Görüş Bildir
Haberler
Beğendiğin Seksi Kadınlara Göre Ne Kadar Çekicisin?

etiket Beğendiğin Seksi Kadınlara Göre Ne Kadar Çekicisin?

Ebru Çiftçi
27.08.2018 - 17:27 Son Güncelleme: 28.08.2018 - 17:59

Beğendiğin seksi kadınlara göre bakalım ne kadar çekici bir yapıya sahipsin?

Hazırsan başlayalım!

1. Öncelikle, seksi kadında olmazsa olmaz şey senin için ne olmalı?

2. Peki bu kadınlardan hangisinin dekoltesi sana daha seksi geliyor?

3. Şimdi de biz bu Victoria's Secret meleklerinden hangisinin alev alev olduğunu seç bakalım.

4. Sence bu kadınlardan hangisinin bakışı "ben seksiyim" diyor?

5. Peki bu ünlülerimizden hangisinin fiziği senin için daha çekici?

6. Sence erkekler bu iki kadından hangisini daha seksi buluyordur?

7. Ve son olarak, sence cilveli kadın her zaman seksi midir?

Herkesin başını döndürecek bir çekiciliğe sahipsin!

Beğenilere göre sen gerçekten inanılmaz bir çekiciliğe sahipsin. Bakışların ile insanları etkin altına alan ve her istediğini yaptırabilen bir özelliğe sahipsin. Bu bakışlarının yanında senin o gülüşün yok mu? İnsanı resmen hayata tekrar tekrar bağlıyor. Karşındaki insan seni hayranlıkla izliyor.  Tatlı dilli oluşun fakat yeri geldiğinde insanlara sert bir şekilde cevabını veren yapın da seni çok çekici yapıyor. Tarzına zaten diyecek sözümüz yok. Her halinle mükemmel olmayı başarabilen, nadir insanlardansın. Gerçekten çekiciliğin gözlerimizi kamaştırıyor!

Resmen ben buradayım diyorsunnnn!

Her şeyi bir kenara bırakıp seni konuşacağız bugün. Bu endam bu çekicilik nereden geliyor? Bazı insanlar fiziği ya da güzelliği ile çekici olur. Ama sen tüm bunların yanında, tavırların ile de insanları etkin altına alabiliyorsun. Hele o kendine olan güvenin yok mu? İnsanları hafif korkutan ama sevimli de olan bir yapın var. Bu insanlara senin tahmin edebileceğinden çok daha çekici geliyor. Her zaman bakımlı olmaya çalışıyor ve dikkatleri üzerine çekiyorsun. Senin ekstra bir şey yapmana hiçbir zaman gerek yok. Doğal halinle bile insanların gözünde oldukça çekici görünüyorsun. Anlatsana ya nasıl bu kadar mükemmel olabiliyorsun?

Sen de şeytan tüyü var!

Sen o kadar gizemli bir yapıya sahipsin ki insanlar senin bu özelliğini oldukça çekici buluyor. Öyle herkesle samimi olmazsın, insanlarla aranda mutlaka bir mesafe vardır. O duvarı yıkabilen insan sayısı çok azdır. Ondan dolayı etrafında çok fazla insan olmaz. Senin bu ulaşılmaz yapın seni oldukça çekici yapıyor. Cool tavırların, umursamaz havan ile ortalığı yıkıp geçiyorsun. İnsanlar kendilerini çekici yapmak için çok uğraş gösteriyor. Oysa ki senin böyle şeylere hiç ihtiyacın yok. Bunu sen de çok iyi biliyorsun. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
765
369
235
68
47
32
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Egolar tavan olduysa kapatalım galeriyi site kasıyor çünkü.

Pasif Kullanıcı

Resmen ben buradayım diyorsunnnn! Her şeyi bir kenara bırakıp seni konuşacağız bugün. Bu endam bu çekicilik nereden geliyor? Bazı insanlar fiziği ya da güze... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Resmen ben buradayım diyorsunnnn! Her şeyi bir kenara bırakıp seni konuşacağız bugün. Bu endam bu çekicilik nereden geliyor? Bazı insanlar fiziği ya da güze... Devamını Gör