesinde yer alan Tokatköy'de yapıldı. Sinan karakterinin yaşadığı residence daire ise, Avrupa Yakası'nda yer alan Şişli ilçesindeki eski Ali Sami Yen Stadyumu'nun yerine yapılan gökdelenin içinde bulunuyor. Bunun haricindeki sahneler ise İstanbul'un çeşitli semtlerde çekildi. Ayrıca Ruhiye'nin iç hesaplaşmasına konu olan köy Çanakkale'de.

Bir Başkadır Oyuncuları

Bir Başkadır Oyuncuları

Başrollerinde Öykü Karayel, Fatih Artman ve Funda Eryiğit gibi ünlü oyuncuların yer aldığı dizide Alican Yücesoy, Tülin Özen, Defne Kayalar, Bige Önal, Settar Tanrıöğen, Derya Karadaş gibi oyuncular da var.

Bir Başkadır'ın Meryem'i Öykü Karayel Kimdir?

Bir Başkadır'ın Meryem'i Öykü Karayel Kimdir?

1990 yılında İstanbul’da doğan Öykü Karayel, Çemberlitaş Kız Lisesi mezunudur. İkiz kardeşi vardır. Kenter Tiyatrosu’nda kısa bir eğitim aldıktan sonra, 2007 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’ne girdi. Henüz konservatuvar öğrencisiyken, Tiyatro Krek’in Güzel Şeyler Bizim Tarafta adlı oyunu için yapılan seçmelere katıldı ve 30 aday arasından Ayşe rolünü oynamaya hak kazandı. İlk profesyonel deneyimi olan; Güzel Şeyler Bizim Tarafta adlı tiyatro oyunundaki Ayşe rolüyle, 16. Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Ödülleri’nde, Efes Özel Ödülü’nü ve Tiyatro Eleştirmenleri Birliği Genç Yetenek Ödülü’nü almayı başardı. Performansıyla önce senarist Ece Yörenç'in ardından da yapımcı Kerem Çatay'ın ilgisini çekip 20 yaşında oyuncu olmuştur. Kuzey Güney adlı TV dizisinde, Cemre Çayak karakterini canlandırmıştır. 2014 yılındaki ilk oyunu Moda Sahnesinde Katil Joe ile seyircilerin karşısına çıkıyor. Kara Para Aşk adlı TV dizisine 30. bölüm ile dahil olmuş ve dizide İpek karakterini oynamaktadır.

Fatih Artman Kimdir?

Fatih Artman Kimdir?

13 Şubat 1988 yılında Ankara'da doğdu. Ankara'nın Gazi Mahallesinde 3 çocuklu bir ailenin en küçüğüdür. Annesi ev hanımıdır. Babasını 2002 yılında hayatını kaybetti. İlkokul ve liseyi kendi mahallesinde okudu. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı Oyunculuk Bölümünü okudu. Kendi tabiriyle cep harçlığını çıkarmak için oyuncu olan Fatih, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde Harun karakterini canlandırmıştır. Gülse Birsel'in komedi filmi Aile Arası ile gönüllerde bir kez daha taht kurmuştur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Funda Eryiğit Kimdir?

Funda Eryiğit Kimdir?

Funda Eryiğit 6 Kasım 1984'te Hollanda'da dünyaya gelmiştir. Aslen Samsun Bafralıdır. Kadir Has Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünden, sonra da İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun oldu.

İstanbul Devlet Tiyatrosu'nun 2012-2013 sezonunda sahnelediği Sessizlik adlı oyundaki performansıyla 18. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödüllerinde müzikal/komedi dalında en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı.Ayrıca 17. Afife Tiyatro Ödüllerinde en iyi kadın oyuncu dalında aday oldu.

Bir Başkadır | Resmi Fragman | Netflix

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
3
3
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın