Görüş Bildir
Haberler
Belediye Başkanı Onayladı: ABD Başkanı'nın Londra Ziyareti Sırasında 'Trump Bebek' Balonu Uçuracaklar!

Belediye Başkanı Onayladı: ABD Başkanı'nın Londra Ziyareti Sırasında 'Trump Bebek' Balonu Uçuracaklar!

A. Ece
07.07.2018 - 13:45 Son Güncelleme: 08.07.2018 - 10:15

Bu ayın sonlarında Trump'ın Londra'ya yapacağı ziyarette Donald Trump'ın koca bir bebek halinde gösterildiği şişme bir figür Londra'da uçurulacak. Bunun şimdiye kadar koltukta olan bir ABD başkanına yapılmış en büyük hakaret olduğu düşünülüyor.

Unilad kaynaklı içeriğimizi sizlerle paylaşıyoruz.

Kaynak: https://www.unilad.co.uk/politics/gia...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Londra Belediye Başkanı Sadiq Khan, binlerce insanın bir imza kampanyasını imzalaması ve Crowdfunder sitesine bağış yapmasının ardından balonun uçurulmasına izin verdi.

Londra Belediye Başkanı Sadiq Khan, binlerce insanın bir imza kampanyasını imzalaması ve Crowdfunder sitesine bağış yapmasının ardından balonun uçurulmasına izin verdi.

Belediye Başkanı Khan, kampanya grubuyla bir anlaşma yaptı ve Parlamento Meydan Bahçeleri'nden yapılacak uçuşta ciddi kurallar bulunmakta. Yere iple bağlanacak balonun 30 metreden yükseğe çıkması yasak.

6 metre yüksekliğindeki balonda Trump, bez bağlayan koca bir bebek olarak gösteriliyor. Balon, 13 Temmuz günü 'Trump'ı Durdurun' adlı bir yürüyüşle aynı ana denk gelecek olan Trump'ın ziyareti sırasında, saat 9.30 ve 11.30 arasında havada olacak.

"Vay be! Trump Bebek destekçileri için şahane bir başarı! Bu kimsenin gelişini görmediği BÜYÜK bir haber- Dünya turuna çıkıyorum! Küçük Donald nereye giderse, ben de hemen arkasında olacağım. Yağılacak çok fazla iyi şey var, dünyanın Trump Bebek'e ihtiyacı var!"

Londra Belediye Başkanı'nın sözcüsü şöyle diyor: " Belediye Başkanı barışçıl protesto hakkını destekliyor ve bu durumun farklı şekiller alabileceğini anlıyor."

'Şehir icraatı takımı organizatörlerle görüştü ve onlara Parlamento Meydan Bahçesi'ni balon için iniş alanı olarak kullanmak için izin verdiler.'

Protesto'nun arkasındaki kampanyacılardan biri olan aktivist Leo Murray Sky News'e şu sözleri söyledi: 

'Bu konuda bize en başta Trump Bebek'i geçerli bir protesto olarak tanımadıklarını söyleyen Belediye ile iyi bir başlangıç yapmadık.

Ama planımızı destekleyen büyük bir halk desteği dip dalgasını takiben, görünüşe göre Belediye espri kabiliyetini yeniden keşfetmiş. Trump Bebek uçacak!'

"Londra Belediye Başkanı benim bir "protesto olmadığımı" söylüyor! YANLIŞ! Ben en büyük, en iyi protestoyum. İyi değil!"

Şimdiye dek balonu uçurmak için olan imza kampanyası 10,000 imza toplarken, Crowdfunder sitesi £21,000'dan fazla para topladı.

Bu sitede Leo şöyle yazmış:

'İnsanlar onunla dalga geçince gerçekten nefret ediyor gibi görünüyor.

O yüzden Trump bu yılın 13 Temmuz Cuma günü Birleşik Krallık'ı ziyaret edince, bütün Britanya'nın onu küçük gördüğünü ve ona güldüğünü bilmesini istiyoruz. 

Bu yüzden bazılarımız kalkıp profesyonel balon fabrikası tarafından Trump'ın ziyareti sırasında Parlamento Meydanı'nda uçmak üzere 6 metrelik bir balon yaptıracak kadar para topladık.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şaşırtmayan bir şekilde, Birleşik Krallık Bağımsızlık Partisi lideri Nigel Farage ise arkadaşının başkenti ziyareti sırasında yapılması planlanan protestoyu çok hoş karşılamadı. Twitter'da şöyle yazdı: "Sadiq Khan 'Trump Bebek' balonunun Londra'da uçmasına izin verdi. Bu koltukta olan bir ABD başkanına yapılmış en büyük hakarettir."

Fakat, şişirilebilir Trump planı o kadar çok destek aldı ki organizatörler şimdi temsili kuklalarını Başkan'ın Londra ziyaretinden sonra evden uzaklara götürmeyi planlıyorlar.

Bu konuda açıklamaları şu şekilde:

'İnsanlar o kadar cömert ve destekçi oldular ki, şimdi makul bir şekilde Trump'ın Temmuz'daki Birleşik Krallık ziyaretine harcayabileceğimizden çok daha fazla paramız var! O yüzden -- Trump Bebek Dünya Turu'na çıkıyor!

Detaylar henüz belli değil fakat küçük Donald Temmuz'da Britanya'da işini bitirince, birlikte bir çalışma programı hazırlamaya başlayacağız -- o yüzden eğer sizin toplumuzun [Trump'tan] bir ziyaret bekleyecek kadar şanssızsa lütfen ayın 14'ünden sonra bizimle iletişime geçin.'

Şişirilebilir Trump Bebek 13 Temmuz Cuma günü saat 9.30 ile 11.30 arası Londra üzerinde uçuyor olacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
154
73
17
16
5
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Evet Ben

Bizimkiler de karikatürü pankart yapan öğrencileri gözaltına alırlar... Sonra diktatör diyince suçlu biz oluyoruz.

Tolga xx

Trump bu olaya binaen; "eyyyyyy londra valisi, sen kimsin yaeeee" diye sert tepki gösterdi. ardından meclis kararı ile halkın seçtiği bir lidere, milli irad... Devamını Gör

manoliz

özendim şimdi biz niye tayyip bebek yapmayı akıl edemedik

selimreizzz

hapse girmemek için :D