Görüş Bildir
Haberler
Yüzde Kaç Çekici Yüzde Kaç İticisin?

etiket Yüzde Kaç Çekici Yüzde Kaç İticisin?

Yapman gereken çok basit. 8 soruyu cevaplamak ve yüzde kaç çekici yüzde kaç itici olduğunu görmek!

Öğrenmek için haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım. Genelde kalabalık ortamlarda nasıl davranırsın?

2. Karşı cinste sana en çekici gelen şeyi sorsak!

3. Yeni biriyle tanıştın diyelim. Onda gördüğün hangi özellik, bir anda soğumana neden olur?

4. Hangi giyim tarzı sana daha uygun?

5. Peki giyinişine çok özen gösterir misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ruh eşinde aradığın en baş özellik nedir?

7. Kendinde veya hoşlandığın kişide en çekici bulduğun ruj rengini seç bakalım!

8. Son olarak, çekici olmakla ilgili bilgilerden hangisi sence daha doğru?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

%100 Çekicisin!

Verdiğin yanıtlara göre sen yüzde yüz çekicisin. Sen bu dünyaya gelmiş en çekici insanlardan birisin! Konuşmaya başladığında dudağından dökülen kelimelerle insanlarda hayranlık uyandırıyorsun. Duruşun, tavırların, tarzınla senden etkilenmemek mümkün değil. İnsanları kendine doğru çekiyorsun. Bir insanın sana karşı koyması çok çok zor. Karşındaki insanları etkilememe gibi bir ihtimalin yok. İnsanlarda öyle bir iz bırakıyorsun ki ömürleri boyunca kalplerinde kazınıyorsun. Seninle bir kez yola çıkanın bu çekici insanı unutması mümkün değil!

%75 Çekici, %25 İticisin!

Verdiğin yanıtlara göre sen yüzde 75 çekici, yüzde 25 iticisin. Buna şaşırdığını sanmıyoruz. Çekicilik senin genlerine işlemiş. Yani çekicilik senin sonradan edindiğin değil doğuştan kazandığın bir yetenek. Her girdiğin ortamda insanlar gözlerini senin üzerinden alamıyor. Ortamlarda adeta bir yıldız gibi parlıyorsun. Samimiyetin ve neşenle çevrenin gözbebeğisin. Her ortamın aranan insanı sen oluyorsun. Bu yüzden çevren tarafından çok sevilirsin. Karşındaki insanda çekiciliğin sayesinde inanılmaz derin etkiler bırakıyorsun. Tabii durum böyle olunca senin gibi birini unutmaları da imkansızlaşıyor!

%50 Çekici, %50 İticisin!

Verdiğin yanıtlara göre sen yüzde 50 itici, yüzde 50 çekicisin. Sen her şeyi kararında olan bir insan olarak tabii ki çekicilik konusunda da tam kararındasın. Sendeki doğal güzellik ve çekicilik yani, bunun için ekstradan bir çaba sarf etmiyorsun. Her zaman hafif bir çekiciliğin var fakat sen bunu asla göze sokmuyorsun. Seni iyi tanıyan biri sendeki çekiciliği daha rahat görüyor. Hiçbir zaman çekiciliğin konusunu abartmadan yaşarsın. En güzeli de bu değil mi zaten?

%75 İtici, %25 Çekicisin!

Verdiğin yanıtlara göre sen yüzde 75 itici, yüzde 25 çekicisin. Senin için tam bir çekici diyemeyiz ama içinde bir yerlerde buna dair izler var.Daha çok bir iticinin izlerini taşıyorsun maalesef. Canın sağ olsun ya. Hem bazıları çekici olacağım diye yapay yapay hareketlere girişiyor. Sen bunu yapmıyorsun en azından. Doğalsın yani. Daha güzeli var mı bu hayatta?

%100 İticisin!

Verdiğin yanıtlara göre sen yüzde iticisin. Senin kanında bir gram bile çekicilik yok. İticisin sen itici! Bir araba çekicisi ne kadar çekiciyse sen de o kadar çekicisin yani! Evet şansın olsa şu an kafama taş atarsın. Fakat sırf senin gönlün olsun diye yalan söyleyecek değiliz. Tam bir iticisin. Testi de niye çözdün hiç anlamadık. Sanki sonucu bilmiyordun yani!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1667
664
571
418
274
152
144
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın