Görüş Bildir
Haberler
Bin Bir Derde Deva Yıllanmış Sarımsak Ekstraktı

Bin Bir Derde Deva Yıllanmış Sarımsak Ekstraktı

OlsadaYesek.com
10.03.2015 - 18:17 Son Güncelleme: 10.03.2015 - 19:37

Yıllanmış Sarımsak Ekstraktı

Hazırlanan sarımsak ekstraktıkesinlikle ışık görmeyen serin bir yerde muhafaza edilmelidir. Buzdolabında kesinlikle tutulmamalıdır. Buzdolabında bozulmaktadır.

Hazırlanan ekstraktın kullanılması için önerilen doz, günde 2 ya da 4 kaşıktır. Doz gün içerisinde ikiye bölünerek alınmalıdır. Sabah kalkınca ve akşam yatarken. Sabah kalkınca aç karnına içilip 2 saat bir şey yenmemelidir. Akşam ise yatmadan 2 saat önce yemek yeme kesilip yatarken içilir.

Yıllanmış Sarımsak Ekstraktının Faydaları

Yıllanmış sarımsak estraktının karaciğeri koruyucu, kanseri önleyici, savunma sistemini güçlendirici etkileri vardır. Yıllanmış sarımsak ekstraktı kötü kokmayan bir gençlik iksiridir. Bağışıklık sistemini güçlendirmekte, kolesterol seviyesini de dengede tutmaktadır. Kanı temizleme özelliği bulunmaktadır. Pankreası ve hücreleri yenilemektedirGribal enfeksiyon hastalıklarına bire bir iyi gelmektedir.

Ne Kadar Süre ile Bekletilmesi Gerekmektedir?

Özel hazırlanan bir yöntem ile en az 6 ay en fazla 1 yıl bekletilerek hazırlanan yıllanmış sarımsak ekstraktı istenmeyen bileşikleri yok edilmekte ve kokusuz bir sarımsak ekstraktı oluşmaktadır.

Sarımsak Ekstraktı Hazırlanışı

Hazırlamaya başlamadan önce hijyene çok dikkat edilmelidir. Ellere eldiven takılmalıdır.

1 kg sarımsak soyulur. Soyulduktan sonra iyice ezilir. Cam bir kavanoz içerisine ezilen sarımsaklar konulur. Sarımsakların üzerine 1 lt su, 5 adet limonun suyu ve 1 lt sirke eklenerek iyice karıştırılır.

Kaynak: http://blog.olsadayesek.com/yillanmis...
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın