Görüş Bildir
Haberler
Bayramda Olmazsa Olmaz 8 Misafir Tipi

Bayramda Olmazsa Olmaz 8 Misafir Tipi

SeaCeaY
23.07.2014 - 20:18 Son Güncelleme: 24.07.2014 - 00:34

Bayram geliyor. Evde kalanların kapısını çalan çok olacak da gelen tipler bir kez olsun normal olmaz mı be abi? Olmuyo işte :/

İçeriğin Devamı Aşağıda

1-Çocuklu karşı komşu

1-Çocuklu karşı komşu

İşkencenin başladığının göstergesi misafirdir. Normal şartlarda aile ile otururken olayı annesi başlatır. 'Hadi abisi sen buna az oyun oynat' der ve macera başlar. İçerideki melek çocuk bir anda garip bir yaratığa dönüşür. 'Oynama onla! Dokunma ona! Lan!' Nidaları eşliğinde ailesi gidene kadar eziyet çektirir. Gittiğinde size enkaz gibi bir oda ve ağır bir baş ağrısı bırakmıştır.

2-50 yaş üstü akraba

2-50 yaş üstü akraba

'Gençlik bitmiş gençlik...' 50 ve üzeri yaşındakilere söylemeleri için mecburiyet mi koşuyorlar bilemem ama hepsi söyler. Bu akrabaların eli öpülür, zorla verilen 10 Lira gururu kırık bir şekilde kabul edilir, onlar ailenle ülkenin geçmişteki halinden konuşup dururlarken sen de sıkıntıdan geberirsin. Ha bir de bu sohbetlerde bir anda zavallıcıklara bir durgunluk gelir aniden 'Çok şükrü yarabbi...' diye derin bir nefes alıp tekrar devam ederler. O sırada update oluyolar galiba. Sistemi yeniden başlatıp sohbet konusunu değiştirdiklerine göre.

3-Dayı

3-Dayı

Dayı beeee sevilmez mi? Geldiğinde şakalaşılır koridordan salona kadar güreşilir, kuzenler babasını o an senden kıskanır adeta. Temiz 50 Lira ve üstü harçlık verilir kabul etmeme gibi bir lüksün yok. Çünkü dayının tersi pistir.

4- Tüm olayları kendine göre yorumlayan enişte.

4- Tüm olayları kendine göre yorumlayan enişte.

Dayılar gelirde Teyze- Hala durur mu? Bu kısımda onların etki edebilecek hiç bir şeyi yoktur çünkü burada enişte vardır. Bir uçaklar bir de bu namussuzlar çok fena uçar. 'vurdum, kırdım, ağzını dağıttım, beynini yaladım' onlarda sınırsızdır abi bu sözler. Maksimum 20 TL harçlık verirler olay orada kapanır o ayrı tabi.

5- Tuvalet pompası gibi öpen teyzeler

5- Tuvalet pompası gibi öpen teyzeler

Evren sana kaçman için fırsat tanımaz. Senin niyetin yanakları değdirip olay yerinden sıvışmaktır. Fakat teyze mahalle kavgasında kafa atacak gibi ellerini omzuna kilitler ve yanağını adeta yalayarak öperler. Bayramda sık sık yüz yıkama sebebimdir kendileri.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6- Aileni ziyarete gelen kankaların

6- Aileni ziyarete gelen kankaların

Bunları bu kadar sakin ve temiz görmek her zaman nasip olmaz deyip tabloya iki de bir bakarsın. Tüm arkadaşların beyefendi ve hanımefendi olmuşlar, biraz sonra hep birlikte dışarı çıkınca cozutacak tipler onlar değillermiş gibi davranıyorlar. Olsun saygısızlıktan nefret etmeleri güzel bir şey.

7- Eski sevgilinin de içinde olduğu komşu aile

7- Eski sevgilinin de içinde olduğu komşu aile

Yanlarından gitsen ayıp olacak, kalsan kızla arandaki soğukluğu herkes anlayacak tam bir gerginlik ve sahtecilik ortamı.

8- Seni irdeleyen akrabalar

8- Seni irdeleyen akrabalar

Bunlar gelir işi gücü ve sanki salonda konuşacak başka kimse yokmuş gibi seni sorguya çekerler. Sınav soruları ise şunlar

*Kaç yaşındasın bakim sen?

*Kız arkadaş var mı ? Hadi hadi vardır?

*Dersler nasıl?

*Büyümüşsünde sen askere kaç sene kaldı?

*Benim bi arkadaşımın kızı var bir görsen nasıl güzel nasıl güzel, Bir tanış konuşmak ister misin?

Teknik olarak sorulara kaçamak cevap verilir ve bir şekilde sohbet konusunu çevirsin diye top aile bireylerine atılır. En olmadı telefonun alarmı kurulur, sanki kanka aramış gibi odadan kaçılır.

ŞİMDİDEN İYİ BAYRAMLAR ♥ :) 

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
6
4
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tesla Başgan

''En olmadı telefonun alarmı kurulur, sanki kanka aramış gibi odadan kaçılır.'' teşekkürler. ;)

adlazım değil

o kadar para verselerdi keşke