Görüş Bildir
Haberler
Ben Affleck Açıkladı: Yeni Batman Dedektif Olarak Karşımıza Çıkacak

etiket Ben Affleck Açıkladı: Yeni Batman Dedektif Olarak Karşımıza Çıkacak

Ulaş
05.07.2016 - 22:18 Son Güncelleme: 06.07.2016 - 17:33

Şu sıralar yeni Justice League filmi ile meşgul olan Ben Affleck, kendi yöneteceği Batman filmi ile ilgili ne istediğini bulmuş gibi duruyor: Bir dedektif hikayesi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

FRP Net'te yer alan habere göre; Ben Affleck, hem yönetmeni hem de oyuncusu olduğu yeni Batman filmi hakkında “Dünyanın en iyi dedektif duruşuna sahip karakterine sahibiz. Bundan faydalanarak Batman v Superman’e göre karakterin dedektiflik özelliklerini daha ön plana çekeceğim” açıklamasında bulundu.

'Süper bir kahraman değil, süper bir dedektif'

'Süper bir kahraman değil, süper bir dedektif'

Batman’in dedektif maceralarına olan ilgisi hakkındaysa “Bence tüm o harika Batman hikayelerinin altında dedektif hikayeleri yatıyor. Bu yüzden noir film hissiyatı yaratıyorlar. Bir şekilde Malta Şahini’nin yarattığı etkiye sahipler.” sözlerine yer verdi.

Affleck, yeni Batman filminde esecek 1950’ler American Noir havasına karşı bizleri uyarmış oldu. Zaten bir süper kahraman değil de süper dedektif olan Batman’e de böyle bir film daha çok yakışacaktır!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
231
181
61
34
22
9
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
raven.

Christian Bale in oynadığı Batman i bir sevmeyen benim heralde. Batman v Superman filminde izlediğimiz Batman çizgi romanlarda okuduğumuz gibi ve Ben Affleck... Devamını Gör

Batwoman

Yalnız değilsin.

Batwoman

Tamda batmanin dedektiflik yeteneğinin ön planda olmasını istiyordum 👏

Batwoman

Kahraman dediğin böyle olmalı zaten ne o espriler falan .d

AbSurDMaN

Batman v Superman gayet taş gibi filmdi, Ben Affleck ise sinema tarihinin en iyi Batman'iydi bundan sonra sıçmadığı sürece o ne yapsa helaldir hoştur.

eyvallah

Slm Ben Affleck iyi bir sinema oyuncusu ola bilir ama Batman serisi filmlerin en iyi oyuncusu degil . En iyisi Christian Bale oynadigi üc serideki oyunculuk... Devamını Gör