Görüş Bildir
Haberler
Beklentiler Tavan! Önümüzdeki Kış Boyunca Bizi Sinemalara Mıknatıs Misali Çekecek 32 Film

etiket Beklentiler Tavan! Önümüzdeki Kış Boyunca Bizi Sinemalara Mıknatıs Misali Çekecek 32 Film

EC was here.
09.12.2017 - 22:59

Kışın yaklaşmasıyla birlikte sinema adına hareketli günler başlayacak. Oscar sezonu ve pek çok gişe filminin etkisiyle beklentileri arttıran filmler birbirini ardına gösterime girecek. Bize de sinema salonlarına akın etmesi kalacak. İşte o filmler:

23 Aralık-21 Mart aralığında gösterime giren filmler yer alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Acı Tatlı Ekşi

1. Acı Tatlı Ekşi

Gösterim Tarihi: 22 Aralık 2017

Yönetmen: Andaç Haznedaroğlu

Oyuncular:  Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy

Tür: Romantik, Dram, Komedi

Murat ve Duygu çocukluklarından beri birbirine aşıktır. Üniversiteden mezun olurken Murat Duygu’ya evlenme teklif eder. Oysa Duygu’nun gerçekleştirmek istediği hayalleri vardır. Beş sene sonra yeniden birleşmek üzere bir ayrılık anlaşması yaparlar. Halbuki hayatın onlar için başka sürprizleri vardır.

2. Dönme Dolap / Wonder Wheel

2. Dönme Dolap / Wonder Wheel

Gösterim Tarihi: 22 Aralık 2017

Yönetmen: Woody Allen

Oyuncular: Kate Winslet, Justin Timberlake, Juno Temple, James Belushi

Tür: Dram

Film, 1950’lerde Coney Adası’ndaki lunaparkın kalabalığı içinde hayatları kesişen dört karakterin hikayesini anlatıyor: Sürekli duygusal dalgalanmalar yaşayan, bir zamanların aktristi, şimdinin garsonu Ginny, onun atlı karınca operatörü, kaba saba kocası Humpty, babası Humpty ile uzun yıllar konuşmamış olsa da şimdi onun evinde gangsterlerden saklanan Carolina ve oyun yazarı olmanın hayaliyle yaşayan yakışıklı ve genç cankurtaran Mickey.

3. Martıların Efendisi

3. Martıların Efendisi

Gösterim Tarihi: 22 Aralık 2017

Yönetmen: Mehmet Ada Öztekin

Oyuncular: Mehmet Günsür, Bige Önal, Timuçin Esen

Tür: Dram

Martıların Efendisi (MEF) İstanbul’da deniz kıyısında sakin bir yaşam sürmekte olan bir adamdır. Yıllardır beklediği birisi vardır. En sonunda beklediği misafir çıkagelir. Beyazlar içinde, bir masaldan çıkmış gibi kıyıya vuran bir kadın MEF'in bütün hayatını değiştirecektir. Ancak MEF bu bütün umutlarını yüklediği misafir tarafından bir hayli sarsılacaktır. Zira bu kadın MEF’in saf ve temiz dünyasından etkilense de onu gerçek dünyayla, acı bir tecrübeyle tanıştıracaktır.

4. Pes Etme / Stronger

4. Pes Etme / Stronger

Gösterim Tarihi: 22 Aralık 2017

Yönetmen: David Gordon Green

Oyuncular: Jake Gyllenhaal, Tatiana Maslany

Tür: Dram, Biyografik

27 yaşındaki Bostonlu bir işçi olan Jeff, eski sevgilisi Erin'le tekrar barışmanın yollarını arar ve bu amaçla maratona katılır. Maraton başladığında her şey yolunda gitmektedir. Fakat Jeff, Erin'i finiş çizgisinde beklerken, şiddetli bir patlama meydana gelir. Jeff patlama anında iki bacağını da kaybeder ve hemen hastaneye kaldırılır. Yapılan tedaviler sonucu bilinci yerine gelen Jeff'in kendi yaşam savaşı yeni başlamıştır. Sevgilisi Erin ve ailesinin desteği ile aylarca süren psikolojik ve fiziksel terapinin üstesinden gelir. Bu zorlu süreç sayesinde Jeff, bir yandan ailesi ile bağlarını test ederken, bir yandan da kendisinde bulunan gücün farkına varır.

5. Jumanji: Vahşi Orman / Jumanji: Welcome to the Jungle

5. Jumanji: Vahşi Orman / Jumanji: Welcome to the Jungle

Gösterim Tarihi: 29 Aralık 2017

Yönetmen: Jake Kasdan

Oyuncular: Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan

Tür: Fantastik, Aksiyon

Dört zoraki arkadaş, her biri özel güçlere sahip avatarlara dönüşerek, Jumanji'nin riskli ve tehlikeli dünyasında mahsur kalırlar. Ya hayatlarının en tehlikeli macerasına atılacaklar ya da sonsuza dek Jumanji'nin içinde kalacaklardır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Muhteşem Showman / The Greatest Showman

6. Muhteşem Showman / The Greatest Showman

Gösterim Tarihi: 29 Aralık 2017

Yönetmen: Michael Gracey

Oyuncular: Hugh Jackman, Michelle Williams, Zac Efron

Tür: Müzik, Dram, Biyografik

Gösteri dünyasının ünlü ismi P.T. Barnum'un hayat hikayesinden uyarlanan film, Barnum'un kurucusu olduğu Ringling Bros. ve Barnum & Bailey Circus sirklerinin turneleri ve gösteri dünyasındaki yerini beyaz perdeye taşıyor.

7. Arif v 216

7. Arif v 216

Gösterim Tarihi: 5 Ocak 2018

Yönetmen: Kıvanç Baruönü

Oyuncular: Cem Yılmaz, Ozan Güven, Özkan Uğur

Tür: Komedi, Bilim kurgu

Arif v 216, Cem Yılmaz'ın 2004 yılında vizyona giren filmi G.O.R.A.'nın baş kahramanlarını ele alıyor. Esnaf Arif ve yakın arkadaşı robot 216'nın yeni maceralarını işleyecek.

8. Aramızdaki Sözler / The Mountain Between Us

8. Aramızdaki Sözler / The Mountain Between Us

Gösterim Tarihi: 12 Ocak 2018

Yönetmen: Hany Abu-Assad

Oyuncular: Kate Winslet, Idris Elba

Tür: Dram, Aksiyon

Trajik bir uçak kazasından sonra hayatta kalan ancak sersemlemiş olan iki yabancı, karla kaplı ıssız bir dağın uç noktalarında hayatta kalabilmek için mücadele vermek zorundadır. Yardımın geelmeyeceğinin farkına vardıklarında, yüzlerce kilometre uzunluğundaki vahşi doğada tehlikeli bir yolculuğa çıkmak zorunda kalırlar. İkilinin bu süreçte sahip olduklarından bile haberleri olmayan dayanma güçlerini keşfetmeleri ve birbirlerine destek olmaları gerekecektir.

9. Daha

9. Daha

Gösterim Tarihi: 12 Ocak 2018

Yönetmen: Onur Saylak

Oyuncular: Ahmet Mümtaz Taylan, Hayat Van Eck, Tuba Büyüküstün

Tür: Dram

14 yaşındaki Gaza, yaşadığı küçük sahil kasabasından ayrılarak büyük şehirde liseyi okumayı hayal ederken, babasının onu insan kaçakçılığı şebekesinin bir parçası haline getirmesiyle suçla tanışır. Gaza’nın ergenliği, babasının baskıcı karakteri ve sürekli gözlemlediği göçmenlerle geçmeye başlar. Gaza, babası gibi şiddet ve baskı üzerine bir hayat mı kuracaktır yoksa o da bir göçmen mi olacaktır?

10. Ruhlar Bölgesi: Son Anahtar / Insidious: The Last Key

10. Ruhlar Bölgesi: Son Anahtar / Insidious: The Last Key

Gösterim Tarihi: 12 Ocak 2018

Yönetmen: Adam Robitel

Oyuncular: Lin Shaye, Leigh Whannell, Angus Sampson

Tür: Korku

Başarılı korku serisinin yeni devam halkasında Lin Shaye'in canlandırdığı parapsikolog Elisa Rainier karakteri bir kez daha karşımıza çıkıyor. Karakter ilk filmde hayatını kaybetmiş olmasına rağmen serinin 4 halkasında da boy göstermeyi başarıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. The Post

11. The Post

Gösterim Tarihi: 12 Ocak 2018

Yönetmen: Steven Spielberg

Oyuncular: Meryl Streep, Tom Hanks, Alison Brie

Tür: Dram, Gerilim

Film, 1971'de Pentagon belgeleri etrafında dönen yasal süreci konu alıyor. Washington Post çalışanları editör Ben Bradlee (Hanks) ve yayıncı Katharine Graham (Streep) ordu analisti Daniel Ellsberg tarafından yazılan ve sızdırılan Pentagon belgelerini yayınlama kararı alırlar. Belgelerin, Johnson yönetiminin Vietnam Savaşı'nda ABD askerlerinin rolü hakkında kamuoyuna ve kongreye yalan söylediğini, Nixon yönetiminin gizlice savaşı tırmandırdığını ortaya koymaları büyük skandal yaratır. Nixon yönetimi The Post'un bunları yayınlamasını durdurmaya çalışır ve ABD Savunma Bakanı Yardımcısı William Rehnquist davayı Yüksek Mahkemeye sunar. Belgelerin yayınlanabilmesi ve özgür basın kavramının korunabilmesi için gazete ile ordu arasında büyük bir hukuk mücadelesi verilecektir.

12. Coco

12. Coco

Gösterim Tarihi: 19 Ocak 2018 

Yönetmen: Lee Unkrich, Adrian Molina

Seslendirenler: Anthony Gonzalez, Benjamin Bratt, Gael García Bernal

Tür: Animasyon, Macera, Fantastik

12 yaşındaki Miguel'in en büyük kahramanı efsanevi Meksikalı gitarist Ernesto de la Cruz'dur. Ancak Cruz hayatını kaybetmiştir ve Miguel'in onunla tanışma imkanı yoktur. Her gün onun şarkılarını dinleyen Miguel günün birinde ünlü müzisyenin gitarını bulur. Ancak gitarı çalması onu bir anda Ölüler Diyarı'na götürüverir. Çıkış yolunu arayan Miguel, düzenbaz Hector'la karşılaşır ve birlikte Miguel'in aile tarihinin ardındaki gerçek hikayeyi keşfetmek için olağanüstü bir yolculuğa çıkarlar.

13. Den Of Thieves

13. Den Of Thieves

Gösterim Tarihi: 19 Ocak 2018 

Yönetmen: Christian Gudegast

Oyuncular: Gerard Butler, Pablo Schreiber, O'Shea Jackson Jr.

Tür: Aksiyon, Polisiye

Merkez Bankası her gün 120 milyon dolar nakit parayı dolaşımdan alıp imha etmektedir. Elit banka soygun çetesi silahlı soygun yapmaya ve Los Angeles'ın en çok korkulan hukuki uygulamalarının dibinde parayı almaya kalkışır.

14. Labirent: Son İsyan / Maze Runner: The Death Cure

14. Labirent: Son İsyan / Maze Runner: The Death Cure

Gösterim Tarihi: 26 Ocak 2018

Yönetmen: Wes Ball

Oyuncular: Dylan O'Brien, Kaya Scodelario

Tür: Bilim kurgu, Macera

Thomas ve arkadaşları, Labirent'ten kurtulmalarının ardından hapsoldukları tesisten kaçmayı başarmış ve dünyayı pençesinde tutan acımasız organizasyon W.I.C.K.E.D.'e direnen isyancı grup Right Hand ile bir araya gelmeyi başarabilmişlerdir. Ancak Teresa'nın ihaneti sonucu grup kendini bir kez daha W.I.C.K.E.D.'a karşı mücadele ederken bulmuş, bu mücadele sırasında Minho'nun, organizasyon tarafından yakalanmasını engelleyememişlerdir. Minho'yu kurtarmak için yola çıkan Thomas ve arkadaşları organizasyonun peşine düşer. Bu uğurda aldıkları kararlar yalnızca arkadaşlarının değil, dünyanın da kaderini değiştirecektir.

15. Hadi Be Oğlum

15. Hadi Be Oğlum

Gösterim Tarihi: 2 Şubat 2018

Yönetmen: Bora Egemen

Oyuncular: Kıvanç Tatlıtuğ, Büşra Develi, Alihan Türkdemir

Tür: Dram

Film, duygusal bir baba-oğul hikayesini beyaz perdeye taşıyacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Paramparça / Aus Dem Nichts

16. Paramparça / Aus Dem Nichts

Gösterim Tarihi: 2 Şubat 2018

Yönetmen: Fatih Akın

Oyuncular: Diane Kruger, Denis Moschitto, Numan Acar

Tür: Dram, Gerilim

Kocasıyla çocuğunu Hamburg’daki bir terörist saldırıda kaybeden Katja, hakkını aramak için mahkemeye başvurur. Fakat mahkeme zanlılardan yana tavır koyar. Karar karşısında öfkeye kapılan Katja, kendi adaletini sağlamak adına yollara düşer.

17. Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

17. Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Gösterim Tarihi: 2 Şubat 2018

Yönetmen: Martin McDonagh

Oyuncular: Frances McDormand, Woody Harrelson, Sam Rockwell

Tür: Dram, Komedi

Film, kızının cinayetini aydınlatmak isteyen bir anneyi temel alıyor. Kızının cinayet davasında bir suçlu bulunmadan aylar geçtikten sonra, Mildred Hayes cesur bir hamle yapar. Kentin saygıdeğer polis şefi William Willoughby'ye yöneltilen tartışmalı bir mesajla kentin ücra bir yolunda üç adet billboard kiralar. Şiddet eğilimli, çocuksu bir annenin çocuğu olan, şefin sağ kolu Dixon'ın adı olaya karıştığında, acılı anne ile güvenlik güçleri arasındaki savaş daha da şiddetlenecektir.

18. Özgürlüğün Elli Tonu / Fifty Shades Freed

18. Özgürlüğün Elli Tonu / Fifty Shades Freed

Gösterim Tarihi: 9 Şubat 2018

Yönetmen: James Foley

Oyuncular: Dakota Johnson, Jamie Dornan

Tür: Erotik, Dram

Yaralı bir Christian Grey dikkatli bir Ana Steele’i hayata yeniden sokmaya çalışırken, ona bir şans daha vermeden önce yeni bir düzenleme talep ediyor. İkili, güven inşa etmeye ve istikrar bulmaya başladığında, Christian geçmişinden gelen gölgeli figürler, çiftin birlikte geleceğine dair umutlarını yok etmeye kararlılıkla çifte dönmeye başlıyor.

19. Black Panther

19. Black Panther

Gösterim Tarihi: 16 Şubat 2018

Yönetmen: Ryan Coogler

Oyuncular: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong'o

Tür: Aksiyon, Fantastik

Babasının ölümünden sonra Wakanda Kralı olan T'Challa, hakkı olan tahta sahip çıkmak için izole yaşayan ancak teknolojik açıdan ileri seviyede olan halkına geri döner. Ancak güçlü bir eski düşman yeniden ortaya çıktığında, T'Challa'nın yeterliliği, Wakanda'nın ve tüm dünyanın kaderini tehlikeye atan korkunç bir çatışmaya girince test edilir. İhanet ve tehlike ile karşı karşıya kalan genç kral, düşmanlarını yenmek, halkının güvenliğini ve yaşam biçimini korumak için müttefiklerini toplamalı ve gücünü serbest bırakmalıdır.

20. I, Tonya

20. I, Tonya

Gösterim Tarihi: 16 Şubat 2018

Yönetmen: Craig Gillespie

Oyuncular: Margot Robbie, Sebastian Stan, Mckenna Grace

Tür: Biyografik, Dram

Film, İki defa Olimpiyat ve iki defa da Skate America Champion ödülünü kazanan buz pateni sporcusu Tonya Harding'in kariyerini ve 1994 yılında ceza aldığı komplo skandalını anlatıyor. Tonya Harding 1991 yılında Dünya Buzpateni Şampiyonası’nı kazanarak dünya sıralamasında ikinci sıralamaya yerleşmiş, triple axel hareketini tamamlayabilen ikinci Amerikalı kadın olarak tarihe geçmiştir. Kariyerinde başarıyla ilerleyen Tonya Harding’in hayatı 1994 yılında Kış Olimpiyatları'nda yaşanan büyük bir skandalla sarsılır. Aynı dalda yarıştığı sporcu Nancy Kerrigan yarışlardan önce bir saldırıya uğrar ve sakatlanır. Bu saldırıyı düzenleyen ise Tonya Harding’in eski eşi Jeff Gillooly’dir. Gerçeklerin ortaya çıkmasından sonra Tonya Harding, rakibini sakatlaması için adam tutmak suçundan spordan ömür boyu men edilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Sofra Sırları

21. Sofra Sırları

Gösterim Tarihi: 16 Şubat 2018

Yönetmen: Ümit Ünal

Oyuncular: Demet Evgar, Fatih Al, Alican Yücesoy

Tür: Dram, Komedi

Neslihan, ömrünü kocasına ve evine adamış utangaç, sevimli bir kadındır. Gününü akşama ne pişireceğini düşünerek geçerin ve çok da iyi bir aşçı olan Neslihan'ın yemeklerine kocası ve aile dostları oldukça düşkündür. Istanbul’da doğup büyüdüğü halde, kocasının işi yüzünden hayatını Anadolu kasabalarında geçirir. O ve ailesi hiçbir olağanüstü olay olmayan uzak bir taşra şehrinde, sakin bir hayat sürer; ta ki Neslihan’ın çevresinde esrarengiz ölümler başlayana kadar. Şehre yeni atanmış, çok zeki, Amerika’da eğitim görmüş, hırslı ve genç bir komiser, Neslihan’ın bir şeyler çevirdiğini ve peş peşe cinayetlerde parmağı olduğunu anlar ama bir türlü gerçek bir kanıt bulup Neslihan’ı yakalayamaz. Neslihan her cinayetten tereyağından kıl çeker gibi, son derece masum hafif çatlak görünerek sıyrılmayı başarır.

22. The Shape of Water

22. The Shape of Water

Gösterim Tarihi: 16 Şubat 2018

Yönetmen: Guillermo del Toro

Oyuncular: Sally Hawkins, Michael Shannon, Richard Jenkins

Tür: Fantastik, Dram, Romantik

Soğuk Savaş dönemi Amerika'da geçen hikayede, Elisa yalnız bir kızdır. Sessiz, rutin bir hayatı olan Elisa, gizli ve yüksek güvenlikli bir devlet laboratuvarında temizlikçi olarak çalışır. Elisa iş arkadaşı Zelda ile devletin yaptığı gizli bir deneyi keşfeder ve suda hapsedilen insansı bir yaratığı acımasız deneyden kurtarmaya çalışırlar.

23. All The Money In The World

23. All The Money In The World

Gösterim Tarihi: 23 Şubat 2018

Yönetmen: Ridley Scott

Oyuncular: Mark Wahlberg, Michelle Williams, Christopher Plummer

Tür: Gerilim, Dram

Amerika'nın sayılı zenginlerinden olan John Paul Getty'nin 16 yaşındaki torunu kaçırılır. Fidye olarak 17 milyon dolar istenmektedir. John Paul Getty Jr.'ın annesi Gail, fidye için milyarder kayınperderine gider ancak John Paul Getty cimriliğiyle ünlenmiş biridir ve fidyeyi fazla yüksek bulur. Oğlunun hayatını kurtarmak isteyen Gail, parasına düşkün fabrikatör dede John Paul Getty ve fidye isteyen suçlular arasında ortak noktayı bulmak bir hayli zor olacaktır. Bu süreçte John Paul Getty Jr.'ın hayati tehlikesi her geçen saniye artmaktadır.

24. Can Feda

24. Can Feda

Gösterim Tarihi: 23 Şubat 2018

Yönetmen: Çağatay Tosun

Oyuncular: Kerem Bursin, Burak Özçivit

Tür: Aksiyon, Savaş

Vatan için iki askerin milli mücadelesinin konu edilecek.

25. En Karanlık Saat / Darkest Hour

25. En Karanlık Saat / Darkest Hour

Gösterim Tarihi: 23 Şubat 2018

Yönetmen: Joe Wright

Oyuncular: Gary Oldman, Stephen Dillane, Lily James

Tür: Biyografik, Tarihi, Dram

Film, İkinci Dünya Savaşı'nın ilk yıllarında Winston Churchill'in, Hitler'in ordusuna karşı verdiği mücadeleyi anlatacak. Churchill, hayatının belki de en büyük sınavından geçecektir. Hayatında zor ve geri dönüşü olmayan ikilemlerden birini yaşar. Ya Nazi Almanya'sı ile barışçıl bir antlaşma yolu bulmaya çalışmalıdır ya da milletinin bağımsızlığı ve idealleri için Nazilerin karşısında sımsıkı durmalıdır. Durdurulamaz Nazi güçleri Batı Avrupa'da ilerlerken ve istila tehdidi kapıdayken, bir yanda şüpheci bir Kral, bir yanda da kendisi karşıtı planlar yapan partisi varken Churchill bu zor zamanlarda dik durmalı, bir ulusu ayağa kaldırmalı ve dünya tarihinin ilerleyişini değiştirmelidir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

26. Ailecek Şaşkınız

26. Ailecek Şaşkınız

Gösterim Tarihi: 2 Mart 2018

Yönetmen: Selçuk Aydemir

Oyuncular: Ahmet Kural, Murat Cemcir, Saadet Işıl Aksoy

Tür: Komedi

Ahmet Kural zengin bir müteahhitin oğlu Ferhat'ı; Murat Cemcir Ferhat'ın beraber çalıştığı çocukluk arkadaşı Gökhan'ı, Saadet Işıl Aksoy ise Ferhat'ın aşık olduğu Elif karakterini canlandıracak.

27. Kızıl Serçe / Red Sparrow

27. Kızıl Serçe / Red Sparrow

Gösterim Tarihi: 2 Mart 2018

Yönetmen: Francis Lawrence

Oyuncular: Jennifer Lawrence, Joel Edgerton, Matthias Schoenaerts

Tür: Gerilim

Dominika Egorova, Rus güvenlik servisinde eğitimli bir baştan çıkarıcı olan 'sparrow' olma isteği üzerine eğitilir. Dominika vücudunu bir silah olarak kullanmayı öğrenir ancak kişiliksizleştirme eğitimi süreci boyunca benlik hissini korumak için mücadele eder. Haksız bir sistemde kendi gücünü bulması, programın en güçlü varlıklarından biri olarak yükselmesine sebep olur. İlk hedefi ajansın Rus istihbarat alanına en hassas nüfuzunu sağlayan CIA yetkilisi Nate Nash’dir. İki genç görevli kariyerlerini, bağlılıklarını ve her iki ülkenin güvenliğini tehdit eden bir aldatmacaya düşerler.

28. Alpha

28. Alpha

Gösterim Tarihi: 9 Mart 2018

Yönetmen: Albert Hughes

Oyuncular: Kodi Smit-McPhee, Léonor Varela, Natassia Malthe

Tür: Macera, Aksiyon, Dram, Gerilim

20 bin yıl önce Avrupa'da üst Yontma Taş Devri'nde geçen Alpha, konu olarak genç bir adamın bir kurt ile arkadaşlığını işliyor. Genç bir adam, kabilesinin en elit grubuyla ilk avına çıktığında yaralanır. Kendine geldiğinde yalnız olduğunu fark eder ve ölüme terk edildiğini anlar. Acımasız, ağır, yabani şartlara karşı hayatta kalmak için mücadele etmesi gerekecektir. Bu sırada sürüsünden ayrılmış bir kurt bulur. Yavaş yavaş kurt ile birbirlerine alışmaya başlarlar ve güvenmeyi öğrenirler. Tüm olumsuzluklara karşı beraber sayısız zorluklardan, tehlikelerden geçerek ölümcül kış gelmeden evlerine ulaşmaya çalışırlar.

29. Küçülen Hayatlar / Downsizing

29. Küçülen Hayatlar / Downsizing

Gösterim Tarihi: 9 Mart 2018

Yönetmen: Alexander Payne

Oyuncular: Matt Damon, Kristen Wiig, Christoph Waltz

Tür: Bilim kurgu, Dram, Komedi

Paul Safranek ile karısı Audrey daha iyi bir hayat vaadiyle küçülmek üzere Omaha'daki stresli hayatlarını terk etmeye ve yeni, küçültülmüş bir topluluğa katılmaya karar verirler. Yaptıkları seçimle hayatlarını bilmedikleri bir maceraya doğru sürüklerler.

30. Yok Oluş / Annihilation

30. Yok Oluş / Annihilation

Gösterim Tarihi: 9 Mart 2018

Yönetmen: Alex Garland

Oyuncular: Natalie Portman, Gina Rodriguez, Tessa Thompson

Tür: Bilim kurgu, Gerilim

İçlerinde biyolog, antropolog, psikolog ve araştırmacı bulunan 4 kadın; gerçekleşen anormal faaliyetlerden dolayı hükûmet tarafından gizlice karantinaya alınan gizemli “Area X” bölgesine gönderilir. Grup, Southern Reach organizasyonu adıyla bu gizemli bölgeye gönderilen 12. keşif gezginleridir. Daha önce bölgeye giden 2. keşif grubu toplu intiharla, 3. keşif grubu insanların birbirine ateş edip öldürmesiyle sonuçlanır. 11. keşif grubu ise eski hallerine göre bir gölge gibi geri döner ve kısa süre sonra hepsi kanserden ölür. Kendilerini nelerin beklediğini bilmeyen bu 12. keşif grubu bir bilinmeze doğru ilerlemektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

31. Kaybedenler Kulübü Yolda

31. Kaybedenler Kulübü Yolda

Gösterim Tarihi: 16 Mart 2018

Yönetmen: Mehmet Ada Öztekin

Oyuncular: Nejat İşler, Yiğit Özşener, Hande Doğandemir

Tür: Komedi, Dram

Kaan ve Mete Olimpos’ta, kalabalık bir Kadıköy grubuyla yaptıkları eğlenceli tatilin sonunda, motorlarıyla İstanbul’a doğru yola çıkarlar. İstanbul’a doğru ilerlerken, hayat onlara ve bize yolun, yolculuğun ve ilişkilerin hiçbir zaman planlandığı gibi ilerlemediğini, bir kez daha ve oldukça sert bir biçimde gösterecektir.

32. Tomb Raider

32. Tomb Raider

Gösterim Tarihi: 16 Mart 2018

Yönetmen: Roar Uthaug

Oyuncular: Alicia Vikander, Dominic West, Walton Goggins

Tür: Macera, Aksiyon

Babasının ortadan kaybolmasından yedi yıl sonra, 21 yaşındaki Lara küresel ticaret imparatorluğunun başına geçmeyi reddetmiştir ve üniversite dersleri alırken bir yandan da Londra'da bir bisiklet kuryesi olarak çalışmaktadır. Bir noktada babasının kayboluşunu araştırmaya başlar ve son gittiği yeri ziyaret eder: Japonya kıyılarında bir yerde bulunan gizemli bir adadaki bir mezar. Birden bire Lara kendini yalnızca keskin zihniyle, kör inançla ve inatçı ruhuyla silahlanmış bir halde, dezavantajlı bir durumda olduğu bir maceranın içinde bulur. Lara, bilinmeyene doğru yolculuk ederken kendisini sınırlarının ötesine geçirmeyi öğrenmelidir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
281
191
39
18
9
9
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yeliz

Şöyle güzelinden birkaç bilim kurgu gelse de izlesek. Özellikle uzay konulu, ama klişelerden uzak olsalar mesela, pek güzel olurdu :(

beyazyumurta

Tomb Raider... Yazık ya. Lara Croft'a bulunan kadına yazık. Bu mu yani? Bu mu lara? Lara'nın en büyük özelliği seksiliğinden gelir. Biz Lara'yı öyle bildik. ... Devamını Gör

tncdmrl

ilgi çekici gelmedi listedeki hiç biri nedense ya bende sorun var herhalde bu aralar hangi filme baksam hep bir diğerinin taklidi gibi geliyor nedense

Pasif Kullanıcı

sorma ya galiba konu kalmadı işlenmedik ya da fantastik bilimkurgular hep kendini tekrarlar oldu. tutan filmler de afedersin bokunu çıkarana kadar seriye bağ... Devamını Gör