Görüş Bildir
Haberler
Bilal Erdoğan: 'Batı Paradigmasında Yetişen Çocuğun Ülkesine ve İnsanlığa Faydası Olmuyor'

Bilal Erdoğan: 'Batı Paradigmasında Yetişen Çocuğun Ülkesine ve İnsanlığa Faydası Olmuyor'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, Batı paradigmasında büyüyen çocukların ülkesine ve insanlığa bir faydasının olmadığını öne sürdü. Erdoğan, çocukların 'ümmet ve iman paradigmasında' yetişmesi gerektiğini savundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mardin Artuklu Üniversitesi'nde düzenlenen “Kişilik ve Karakter İnşasında Öğretmenin Rolü” başlıklı çalıştaya, İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı sıfatıyla katılan Bilal Erdoğan, burada yaptığı konuşmada 'Batı paradigmasında' yetişen çocuğun ne ülkesine ne de insanlığa bir faydasının olamayacağını öne sürdü: 

'Batı paradigmasında yetişen çocuk maalesef en düşük bilinç düzeyinde yetişiyor ve bütün motivasyonunu maişet (geçim) kaygısı oluşturuyor. Ve ne ülkesine ne insanlığa ne ümmetine bir faydası olmuyor. Oturup sosyal medyada bir şeyin altına, bir krizin altına çevreci bir yorum yazdıkları zaman kendilerini iyi hissediyorlar o kadar. Bir yere 3-5 dolar verdikleri zaman kendilerini iyi hissediyorlar o kadar. Maalesef o kapitalist paradigmanın içinde insanın gerçek anlamda insanı sevmesi de çok zor. Gerçek anlamda topluma, dünyaya faydalı olmak istemesi ve hayatını buna adaması da çok zor. Birçoğu reklam için yapıyor. Ama bizim ümmet ve iman paradigmasında yetişen insanlar gerçekten insanları sevebiliyor. Gerçekten toplumu, ümmeti, milleti için dertli olabiliyor. Akademik başarısı olan çocuklarımızı ne kadar bu dertlerle dertlendirip yetiştirebilirsek Allah'ın izniyle bu toplum bu ülke kalkınır ama dünyaya bu milletin bu ümmetin çok faydası olur.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
127
111
71
9
7
7
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Şimdi 1150 odalı saray, 400 milyon dolar değerindeki özel uçak ve gemicikler hangi paradigmanın eseri oluyor?

Zafer Unlu

Bati? :)

ri sore

bilalcim sen daha babana faydalı olamadın senin paradigman kaç kuruş?

A.T

Laflara bak paradigmalar bir şeyler... Kımıl zararlısı oksijen israfı!