Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'ta İmza Töreni Düzenlendi

Beşiktaş'ta İmza Töreni Düzenlendi

Caner
04.09.2014 - 14:42
İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş'ta İmza Töreni

Beşiktaş'ın yeni transferleri; Demba Ba, Jose Sosa, Cenk Tosun, Gökhan Töre ve Ramon Motta için imza töreni düzenleniyor.

İmza töreni sırasında konuşan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman şunları söyledi;

'Bazı transferler uzun sürmüş olabilir ama bu kulübümüzün menfaati içindi. Bütün branşlarda sponsorumuz bulunuyor. Gelecek hafta voleybol takımımız için bir sponsorluk anlaşması imzalayacağız.

Bütün amacımız bu sene şampiyon olarak ligi tamamlamak. Demba Ba'nın transfer süreci çok uzun sürdü. Çok faydalı olacağına inanıyorum. Beşiktaş ahlakına uygun bir isim. Jose Sosa transferinde bana yardımcı olan Mansimov'a çok teşekkür ediyorum. Ramon Motta Beşiktaş'ta olmayı çok istedi. Biz de onu burada görmeyi çok istedik. Cenk Tosun'un ailesine teşekkür ediyorum. Çok baskı altında kaldılar. Cenk çok iyi bir Beşiktaşlı. Gökhan Töre'nin transfer süreci çok zorlu geçti, bonservis sorunundan dolayı. Tataristan Cumhurbaşkanı bize çok yardımcı oldu. Başkan olarak transferde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum'

Beşiktaş'ın yeni transferleri şunları söyledi; 

Jose Sosa : Beşiktaş'ta olmaktan dolayı çok mutluyum. Teklif geldiğinde çok hızlı bir şekilde evet dedim. Beşiktaş'ın adını duyduğumda çok mutlu oldum. Büyük beklentiye girdim. Taraftarlar için sabırsızlanıyorum. 

Demba Ba : Burada olmak bu renklerin bir parçası olmak çok önemli. Arkadaşlarımla birlikte bu kulüpte çok başarılar kazanacağız. Burada bulunmayı bir kaç senedir istiyordum. Eminim ki başka bir kulübe gitseydim şu anda yaşadığım duyguları yaşayamayacaktım. 

Ramon Motta : Geldiğim ilk günden beri Beşiktaş'ta kalmak istediğimi her zaman belirttim. Ben Beşiktaş'ta kendimi buldum. Takım arkadaşlarındaki anlaşma çok iyi. Bu da sahaya yansıyor. Bu sene şampiyon olacağımızı düşünüyorum.

 Gökhan Töre : Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Tekrar bu camiada olduğum için çok mutluyum. Beşiktaş, çok büyük bir camia. Bütün dünya taraftarlarımızı tanıyor. Onların varlığını sürekli hissediyoruz. Çok mutluyum. 

Cenk Tosun : Siyah-Beyazlı formayı terleteceğim için çok mutluyum. Bana bu şansı veren herkese sonsuz teşekkür ederim. Süleyman Seba sezonunda şampiyonluk daha anlamlı olacak.

eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0