Görüş Bildir
Haberler
Beratcan Cinayetinde Servis Şoförü Tutuklandı, Anne Serbest

Beratcan Cinayetinde Servis Şoförü Tutuklandı, Anne Serbest

ATKN
27.03.2016 - 21:57 Son Güncelleme: 28.03.2016 - 21:40

Beratcan Karakütük'ün Tuzla Orhanlı'da ormanlık alanda ölü bulunmasının ardından, polis tarafından aranan şüpheli Ersin K. Gaziosmanpaşa'da yakalandı. Servis şoförü Ersin.K.'nın ifadesi doğrultusunda daha sonra Beratcan'ın annesi de gözaltına alındı. Ersin K.'nın ifadesinde cinayeti işlediğini kabul ettiği belirtilirken anne Karakütük'ün de birlikteliği kabul ettiği ve ifadesinde 'Kendisinden ayrılmak istiyordum. Bunu kendisine söyledim. Çoluğumu çocuğumu öldürmekle tehdit etti'' dediği öğrenildi. Adliyeye sevk edilen Ersin K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken; anne Tülay Karakütük ise serbest kaldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir numaralı şüpheli olarak aranan servis şoförü dün gözaltına alındı

Kartal'da kaybolduktan 15 gün sonra Tuzla'da cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün ölümüyle ilgili bir numaralı şüpheli olarak aranan servis şoförü Ersin K. polis tarafından Gaziosmanpaşa'da gözaltına alındı. Şüphelinin o bölgede oturan eski bir kız arkadaşına ulaşmaya çalışırken gözaltına alındığı öğrenildi.

Polis tarafından günlerdir aranan şüpheli Ersin K.'nın izi bu akşam saatlerinde Gaziosmanpaşa'da bulundu. Emniyet yetkilileri, özellikle son 24 saatte vatandaşların Ersin. K.'yı Gaziosmanpaşa'da gördükleri yönünde çok sayıda ihbar alınması üzerine çalışmaların bu bölgede yoğunlaştırıldığını söyledi.

Bölgeye sevk edilen çok sayıda polis ekibinden birinin, Gaziosmanpaşa'da sokak üzerinde yürüyen şüpheliyi fark ederek gözaltına aldığı belirtildi.

Cinayeti itiraf etti

Cinayeti itiraf etti

Yakalandığında polise direnmediği öğrenilen Ersin K. gözaltına alınarak Karadeniz Polis Merkezi Amirliği'ne getirildi. Şüpheli servis şoförü sağlık kontrolünün ardından da Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi.

Şüpheli Ersin K., ifadesinde cinayeti nasıl ve neden gerçekleştirdiğini anlattı. Ersin K., Beratcan'ın annesiyle ilişkisi olduğunu iddia etti. 

Doğan Haber Ajansı'nın aktardığına göre zanlı, polise şu ifadelerde bulundu: 

'Annesiyle 6 yıldır birlikteliğimiz vardı. Beratcan bir süre önce bizi birlikte gördü. Ardından 'babasına söyleyeceğini belirterek' annesinden para istemeye başladı. Ben de ona birçok hediye alıyordum. Bir süre böyle gitti fakat daha sonra 'Babama söyleyeceğimi sizi' demeye başladı. Bir gün annesi beni arayarak 'Bizi gördü çocuğu ortadan kaldıralım' dedi. Bunun üzerine ben de plan yaptım. Olay günü okul çıkışında çocuğu bir bahaneyle servise aldım. Ellerini ve ayaklarını bağladım, ağzını bantladım. Daha sonra minibisün arkasındaki bagaj bölümüne yerleştirdim Çocuk arkada iken bir başka servisi dağıttım. Bir süre sonra da Tuzla'daki su kanalına götürdüm, kafasını 10 dakika suyu içinde tuttum. Öldüğüne ikna olunca orada bırakıp ayrıldım ve annesine işi bitirdiğimiz mesajını attım.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Anne birlikteliği kabul etti, suç ortaklığını reddetti

Anne birlikteliği kabul etti, suç ortaklığını reddetti

Ersin. K'nın verdiği ifadeler doğrultusunda annesi Tülay Karakütük, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Masası ekipleri tarafından gözaltına alındı. 

Anne Karakütük'ün, şüpheli ile birlikteliğini kabul ettiği ancak 'Kendisinden ayrılmak istiyordum. Bunu kendisine söyledim. Çoluğumu çocuğumu öldürmekle tehdit etti.  'Ayrılırsan seni yakarım' diyordu. Çocuğumu öldürmek istediğimi söyleyerek beni de suçuna ortak etmek istiyor' dediği öğrenildi.

Polis, zanlının anneden intikam almak için de çocuğu öldürmüş olabileceğini düşünüyor.

Servis şoförü tutuklandı

Savcılık sorgusunun ardından tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edilen Ersin.K. tutuklanırken, anne Karakütük serbest bırakıldı.

Kartal Yıldız İşçimenler İlkokulu öğrencisi Beratcan Karakütük'ün 9 Mart'ta okuldan çıktıktan sonra eve dönmemesi üzerine ailesi polise kayıp müracaatında bulunmuş ve arama çalışması başlatılmıştı. 

Beratcan'ın cesedi, 23 Mart'ta Tuzla Tepeören'deki ormanlık alanda bulunmuştu. 

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KOVALA NEJDET

anasını da gözaltına almışlar, servisçiyle işi pişirdiğini öğrendi diye çocuğu öldürmüş gibi kokuyor bu olay, Türk televizyonlarında istisnasız her dizide ya... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Önce annesi sorgulanmalı adam sevgilisiymiş bi yasak aşk uğruna evladından geçecek kadar nasıl kahpe olunur amk

Berkay Aktaş

harbiden sevgilisimiymiş ?

Berk Yılmaz

amk ülkesinin boku çıktı ne kadar ciğersiz pislik insanlar varmış böyle