Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş 1-0 Gençlerbirliği

Beşiktaş 1-0 Gençlerbirliği

Mustafa Boztepe
22.02.2016 - 18:51 Son Güncelleme: 22.02.2016 - 22:06

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasının kapanış maçında Beşiktaş, Ankara ekibi Gençlerbirliği'ni konuk etti. Siyah-beyazlı takım 64. dakikada Mario Gomez'in attığı golle maçı 1-0 kazandı ve Fenerbahçe'nin 1 puan önüne geçerek liderlik koltuğunu geri kazandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şenol Güneş: İki önemli takım maç oynayacak. Hak eden kazansın.

Şenol Güneş: İki önemli takım maç oynayacak. Hak eden kazansın.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 1-0 kazandıkları Gençlerbirliği maçından sonra açıklamalarda bulundu.

Maçı genel değerlendirmesini yapan Güneş, “Hak ettiğimiz bir maçı kazandığımızı düşünüyorum. Erteleme maçı yüzünden üç maç yaptık. Aynı zamanda Mersin ve Gençlerbirliği iyi takımlar. Gençlerbirliği moralli ve kaygısızdı. Bütün oyuncularımı tebrik ediyoruz Bugün mutluyuz! Güzel bir sonuç aldık” dedi.

Gelecek hafta Kadıköy’de oynanacak Fenerbahçe derbisine de değinen deneyimli çalıştırıcı, “Önde ve geride olmak önemli değil. İki önemli takım maç oynayacak. Hak eden kazansın. Dün yaşanan olayları gördük. Futbolun nereye gittiğini görüyoruz. İki tane iyi takım zirve için yarışıyor. Güzel maç olsun” ifalederini kullandı.

İbrahim Üzülmez: "Şerefimle mücadele ediyorum."

İbrahim Üzülmez: "Şerefimle mücadele ediyorum."

Gençlerbirliği'nde teknik direktör İbrahim Üzülmez maçı değerlendirdi.

İşte Üzülmez'in sözleri:

'İyi bir maç oynadık. Beşiktaş da iyi oynadı. Elimizden geleni yaptık. Oyunu 60-65'e kadar tutabilseydik farklı bir sonuç da çıkabilirdi. Defansif anlamda sonuna kadar memnunum ama ofansif anlamda daha iyi çıkarabilsek farklı bir sonuç olabilirdi. Uğur'un şutu vardı o önemliydi. Yapacak bir şey yok. 4 hafta kazanan bir takım vardı. Bunu sürdüremedik ama iyi mücadele ettik.'

'Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. İyi oynadılar kazandılar. Bu arada Beşiktaş eski kaptanı Beşiktaş'a karşı görev yapıyor, Galatasaraylı eski oyuncu hoca olarak Galatasaray'a karşı mücadele ediyor şeklindeki suni gündemler yaratılmaya çalışılmasın. Bu takımı bir haftadır bu maça hazırlıyordum. Şimdi de sonraki maça hazırlamak için uğraşacağım. Ben oyunculuğumda da şerefimle mücadele ettim şimdi de şerefimle mücadele ediyorum.'

Fikret Orman'dan galibiyet üçlüsü

Beşiktaş 1-0 Gençlerbirliği

Beşiktaş 1-0 Gençlerbirliği

Spor Toto Süper Lig 22. hafta karşılaşmasında Gençlerbirliği’ni ağırlayan Beşiktaş, Alman yıldızı Mario Gomez’in golüyle 1-0 galip geldi ve zirveyi Fenerbahçe’den devraldı.

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanan maça baskılı başlayan Beşiktaş, ilk yarıda oyunun tek hakimiydi. Birçok net fırsattan yararlanamayan siyah beyazlılar ilk yarıyı golsüz beraberlikle tamamladı.

İkinci yarıda da baskılı oyununu sürdüren Beşiktaş, 60. dakikada oyuna giren Cenk Tosun’un 64. dakikada başlattığı atakta Mario Gomez ile golü buldu ve 1-0 öne geçti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu dakikadan sonra Gençlerbirliği’nin beraberlik çabaları sonuçsuz kalırken Uğur Çiftçi’nin 75. dakikadaki bir füzesi çataldan döndü. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele Beşiktaş’ın 1-0’lık galibiyetiyle sona erdi.

Bir maçı eksik olan Beşiktaş, bu sonucun ardından 51 puana ulaştı ve liderlik koltuğunu Fenerbahçe’den devraldı. Gençlerbirliği ise 25 puanda kaldı.

Siyah beyazlılar gelecek hafta Fenerbahçe deplasmanına konuk olurken Gençlerbirliği sahasında Akhisar Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Sporcope

Ligde puan durumu

Ligde puan durumu

'Sene sanki Metin Ali Feyyaz'

'Sene sanki Metin Ali Feyyaz'

Beşiktaş taraftarından kırmızı kart protestosu

Beşiktaş taraftarından kırmızı kart protestosu

Galatasaray-Trabzonspor maçında Salih Dursun'un hakem Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart göstermesi olayına Beşiktaşlı bir grup taraftar da destek verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Quaresma Beşiktaş'ta 100. maçına çıktı

Quaresma Beşiktaş'ta 100. maçına çıktı

Bu maçla beraber Portekizli yıldız Quaresma, Beşiktaş formasıyla 100. kez sahaya çıktı. Geriye kalan maçlarda Q7, 22 kez fileleri havalandırdı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
76
35
6
3
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
BEŞİKTAŞLI ABİ

Sene sanki....METİN ALİ FEYYAZ!!!

tibet kartal

şampiyonluk yakın meşaleleri yakın