Görüş Bildir
Haberler
Binlerce Öğrenciyle İzmir Marşı Söyleyen Dj Ersin'in, Kayseri Üniversitesi'ndeki Programı İptal Oldu

Binlerce Öğrenciyle İzmir Marşı Söyleyen Dj Ersin'in, Kayseri Üniversitesi'ndeki Programı İptal Oldu

Erciyes Üniversitesi'nde 100 bine yakın gence İzmir Marşı'nı söyleyen DJ Ersin'in Kayseri Üniversitesi'ndeki programının iptal edildiği öğrenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Erciyes Üniversitesi'nin bahar şenliklerindeki görüntüler gündeme damga vurmuştu. 100 bine yakın genç, hep bir ağızdan İzmir Marşı'nı söylemişti.

DJ Ersin Show'un sahne aldığı şenlikte gençler yeri göğü 'Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa adın yazılacak mücevher taşa' diye inletmişti.

Sosyal medyada büyük beğeni toplayan ve milyonlarca kez izlenen bu görüntülerin ardından dikkat çekici bir gelişme yaşandı. 

Kayseri Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi'nin mezuniyet şenliğinde, önceden duyurusu yapılmasına DJ Ersin Show, sahneye çıkarılmadı.

Gazeteci Batuhan Çolak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları aktardı:

'Erciyes Üniversitesi'nde yaklaşık 100 bin gencin hep bir ağızdan İzmir Marşı söylemesi sonrası olanları merak ediyor musunuz? Birileri küplere binmiş! Ankara'dan gelen telefonla, Kayseri Üniversitesi'nin dünkü etkinliğinde İzmir Marşı söyleyecek kişi sahneye çıkarılmadı.

 'Dj Ersin Show adıyla programa katılacak kişinin sahnesi iptal edildi. Hem de önceden duyurulmasına rağmen! Çünkü Kayseri Erciyes Üniversitesi'nde İzmir marşını öğrencilere çalıp, söyleten kişi kendisiydi. Gençlerin milli duygularından, Atatürk sevgisinden bile rahatsızlar' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
138
28
13
9
8
7
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Herifler Atatürk düşmanı olmasının yanında Arapçı birer işgal sempatizanı. Ayrıca saltanatın devamına tehdit olacak her türlü aydın fikre karşılar. Bu yüzden... Devamını Gör

Tolshen Firehead

Yorum yazıcaktım ağzına sağlık gerek kalmadi

mertens

Bazı orospu çocukları rahatsız olmuş. Devran dönüyor ya ondan bu saldırganlıkları. 20 yıllık siyasal islamın sonuna geliyoruz artık. Bir daha sonsuza dek ter... Devamını Gör

era

Hahah kanlarına dokunduysa demek ki😉 normaldir. Nereye kadar engel olabileceklerini sanıyorlar acaba.