Görüş Bildir
Haberler
Bir Avukatın Cinsel Saldırısına Uğradığını Söyleyerek İntihar Notu Paylaşan Genç Kadın Sağ Salim Bulundu

etiket Bir Avukatın Cinsel Saldırısına Uğradığını Söyleyerek İntihar Notu Paylaşan Genç Kadın Sağ Salim Bulundu

Bugün Twitter hesabından Ünal Işık isimli avukatın cinsel saldırısına ve tacizlerine maruz kaldığını belirterek 'Bu dünyayı terk ediyorum' paylaşımı yapan genç kadın sağ salim bulundu. CHP'li Aylin Nazlıaka, genç kadına ulaştıklarını söyledi. Nazlıaka, 'Kadın dernekleri, barolar, emniyet, duyarlı olan herkes müthiş bir çaba harcadı. Emeği geçen herkese teşekkürler' dedi.

Twitter'da 'B.' kullanıcı adını kullanan bir kadın, Avukat Ünal Işık tarafından cinsel saldırıya maruz bırakıldığını ve Işık'ın ailesi ile arkadaşları tarafından tehdit mesajları aldığını duyurmuş ardından da yaşamına son vereceğini söylemişti.

Haberin detayları için 👇

Genç kadını intihardan vazgeçirmek için çok sayıda paylaşım yapıldı 👇

Genç kadını intihardan vazgeçirmek için çok sayıda paylaşım yapıldı 👇

Uzun bir süre B.'den haber alınamadı: 'Polis ve ailesi ulaşamıyor'

Uzun bir süre B.'den haber alınamadı: 'Polis ve ailesi ulaşamıyor'

Mor Dayanışma Üyesi Gülay Mübarek Habib, akşam saatlerinde Twitter hesabından yaptığı paylaşımda polis ve ailenin genç kadına ulaşamadığını belirtti.

Aylin Nazlıaka: 'Kız kardeşimize ulaştık'

Aylin Nazlıaka: 'Kız kardeşimize ulaştık'

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı ve Parti Meclisi Üyesi Aylin Nazlıaka, 22:00 sularında yaptığı paylaşımla genç kadına ulaştıklarını söyledi.

Nazlıaka, 'Çok şükür! Kız kardeşimiz sağ salim bulundu. Kadın dernekleri, barolar, emniyet, duyarlı olan herkes müthiş bir çaba harcadı. Emeği geçen herkese teşekkürler' dedi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
428
179
47
45
29
18
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
çılgın serseri

avukat iğrenç ona destek çıkanlar daha iğrenç. bunların toplumda yeri yok ya hadım ya idam başka türlü bu olayların önü alınmaz

Pasif Kullanıcı

çok basit eğitim bitti. eğer çocuğun kalbine saygıyı ve sevgiyi yerleştirirsen kimse ondan bunu söküp alamaz. ikinciside herkes hamamböceği gibi ürüyor çocuğ... Devamını Gör

yien

Avukatın ailesinin de, onu destekleyenlerin de...

Devrim Elif Altın

Cok sukur eminim bu guzel kizin avukatligini yapacak bir suru gozu pek kadin avukatimiz vardir kizimizin iyi konusup hakim karsisina gecmesine gerek yok kend... Devamını Gör