Görüş Bildir
Haberler
Şeytan mı Melek mi: Bu Dünyaya Ne Olmak İçin Gönderildin?

etiket Şeytan mı Melek mi: Bu Dünyaya Ne Olmak İçin Gönderildin?

Yung Boş Ada
10.05.2016 - 19:22

Hepimizin dünyaya gelişinin ve hatta gönderilişinin bir amacı vardır, içten içe bunu hissetsek de asla ne olduğuna tam olarak emin olamayız. İşte burada biz devreye giriyor ve bu sorunun cevabını sana veriyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak: Kendini bir renge benzetecek olsan bu hangisi olurdu?

2. Kimisi insanlara çok kolay güvenir, kimisi ise oldukça zor: Sen hangisisin?

3. Peki kendini sosyal olarak tanımlayabilir misin?

4. Dünyanın sonunun geldiğini öğrensen ne yaparsın?

5. Eğer bir insan değil de kelime olsaydın hangisi olurdun sence?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dindar biri misin peki?

6. Dindar biri misin peki?

7. Hani şu dört temel element var ya, sen kendini hangisine daha yakın hissediyorsun?

8. Ailene bağlı olduğunu düşünüyor musun?

9. Son olarak: Dünyayı değiştirebileceğine, bir fark yaratabileceğine inanıyor musun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kötülüğün temsilcisi: Şeytan!

Kötülüğün temsilcisi: Şeytan!

Sen bu dünyaya adeta kötülüğün temsilcisi olmak için gönderilmişsin. Sana bu görevin verilmesinin sebebi ise senin diğer herkesten çok daha cesur ve korkusuz olman; öyle ki yaptığın şeyin kötü olduğunu bilsen bile bundan utanmaz, çekinmez ve gözünü kırpmadan yaparsın. Çünkü sende bu güç var! Fakat şunu unutma: Sendeki güç o kadar büyük ki istersen kaderini kendi ellerin ile değiştirebilirsin. Yani sana kötü olacaksın dendi diye kötü olmak zorunda değilsin. İstersen hayatına çok daha farklı bir yön verip bambaşka bir insan olabilirsin ve içinde sahip olduğun o güç ile bu konuda hiç bocalamaz, aksine son derece başarılı olursun! Her şey senin elinde güzel kardeşimiz!

Koruyucu melek!

Koruyucu melek!

Sen bu dünyaya adeta insanları korumak ve iyi olan her şeyi temsil etmek için gönderilmiş bir meleksin! O kadar saf ve temiz bir kalp taşıyorsun ki kötülüğün merkezinde olsan bile daima iyi şeyler yapmayı başarıyorsun. Ayrıca içindeki sevgi evren kadar sonsuz, asla bitmez! Bu sevgi ile de herkesi her şeye karşı koruyorsun: Elbette başta sevdiklerini, zayıfları, güçsüzleri ve hatta kötüleri bile! Elinde değil çünkü bu senin, birilerinin acı çektiğini görmek senin de acı çekmene neden oluyor, bu yüzden de karşındaki kişiden ölümüne nefret ediyor olsan bile o yardım elini daima uzatıyorsun. Aslında tam olarak öyle de değil, hadi sana bir sır verelim: 'Ölümüne nefret ediyor olsan bile' dedik ama maalesef -ki bu çok güzel bir şey- sende nefret duygusu bile yok! Her ne yapıyorsan yapmaya devam et güzel insan, dünya senin gibiler oldukça daha güzel bir yer!

Bambaşka, çok farklı bir şey!

Bambaşka, çok farklı bir şey!

Senin bu dünyaya tam olarak ne amaçla gönderildiğini, ne olman gerektiğini söylemek maalesef zor: Fakat şunu söyleyebiliriz, sen asla sıradan biri olamazsın! Bunu söylemek ne kadar doğru bilmiyoruz ama söylemeden edemeyeceğiz: Sen hatta neredeyse insan bile değil; insan üstü, olağanüstü bir varlıksın! Şu an bunlar sana çok saçma gelebilir ama kendini biraz daha dikkatli izlersen, gözlemlersen ve hatta kendini keşfetmeye başlarsan potansiyelinin ve yapabileceklerinin farkına varırsın. O yüzden artık biraz daha kendine yönelmeli ve kendini dinlemelisin: Çünkü sen gerçekten çok özelsin!

Bilinmiyor!

Bilinmiyor!

Hemen üzülme, bu senin ne kadar eşsiz ve muhteşem bir varlık olduğunu ortaya koyuyor! Çünkü sen aslında dünyaya insan olmak için gönderilmemiştin; fakat eşsiz kişiliğin gibi kaderin de eşsiz oldu ve son saniyede değişti! Şu anda da o kaderi sen kendi ellerinle yazıyor ve bunu kesinlikle asla sıradan olmayan bir biçimde yapıyorsun! Sen insanın her gün karşılaşacağı tiplerden biri değilsin; konuşmalarınla, düşüncelerinle ve hatta yaydığın enerjiyle bile ne kadar farklı olduğunu daima ortaya koyuyorsun! Eğer bu hayattaki amacını öğrenmek istiyorsan sınırlarını zorlamanı, potansiyelini test etmeni ve kendini tanımanı tavsiye ediyoruz güzel kardeşimiz! Senden mükemmel şeyler çıkacağı ortada!

Seçme hakkı olan bir insan!

Seçme hakkı olan bir insan!

Sen bu dünyaya tamamen kendi kararlarını verip kendi kaderini çizmek için gönderilmiş bir insansın! 'Neden daha olağanüstü bir şey değil?' diye sızlandığını duyar gibiyiz, fakat hiç öyle düşünme! Çünkü eğer sana başka bir misyon yüklenmiş olsaydı senin asla seçme hakkın olamayacaktı ve önüne çizilen yol ne ise o yolda ilerlemek zorunda olacaktın. Ama şu anki halin ile istediğini yapmak, seçmek ve yaşamakta özgürsün! Hatalar yapa yapa ilerleyecek ve günün birinde gerçekten ne olmak, ne yapmak istediğine karar vereceksin! O güne kadarki hayatında sana başarılar dileriz güzel insan!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2127
754
706
578
376
195
152
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Kötülüğün temsilcisi: Şeytan! Kötülüğün temsilcisi: Şeytan! Sen bu dünyaya adeta kötülüğün temsilcisi olmak için gönderilmişsin. Sana bu görevin verilmesin... Devamını Gör

Ozzie

Dindarlığı elbette yapınca melek, diğerlerini yapınca şeytan oluyor. Gene harika bir yüzde dağılımı..

bengisu

Melek çıkarım diye girdim şeytan çıktım kdfmsdf