Görüş Bildir
Haberler
Beğendiğin Çiçeklere Göre Melek misin Şeytan mı?

Beğendiğin Çiçeklere Göre Melek misin Şeytan mı?

Trex
29.09.2017 - 13:05

''Elinizde 2 kuruşunuz kaldıysa, biriyle ekmek diğeriyle çiçek alın.''

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

#9

#10

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Şeytannnnn!

Şeytannnnn!
cdn.playbuzz.com

Sen bu dünyaya adeta kötülüğün temsilcisi olmak için gönderilmişsin. Sana bu görevin verilmesinin sebebi ise senin diğer herkesten çok daha cesur ve korkusuz olman; öyle ki yaptığın şeyin kötü olduğunu bilsen bile bundan utanmaz, çekinmez ve gözünü kırpmadan yaparsın. Çünkü sende bu güç var! Fakat şunu unutma: Sendeki güç o kadar büyük ki istersen kaderini kendi ellerin ile değiştirebilirsin. Yani sana kötü olacaksın dendi diye kötü olmak zorunda değilsin. İstersen hayatına çok daha farklı bir yön verip bambaşka bir insan olabilirsin ve içinde sahip olduğun o güç ile bu konuda hiç bocalamaz, aksine son derece başarılı olursun! Her şey senin elinde güzel kardeşimiz!

Melek gibisin!

Melek gibisin!
onedio.com

Sen bu dünyaya adeta insanları korumak ve iyi olan her şeyi temsil etmek için gönderilmiş bir meleksin! O kadar saf ve temiz bir kalp taşıyorsun ki kötülüğün merkezinde olsan bile daima iyi şeyler yapmayı başarıyorsun. Ayrıca içindeki sevgi evren kadar sonsuz, asla bitmez! Bu sevgi ile de herkesi her şeye karşı koruyorsun: Elbette başta sevdiklerini, zayıfları, güçsüzleri ve hatta kötüleri bile! Elinde değil çünkü bu senin, birilerinin acı çektiğini görmek senin de acı çekmene neden oluyor, bu yüzden de karşındaki kişiden ölümüne nefret ediyor olsan bile o yardım elini daima uzatıyorsun. Aslında tam olarak öyle de değil, hadi sana bir sır verelim: 'Ölümüne nefret ediyor olsan bile' dedik ama maalesef -ki bu çok güzel bir şey- sende nefret duygusu bile yok! Her ne yapıyorsan yapmaya devam et güzel insan, dünya senin gibiler oldukça daha güzel bir yer!

Bambaşka, çok farklı bir şey!

Bambaşka, çok farklı bir şey!
s-media-cache-ak0.pinimg.com

Senin bu dünyaya tam olarak ne amaçla gönderildiğini, ne olman gerektiğini söylemek maalesef zor: Fakat şunu söyleyebiliriz, sen asla sıradan biri olamazsın! Bunu söylemek ne kadar doğru bilmiyoruz ama söylemeden edemeyeceğiz: Sen hatta neredeyse insan bile değil; insan üstü, olağanüstü bir varlıksın! Şu an bunlar sana çok saçma gelebilir ama kendini biraz daha dikkatli izlersen, gözlemlersen ve hatta kendini keşfetmeye başlarsan potansiyelinin ve yapabileceklerinin farkına varırsın. O yüzden artık biraz daha kendine yönelmeli ve kendini dinlemelisin: Çünkü sen gerçekten çok özelsin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1120
1044
769
248
163
105
67
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
SK Shin Sung Yeon

Bambaşka çok farklı bir şey...İnsan üstü özel bir varlıkmışım peki kdkdkdk

Jane Rizzoli

Şeytan olsaydım insanlar beni bu kadar üzemezdi.

inci küpesiz kız

bambaşka çok farklı bir şey çıktım yani bir boka benzetemediler :)