Görüş Bildir
Haberler
Rize'de Sessiz Gece

Rize'de Sessiz Gece

Fatih
05.02.2015 - 19:20 Son Güncelleme: 05.02.2015 - 22:23
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ziraat Türkiye Kupası'nda F Grubu son hafta mücadelesinde Beşiktaş , deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi. Yeni Rize Şehir Stadı'nda oynanan mücadele başladığı gibi, 0-0 sona erdi.

Mücadele boyunca iki takım da istediği tehlikeleri yakalayamazken, gol pozisyonu açısından kısır bir mücadele oynandı. Mücadelede Beşiktaş'ın yeni transferleri Milosevic ve Opare sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Golsüz beraberliğin ardından Beşiktaş puanını 10 yaptı ve grubu 2. sırada tamamladı. Rizespor ise 14 puanla F Grubu'nun lideri oldu.

BEŞİKTAŞ'TA GENÇ AĞIRLIKLI KADRO

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nu ikinci sırada bitirmeyi garantileyen Beşiktaş, Çaykur Rizespor maçında yedek ve genç oyunculardan kurulu 11 ile sahaya çıktı.

Öğlen saatlerinde uçakla Trabzon'a gelen ve karayoluyla maçın başlamasına 6 saat kala Rize'ye ulaşan siyah-beyazlı takımda, 7 as futbolcu 18 kişilik kadroda yer almadı.

Ligde pazar günü yine Çaykur Rizespor ile yapacağı maç nedeniyle 25 kişilik futbolcu kadrosuyla kente gelen siyah-beyazlı takımda, Tolga Zengin, Franco, Veli Kavlak, Hutchinson, Olcay Şahan, Sosa ve Demba Ba kadroda yer almadı.

3 YENİ İSİM İLK 11'DE

Beşiktaş'ta devre arasında transfer edilen 3 oyuncu da ilk 11'de sahaya çıktı.

Teknik direktör Slaven Bilic, Tolgay Arsan, Opare ve Milosevic'i ilk 11'de sahaya sürdü.

TOLGA VE CENK YOK, GÜNAY VAR

Siyah-beyazlı takımın kalesinde Günay Güvenç görev yaptı.

Adanaspor'da geçen sezon kiralık olarak forma giyen ve sezon başında tekrar Beşiktaş'a geri dönen Günay, ilk kez siyah-beyazlı takımın kalesini korudu. Yedek kaleci olarak Cenk Gönen kadroda yer alırken, Tolga Zengin ise hafta sonundaki maç öncesi dinlendirildi.

Siyah-beyazlı takımda, 18 yaşındaki Eslem Öztürk ve 19 yaşındaki Muhammed Raşit Şahingöz de ilk kez forma giydi. Beşiktaş'ın, Konya'da, Trabzonspor ile oynadığı lig maçında burnu kırılan Mustafa Pektemek ise uzun aradan sonra 18 kişilik kadroya alındı.

RİZE DE ASLARI DİNLENDİRDİ

Grubu lider bitirmeyi garantileyen Çaykur Rizespor da hafta sonundaki karşılaşmayı düşünerek, genç ve fazla süre alamayan oyuncularla sahaya çıktı.

Yeşil-mavili takımda, kaleci Serkan Kırıntılı, takım kaptanı Kıvanç Karakaş, Giray Kaçar, Deniz Kadah, Sylvestre ve Obraniak olmak üzere 6 as oyuncu 18 kişilik kadroda yer almadı.

Karadeniz ekibinde genç oyuncular, İlyas Sarı, Muhammed Emin Balcılar ilk kez yeşil-mavili takımda forma şansı buldu.

RİZE GOLE YAKLAŞTI

Mücadelenin ilk dakikalarında Çaykur Rizespor, rakibine oranla daha etkili gözükürken, 11. dakikada tehlikeli bir pozisyon yakaladı.

Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Engin'in ceza alanına ortasında Koray'ın dokunduğu top kaleci Günay'ı geçti ama çizgi üzerinde Eslem topu uzaklaştırdı.

ALİ ADNAN ÇOK SERT VURDU

Mücadelede gençlerden kurulu bir kadro ile çıkan Beşiktaş, bir türlü istediği pozisyonları bulamazken, Rizespor 21. dakikada Ali Adnan ile bir kez daha gole yaklaştı.

Kullanılan serbest vuruşta Ali Adnan, kimsenin beklemediği bir şekilde topu ön direk dibine gönderdi ve kaleci Günay son anda topu çıkarmayı başardı.

ŞOK SAKATLIKLAR...

İlk yarıda istediği tehlikeleri yaratamayan Beşiktaş, yeni transferlerinden gelen sakatlık haberleri ile de şok yaşadı.

Mücadelenin 37. dakikasında Milosevic, 40. dakikasında da Opare sakatlandı. İki oyuncunun yerine Serdar ile Oğuzhan oyuna dahil oldu.

İKİNCİ YARIDA GÜNAY

Beşiktaş, karşılaşmanın 2. yarısında da ilk yarıdaki durgun görüntüsünden çıkamazken, Rizespor birkaç pozisyonda siyah-beyazlıların kalesini yokladı.

KaraKartal'ın 3. kalecisi konumundaki Günay, mücadelenin 2. yarısında etkili bir performans ortaya koyarak öne çıkan isim oldu. Genç kaleci, Rizespor'un ataklarında gole izin vermedi ve mücadele 0-0 sona erdi.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/turkiyeku...

Beşiktaş'ta 2 Yeni Transfer Sakatlanarak Oyundan Çıktı

Beşiktaş'ta 2 Yeni Transfer Sakatlanarak Oyundan Çıktı
Beşiktaş'ta 2 Yeni Transfer Sakatlanarak Oyundan Çıktı

Beşiktaş'ta ara transferde takıma katılan iki oyuncuda 5 dakika arayla sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. 

Daniel Opare şut atmaya çalışırken ayağını yere vurarak sakatlandı, Milosevic ise ayağını burktu.

İki oyuncuda sakatlanarak oyundan çıkarken yerlerine ise Serdar Kurtuluş ile Oğuzhan Özyakup oyuna dahil oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0