Görüş Bildir
Haberler
Öykü Karayel Kimdir? Başarılı Oyuncu Öykü Karayel Kaç Yaşında ve Nerelidir?

Öykü Karayel Kimdir? Başarılı Oyuncu Öykü Karayel Kaç Yaşında ve Nerelidir?

Sunay Korkmaz
15.11.2020 - 13:26

Bir Başkadır dizisinin yayınlanmasıyla gerek sanat dünyasından gerekse izleyicilerden övgü üstüne övgü alan Öykü Karayel'in hayatı bugünlerde Google üzerinden en fazla aranan konular arasında. Kuzey Güney ile geniş hayran kitlesine ulaşan Öykü Karayel ile ilgili merak ettiklerinizi derledik... Öykü Karayel kimdir, kaç yaşındadır ve nerelidir? 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öykü Karayel Kimdir?

Öykü Karayel Kimdir?

1990 yılında İstanbul’da doğan Öykü Karayel, Çemberlitaş Kız Lisesi mezunudur. İkiz kardeşi vardır. Kenter Tiyatrosu’nda kısa bir eğitim aldıktan sonra, 2007 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’ne girdi. Henüz konservatuvar öğrencisiyken, Tiyatro Krek’in Güzel Şeyler Bizim Tarafta adlı oyunu için yapılan seçmelere katıldı ve 30 aday arasından Ayşe rolünü oynamaya hak kazandı.

Kuzey Güney'in Cemre'sine Hayat Verdi

Kuzey Güney'in Cemre'sine Hayat Verdi

İlk profesyonel deneyimi olan; Güzel Şeyler Bizim Tarafta adlı tiyatro oyunundaki Ayşe rolüyle, 16. Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Ödülleri’nde, Efes Özel Ödülü’nü ve Tiyatro Eleştirmenleri Birliği Genç Yetenek Ödülü’nü almayı başardı. Performansıyla önce senarist Ece Yörenç'in ardından da yapımcı Kerem Çatay'ın ilgisini çekip 20 yaşında oyuncu olmuştur. Kuzey Güney adlı TV dizisinde, Cemre Çayak karakterini canlandırmıştır. 2014 yılındaki ilk oyunu Moda Sahnesinde Katil Joe ile seyircilerin karşısına çıkıyor. Kara Para Aşk adlı TV dizisine 30. bölüm ile dahil olmuş ve dizide İpek karakterini oynamaktadır.

2018'de Evlendi

2018'de Evlendi

Öykü Karayel 2018 yılında ünlü müzisyen Can Bonomo ile dünya evine girdi. Çiftin örnek evliliği halen devam ediyor.

Aşağıdakiler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
7
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın