Görüş Bildir
Haberler
Beklenen An Geldi! Marvel, Avengers: Endgame Fragmanını Nihayet Yayınladı!

Beklenen An Geldi! Marvel, Avengers: Endgame Fragmanını Nihayet Yayınladı!

şeyda
07.12.2018 - 18:18

Birçok teori doğru çıktı! Avengers serisinin 4. filminin ismi Avengers: Endgame olarak belirlendi ve ilk fragman da bu öğleden sonra yayınlandı. Gelin fragmanı incelerken, önceki filmde neler yaşandığını da kısaca hatırlayalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Marvel, filmin isminin ne olacağını sır gibi saklamaktaydı ancak ''Endgame'', hayranlar arasında en çok tahmin edilen isimdi. Yani teoriler doğrulandı, 2019'da yayınlanacak yeni Avengers filminin ismi:

Marvel, filmin isminin ne olacağını sır gibi saklamaktaydı ancak ''Endgame'', hayranlar arasında en çok tahmin edilen isimdi. Yani teoriler doğrulandı, 2019'da yayınlanacak yeni Avengers filminin ismi:

Öncelikle, Avengers: Infinity War filmini kısaca hatırlayalım. Bildiğiniz üzere filmin ana kötü karakteri Thanos, büyük amacına hizmet ettiği için bütün sonsuzluk taşlarını toplamaya çalışmıştı ve toplamıştı da. Açılış sahnesinde Thanos'un uzay taşını ele geçirdikten sonra Loki'yi öldürdüğünü izlemiştik.

Ve olaylar gelişmeye başladı. ''Thanos'un Çocukları'' beklenildiği üzere New York'ta bir işgal başlattılar. Karşılarında duran isimlerden ilk birkaçı da Tony Stark, Doktor Stephen Strange, Bruce Banner ve Wong oldu.

Daha sonrasında işin büyüyeceğini öğrendik. Thanos evrenin ''iyiliği'' için yaşayanların %50'sini yok etmek istiyordu. Bunun karşısında da kim durabilir? Tabii ki Avengers! Bu yüzden de ekibin toplanması gerekiyordu. Banner'ın ısrarı üzerine gururunu yenip Steve Rogers'a telefon etmişti Tony Stark. Bu sırada Steve neredeydi?

Akıllarımızı başımızdan alan bu sahnede ortaya çıkmıştı Captain America, o sırada ''Thanos'un Çocukları'' yüzünden başı belada olan Vision ve Wanda'nın arkasını kollamıştı beraberinde Black Widow ve Falcon ile birlikte.

Thanos, Vision'ın alnına yerleştirilmiş olan akıl taşını elde edebilmek için Vision'ın peşine adamlarını takmıştı ancak bu seferliğine Vision ucuz kurtulmuştu.

Sonra farklı takım üyelerinin birbirleriyle ''kaynaşmasını'' izledik,

İçeriğin Devamı Aşağıda

Spider-Man'in örümcek hisleri sayesinde bir şeylerin ters gittiğini anlayıp Tony'nin yardımına koşmasını,

Gamora'nın, eğer Thanos kendisini ele geçirirse Quill'den kendisini öldürmesi için söz verdirmesini,

Thor'un yeni bir silah için başka gezegenlere gitmesini,

Thanos'un bir diğer sonsuzluk taşı olan ruh taşını da Gamora'yı kurban ederek elde etmesini ve geriye sadece akıl taşı ile zaman taşının kalmasını,

(Daha sonrasında zaman taşını da, Doctor Strange, Tony'nin hayatını kurtarmak için kendi elleriyle teslim etmişti Thanos'a. Tabii taş ile milyonlarca alternatif geleceğe bir göz attıktan sonra... ;)

Vision'ın, alnındaki akıl taşından kurtulması adına Wakanda'ya götürülmesini izledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Filmin sonunda sadece iki lokasyona kitlendik. Uzayda açılış sahnesindeki bilim adamları ve büyücüler varken,

Geri kalan herkes de büyük çarpışma için Wakanda'daydı.

Shuri, Vision'ın alnındaki akıl taşıyla meşgulken, Avengers üyeleri de ön saflarda Thanos'un ordusuyla savaşıyordu. Thanos da bizzat savaş alanına geldi, en son katılan da mükemmel bir girişle Thor oldu ve büyük bir çarpışma yaşandıktan sonra başta Scarlet Witch olmak üzere her ne kadar birileri bunun önüne geçmeye çalıştıysa da Thanos'un akıl taşını ele geçirmesine engel olunamamıştı.

Bildiğiniz gibi en sonunda, karakterlerin yarısından çoğu evrenden silindi.

Buna Bucky, T'Challa, Okoye, Mantis, Spider-Man ve daha birçok karakter dahil... Ve aklımızda beliren soruların cevapları da bir sonraki filme kaldı.

Beklenen fragman sonunda, bugün geldi!!!

Fragmanda dikkatimizi çekenlerse, en az bizim kadar kafası karışık bir Tony Stark,

Fragmanda dikkatimizi çekenlerse, en az bizim kadar kafası karışık bir Tony Stark,
İçeriğin Devamı Aşağıda

Yenilgiyi kabullenmiş olan Steve ve Natasha,

Nihayet ortaya çıkan Clint Barton (Hawkeye),

Ve son olarak, Avengers üssüne kabul edilmeyi bekleyen Scott Lang (Ant-Man).

Neler yaşacağını hep birlikte, Nisan ayında göreceğiz. Filmin vizyon tarihi henüz tam olarak belli değil.

Birçok teori, Infinity War'da hayatta kalmayı başaran pek çok kahramanı da kaybedeceğimiz yönünde... Umuyoruz ki, sonuç beklenenden farklı olur.

Fragman hakkındaki düşüncelerinizi öğrenebilir miyiz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
149
92
40
8
5
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tarik

Filmle ilgili istediğim tek şey ölenler ölü olarak kalsın. İyilerin kazandığı filmler görmekten bıktım usandım bir kere de kötü sonla bitsin.

Pasif Kullanıcı

korku ve dram filmi izle ozaman..

morgoth's sauron

captain marvell ve thanos ile ilgili tek sahne koyulmamış en ufak teori destekleyecek ve ya ipucu verecek sahne yok. Fragmanı kesinlikle mükemmel olmuş zaten... Devamını Gör

Ali Kodan

Yalnız ortaya çıkan Hawkeye değil de Ronin gibi duruyor.