Görüş Bildir
Haberler
Beş Duyundan Hangisi Daha Kuvvetli?

etiket Beş Duyundan Hangisi Daha Kuvvetli?

Beş duyumuz var ve bu herkeste aynı seviyede gelişmiş değil. Acaba senin hangi duyun daha kuvvetli?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlayalım. Hangi mevsimin insanısın?

2. Pekiiii. Bir dondurma olsan aroman neye benzerdi?

3. Araç sahibi misin?

4. Karnın çok ama çok aç, inanılmaz yorgunsun ve acayip de ter kokuyorsun. İlk hangisini yaparsın?

5. İnsanları ikna etme konusunda ne kadar iyisin? Kendine 5 üzerinden bir not ver.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. En son ne zaman bir hediye verdin?

7. Son olarak... En son ne zaman bir hediye aldın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Görme!

Görme!

Verdiğin yanıtlara göre en iyi duyun görme kabiliyetin. Tabii görmek derken kartal kadar keskin gözlere sahip olmak değil. Gördüğün şeylerden ders çıkarabilmek, diğer insanlarla aynı şeyleri görmene rağmen onlardan çok daha farklı ve yenilikçi şeyleri anlayabilmek seni sen yapan özelliklerden biri. Önünü iyi gördüğün için çok fazla risk almayı sevmiyorsun. Güven senin için çok ama çok önemli olduğu için adımlarını her zaman sağlam atıyorsun.

Duyma!

Duyma!

Verdiğin yanıtlara göre senin en kuvvetli hissin duymak. Tabii duymak derken ne kadar cılız sesleri duyabildiğin değil karşındakileri nasıl dinlediğinden bahsediyoruz. Sıkıntısı olanlara, derdi olanlara her zaman açık bir kapı olduğun için herkes senin iyi bir dinleyici olduğunu düşünüyor. Sorunların olduğunu biliyorsun ama sorunları çözmenin en iyi yolunun duymaktan, dinlemekten geçtiğini de çok iyi biliyorsun.

Dokunma!

Dokunma!

Verdiğin yanıtlara göre senin en kuvvetli hissin dokunma hissi. Elbette bu dokunma hissi sadece nesnelerin sana verdiği duyudan ibaret değil. Bir kere adaletlisin kime nasıl davranman veya daha önemlisi nasıl davranmaman gerektiğini biliyorsun. İnsanların duygularını çok iyi analiz edebildiğin için empati yeteneğin ortalama bir insana kıyasla oldukça kuvvetli. Dokunma hissin oldukça kuvvetli. Özellikle kalplere dokunurken.

Koku alma!

Koku alma!

Verdiğin yanıtlara göre senin en kuvvetli duyun koku alma duyusu. Koku alma derken burnunun hassasiyetinden bahsetmiyoruz elbette. Yaşadıklarından çok iyi ders çıkardığın ve artık insan sarrafı mertebesine eriştiğin için karşılaştığın insanları veya yüzleşmesi muhtemel olayları çok iyi tahmin edebiliyorsun. Bu da seni detaycı ama güvenilir bir insan yapıyor.

Tat alma!

Tat alma!

Verdiğin yanıtlara göre senin en kuvvetli duyun tat alma duyusu. Sadece yiyecek ve içeceklerden değil, hayattan da tat almasını iyi biliyorsun ve şu da çok açık ki hayattan tat almak için illa ki çok büyük paralara, şana, şöhrete ihtiyacın yok. Ufak bir tebessüm, güzel bir an, keyifli bir şarkı bile senin hayattan tat almana yardımcı olabiliyor. Hayattan hep tat almaya devam et. 👊

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1253
363
233
186
81
68
45
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?