Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'ta Başakşehir Hazırlıkları Eksik Sürüyor

Beşiktaş'ta Başakşehir Hazırlıkları Eksik Sürüyor

Fatih
02.04.2015 - 20:19
İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş, İstanbul Başakşehir ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana milli takım kamplarından dönen Demba Ba ile Pedro Franco'nun yanı sıra, sakatlıkları geçen Ersan Adem Gülüm ve Gökhan Töre de katıldı. Gribal enfeksiyon nedeniyle dünkü idmanda yer almayan Oğuzhan Özyakup ile izinli Olcay Şahan da takımla çalıştı.

Antrenmanın ilk bölümünde koşu ve 5'e 2 pas çalışması yapan siyah-beyazlı takım, daha sonra iki bölüme ayrıldı. Bir grup kanatlardan yapılan ortalarla gol çalışması yaparken, Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup, Ersan Adem Gülüm ve Serdar Kurtuluş'tan oluşan ekiple, Jose Sosa, Demba Ba, Kerim Frei ve Pedro Franco'nun yer aldığı takım ayak tenisi oynadı.

İdmana, sakatlığı süren Tolga Zengin, bağırsak enfeksiyonu geçiren Tomas Sivok, bireysel çalışan Mustafa Pektemek, Alexander Milosevic, Atiba Hutchinson, Tolgay Arslan, Daniel Opare ve izinli Veli Kavlak katılmadı. Olcay Şahan ve Uğur Boral, antrenmanın ardından sahada kalarak, bir süre daha idman yaptı.

Siyah-beyazlı takım, İstanbul Başakşehir karşılaşmasının hazırlıklarını yarın gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.

Otizmli çocukların Demba Ba sevgisi

Beşiktaş'ın antrenmanını Otizm Derneği'nden gelen çocuklar da izledi.

Antrenman boyunca Demba Ba'ya sevgi gösterisinde bulunan çocuklar, çalışmanın ardından teknik direktör Slaven Bilic, oyuncular Demba Ba, Sosa ve Necip Uysal ile birlikte fotoğraf çektirdi. Minik öğrenciler özellikle Demba Ba'nın yanlarına gelişi sırasında büyük heyecan yaşadı.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0