Görüş Bildir
Haberler
Sempatik misin Yoksa Çekici mi?

etiket Sempatik misin Yoksa Çekici mi?

Sen hangisi olmak istersin?

 Haydi testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cinsiyetini seç bakalım.

1. İlk olarak, bunlardan hangisi senin için daha önemli?

2. Peki "cool" kavramını senin için en iyi ifade eden şey hangisidir?

3. Peki bir kadına en yakıştırdığın saç modeli hangisidir?

4. Şimdi de bir erkeğe yakıştırdığın saç modeli seç bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Peki bir insanla konuşurken neye önem verirsin?

6. Bir davette sevgilin ile hangi dansı yapmak isterdin?

7. Şu dünyada en nefret ettiğin şey bunlardan hangisi?

8. Ve son olarak, sigara içiyor musun söyle bakalım..

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin gözlerinle resmen çekicisin!

Senin şu caziben var ya, kimsede yok be! Bunun için özel bir şey yapmana gerek yok, doğuştan gelen bir özellik bu! Kişiliğin olsun, dış görünüşün olsun, her şekilde insanların dikkatini çekmeyi başarıyorsun. En paspal halinle bile, bir konuşmanla karşındakini adeta eritiyorsun! İnsanların seni kontrol etmesine asla izin vermiyorsun ki bu da seni vahşi cazibeli olarak görmelerine neden oluyor. Kontrolün tamamen sende olması, özgürlüğüne düşkün olman ve yeri geldiğinde sert olman seni aşırı çekici yapıyor! Formülünü bize de ver!Senin gözlerin, o bakışların yeter! Öyle anlamlı bakıyorsun ki insanlara, senden etkilenmemek mümkün değil. İnsanlarla konuşurken göz temasına çok öneme veriyorsun. Çünkü gözlerin her zaman gerçekleri söylediğini düşünüyorsun. E tabi hal böyle olunca da gözlerinle insanları resmen cezbediyorsun. Tanımadığın bir insan bile bakışından etkilenebiliyor. Bunu aslında bilinçli olarak yapmıyorsan senin doğan gereği gözlerin çekici. Sen de bunu kullanmasını çok iyi biliyorsun. Tabi bakışlarında asıl etkileyen şey gözlerinin güzel oluşundan kaynaklı. Çünkü kirpiklerin ve göz rengin çok güzel. Herkes tarafından beğeniliyor. Hem göz rengin hem kirpiklerin hem de bakışların insanları cezbediyor. Bunun yanında senin ağzın da çok iyi laf yapıyor. Nerede nasıl konuşacağını çok iyi biliyorsun. Bu da senin kendine olan özgüvenini doğal olarak arttırıyor. Sen bir harikasın dostum!

O kadar sempatiksin ki!

Sen o kadar sempatik bir insansın ki gerçekten insanlar sana bayılıyor. Evet çekici yanında var. Ama sen sempatik oluşun ile ön plandasın. Çünkü öyle kendini fazla kasmazsın. Olduğun gibi davranırsın ve senin için dış güzellikten iç güzellik daha ön planda. İnsanlar ile konuşurken jest ve mimiklerini çok etkin kullanıyorsun. Elin kolun asla rahat durmaz mesela. Bu tez canlı oluşundan kaynaklanıyor olsa gerek. Daima iyi niyetlisin ve bu zaten direkt yüzünden anlaşılıyor. Çünkü insanlara karşı hep güler yüzlüsün. Böyle olunca da doğal olarak insanlar sana daha çabuk ısınıyorlar. Dışarıdan böyle gözüktüğün için zaman zaman çok sıkıntı yaşıyorsun. Çünkü her insanla muhatap olmayı sevmezsin. Ama hal böyle olunca insanlar seni iyi niyetini kullanabiliyorlar. O yüzden bu sempatikliğini biraz azaltan mı ne? Bu kadar sempatik olmamalısın!

Tarzınla her yerde çekiciliği yakalıyorsun!

Görünüşünde muhteşem bir cazibe var. Öyle böyle değil hem de! Tabii insanlar bunu ilk bakışta anlamayabilir, seni tanıdıkça, içinin güzelliğini de gördükçe onlara aşırı derecede çekici geliyorsun. Yeri geldiğinde gizemli bir havaya giriyor, insanları merak içerisinde bırakıyorsun. Kendini düşündürmeyi iyi biliyorsun yani. Bu da sana ayrı bir hava katıyor diyebiliriz! Bu ihtişamından ve ışıltından hiç vazgeçme, böyle çok güzelsin!Kendine has giyim tarzın ile insanların dikkatini fazlasıyla çekiyorsun. Çünkü hem kendine yakışanı hem de kombinini çok güzel seçiyorsun. Renkleri birbiri ile öyle uyum içinde kullanıyorsun ki dikkat çekmemen imkansız. İnsanların ne dediğini çok umursamıyorsun. Sen kendini nasıl daha iyi hissediyorsan o şekilde kombinini oluşturuyorsun. Tercihlerine her zaman için güveniyorsun. Hatta genelde siyah rengini  kıyafetlerinde çok kullanırsın. Sana da çok yakıştığını düşünüyorsun. Bunu çok iyi de taşıyorsun. En dikkat çekici noktan kıyafetlerin ve onu mükemmel bir şekilde taşıman. Bir ortama girdiğin zaman ilk önce insanlar ne giydiğini merak ederler ve gözleriyle süzerler. Sonra sana selam verirler. Bu biraz da çekememezliğe giriyor gerçi. Ama bunlar senin umurunda değil. Cool bir insansın ve bunu korumayı her zaman tercih edersin. Gerçekten mükemmel bir detaysın!

Sen ne sempatik şeysin öyle ya!

Sen ne tatlı şeysin öyle ya! İnsanlar seni görünce yanaklarını sıkası geliyor. O kadar sempatik bir insansın ki insanlar seni görünce kendilerini çok mutlu hissediyorlar. Çünkü o kadar samimisin ki yanındaki herkes kendini senin yanında çok rahat hissediyorlar. Hatta bu yüzden sürekli meşgulsün. Sürekli seninle vakit geçirmek isteyen insanlar var etrafında. Yetişemiyorsun artık insanlara vakit ayırmaya. Hele kendine hiç zaman ayıramıyorsun. Tabi sempatik olmanın kötü yanı da bu herhalde :)Sürekli ilgi nereye kadar. İnsan sıkılır bir yerden sonra değil mi? Hele o gülüşün yok mu? Esprili bir insan oluşun da cabası. Hem kendin gülmeyi hem de etrafındaki insanları güldürmeyi başarıyorsun. Seni sevmesinler de ne yapsınlar? Kendine bu aralar dikkat et. Yoksa nazar değebilir bizden söylemesi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1092
522
261
115
42
31
29
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Melisa Ayvaz

Tarzınla her yerde çekiciliği yakalıyorsun!Görünüşünde muhteşem bir cazibe var.Tabi insanlar bunu ilk bakışta anlamayabilir, seni tanıdıkça,içinin güzelliğin... Devamını Gör

portlekgoz

Sempatiki hedefleyip çekici çıkmak

waldorf cornelia

tarzınla her yerde çekiciliği yakalıyorsun :D