Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş 3-0 Karabükspor

Beşiktaş 3-0 Karabükspor

FreiGeist
17.12.2015 - 20:31 Son Güncelleme: 17.12.2015 - 20:53

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu ilk maçında Beşiktaş, Kardemir Karabükspor’u konuk etti. Karşılaşma Beşiktaş’ın 3-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

MAÇTAN DAKİKALAR

15. dakikada sol kanattan Tosic’in ortaladığı topa Kerim Frei’nin gelişine sert şutunda meşin yuvarlak savunmaya çarparak direğin dibinden auta gitti.

43. dakikada ceza sahası çizgisinden Cenk’in sert şutunda kalecinin elinden seken topa Mustafa’nın kale önünde yaptığı vuruşta meşin yuvarlak yan filelerde kaldı.

45+2. dakikada Veli’nin pasıyla çalımlarla ceza sahasına kadar giren Cenk’in önünde seken topa gelişine sert şutunda meşin yuvarlak kalecinin üzerinden ağlara gitti. 1-0

59. dakikada ceza sahası içerisinde Mustafa’nın ortaladığı topa kale önünde Kerim Frei’nin topuğuyla yaptığı şık vuruşta meşin yuvarlak filelerle buluştu. 2-0

67. dakikada Tosic’in uzun topunu ceza sahasında göğsüyle yumuşatarak önüne alan Cenk’in plase vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. 3-0

Beşiktaş - Karabükspor 3-0 Özet ve Tüm Goller Türkiye Kupası

İçeriğin Devamı Aşağıda

Güneş'ten 10 kişilik rotasyon

Ziraat Türkiye Kupası'nda C Grubu'ndaki ilk maçında PTT 1. Lig ekibi Kardemir Karabükspor'u konuk eden Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'la oynanan maçın ilk 11'inde 10 değişiklik yaptı.

Güneş, siyah-beyazlı ekibin ligde oynadığı ve 2-1 kazandığı Galatasaray derbisinde ilk 11'de görev yapan futbolculardan sadece kaleci Günay Güvenç'e ilk 11'de yer verdi, diğer 10 oyuncuyu ise değiştirdi.

Kaleyi Günay Güvenç'e emanet eden tecrübeli teknik adam, defansı Serdar Kurtuluş, Alexander Milosevic, Pedro Franco ve Dusko Tosic'ten oluşturdu. Defansın önünde Necip Uysal ve Veli Kavlak'ı görevlendiren Güneş, orta alanın sağında Gökhan Töre'ye, solunda ise Kerim Frei'a şans verdi. İleri uçta ise Mustafa Pektemek ile Cenk Tosun forma giydi.

Beşiktaş'ta genç kaleci Hüseyin Yılmaz'ın yanı sıra İsmail Köybaşı, Ramon Motta, Andreas Beck, Olcay Şahan, Muhammed Enes Durmuş ile Eslem Öztürk ise yedek kulübesinde oturdu.

Veli Kavlak yeniden sahada 

Beşiktaşlı futbolcu Veli Kavlak, 9 ay sonra siyah-beyazlı formayı giydi.

Teknik direktör Şenol Güneş'in, Kardemir Karabükspor karşısında ilk 11'de görevlendirdiği 27 yaşındaki futbolcu, 270 gün sonra yeşil sahaya çıktı.

Veli Kavlak, geride kalan sezon 22 Mart'ta Fenerbahçe ile oynanan derbi maçın ardından omzundan yaşadığı sorun sebebiyle iki kez operasyon geçirmiş, sezon başından beri takımdan uzak kalmıştı.

Serdar ve Franco ilk kez forma giydi

Beşiktaş'ta Serdar Kurtuluş ve Pedro Franco, bu sezon siyah-beyazlı formayı ilk kez resmi bir maçta giydi.

Alman futbolcu Andreas Beck'in gelişiyle sağ kanattaki yerini bu futbolcuya kaptıran Serdar Kurtuluş, Kardemir Karabükspor karşısında bu sezon ilk kez bir resmi maça çıktı.

Serdar Kurtuluş gibi sezon başından bu yana forma şansı bulamayan Kolombiyalı futbolcu Pedro Franco da bu sezon ilk kez görev yaptı. Siyah-beyazlı ekipte ayrıca Mustafa Pektemek de bu sezon ilk kez 11'de forma şansı buldu.

İHA / Sporx

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
10
2
0
0
0
0