Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş, Ankara'da Liderliği Kaptırdı

Beşiktaş, Ankara'da Liderliği Kaptırdı

Enver K.
10.05.2015 - 18:05 Son Güncelleme: 10.05.2015 - 21:11

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile Gaziantepspor 1-1 berabere kaldı.

Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Slaven Bilic, geçen hafta Trabzonspor ile oynanan maçta yedek bıraktığı Demba Ba ile sarı kart cezası biten Serdar Kurtuluş'u, Gaziantepspor karşısında ilk 11'de sahaya sürdü.

Trabzonspor maçında ilk 11'de yer alan Mustafa Pektemek'i yedeğe çeken Bilic, Opare'yi ise kadroya almadı. Siyah-beyazlı takımda sakatlıkları bulunan Veli Kavlak'ın yanı sıra Milosevic, İsmail Köybaşı ve Uğur Boral Ankara'ya getirilmedi.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk ise Gençlerbirliği maçından farklı olarak ilk 11'de 2 değişiklik yaptı. Buruk, Erdem Şen ve Mustafa Durak'a ilk 11'de forma şansı verdi. Geçen hafta ilk 11'de sahaya çıkan Emre Nefiz maç kadrosuna alınmazken, Gökhan Süzen ise yedek soyundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Siyah beyazlılar liderliği yeniden devrealmak için sahaya çıktığı karşılaşmayı fırtına gibi başladı.  7. dakikada Sosa, kaleyi tam karşıdan gören pozisyonda kullandığı serbest vuruşta topu sol üst köşeden ağlara göndererek takımına üstünlüğü getirdi: 1-0

Skor avantajını erken yakalayan Kartal, kontraataklarla tehlikeli oldu ancak özellikle Gökhan Töre'nin final paslarında yaptığı hatalar golü getirmedi. 30. dakikada ise siyah beyazlılar bu pozisyona çok itiraz etti. Atiba'nın ceza sahası sol köşesine gönderdiği pasta Demba ba yerde kaldı ve penaltı bekledi, hakem oyunu devam ettirdi.

42. dakikada ise Beşiktaş beklemediği bir anda golü kalesinde gördü. Camara'nın rakip kaleye taşıdığı top son olarak Chibuike'nin önünde kaldı. Bu futbolcu, ceza alanına girer girmez yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1-1

Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skorunu belirledi. 

İkinci yarıda başlama düdüğünün çalmasıyla birlikte Beşiktaş oyunu Gaziantep sahasına yıktı. 59'da Gökhan Töre direğe takıldı. Bu dakikadan sonra Demba Ba, Olcay inanılmaz golleri kaçırdı. Beşiktaş baskıyı dakikalar geçtikçe artırdı, 82. dakikada Gaziantepspor 10 kişi kaldı. Chibuike, Gökhan'a yaptığı faul sonrası ikinci sarı kartı görerek oyundan atıldı.

Kalan dakikalarda Beşiktaş'ın baskısı skoru değiştirmedi ve karşılaşma 1-1 sona erdi.

Beşikaş'ın kalan maçları şöyle:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0