Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaşlı Futbolculardan 'Aziz Yıldırım' Sözü

Beşiktaşlı Futbolculardan 'Aziz Yıldırım' Sözü

Caner
02.11.2014 - 11:17
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaşlı Futbolculardan "Aziz Yıldırım" Sözü

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın açıklamaları Beşiktaşlı futbolcuların motivasyonunu ikiye katladı.

Süper Lig’de liderlik koltuğunu Galatasaray’dan geri almak için Fenerbahçe ile bugün çok kritik bir derbi oynayacak Beşiktaşlı futbolcuları hırs bastı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın önceki gün yaptığı açıklamalardan etkilenen siyah-beyazlı futbolcular kendi aralarında galibiyet yemini etti.

Beşiktaş’ın ortaya koyduğu mücadeleye yeterince saygı gösterilmediğini dile getiren siyah-beyazlı futbolcuların, “Biz sadece yakaladığımız havayla yolumuza devam etmiyoruz. Herkesin kabul ettiği gibi biz iyi bir takımız. Tüm Türkiye futbolumuzdan övgüyle bahsediyor” ifadelerini kullandıkları kaydedildi.

'Favori taraf biziz’

Siyah-beyazlılar, Teknik Direktör Slaven Bilic’e de üç puan sözü verdi. Zirveyi yeniden ele geçirmek için derbide büyük bir mücadele ortaya koyacaklarını dile getiren futbolcuların, “Şampiyonluğun en güçlü adayı biziz. Rakiplerimizin puan kaybetmemizi beklemeleri gayet normal. Biz iyi futbol oynadığımız için bu tür açıklamalar yapılıyor. Derbide bütün Türkiye bizim nasıl bir takım olduğumuzu görecek. İnşallah stat tamamen dolar. Şimdiye kadar hiç kötü oynamadık. Puan kaybettiğimiz maçlarda bile rakiplerden iyiydik” diye konuştukları bildirildi.

Siyah-beyazlı futbolcuların gösterdiği bu kenetlenme Slaven Bilic’i de mutlu etti. Oyuncularına teşekkür eden Hırvat hocanın, “Siz Türkiye’nin en iyi takımısınız. Stadımız yok. Seyirci avantajımız yok. Bu ülkeyi Avrupa’da çok iyi temsil ediyorsunuz. Derbide de iyi oynayan siz olacaksınız” diyerek, siyah-beyazlı oyunculara moral aşıladığı aktarıldı.

Skorer

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0