Görüş Bildir
Haberler
Bayram Tatili Sonrası Pazartesi Sendromunu Nasıl Atlatacağını Söylüyoruz!

etiket Bayram Tatili Sonrası Pazartesi Sendromunu Nasıl Atlatacağını Söylüyoruz!

Muazzez Balcı
23.08.2018 - 21:45 Son Güncelleme: 27.08.2018 - 10:51

Eee dokuz gün dedik ama hızlıca geçiyor, değil mi? Mesai başı yapacağımız gün geldi. Ama hiç üzülme! Onedio ekibi olarak yine sırf sizi düşündüğümüzden, bu sendromu atlatabilmeniz için elimizden geleni yaptık.

Bakalım sendromu nasıl atlatacaksın?!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bayramın kutlu olsun! Söyle bakalım... Sence tatil dediğin şeyin olmazsa olmazı ne?

2. Pekiii... Bu tatilde en çok neden şikayet ettin ya da ediyorsun?

3. Sence ideal bir dünyada, yıllık izin / tatil olayı ne kadar sürmeli?

4. Hadi bakalım, sana helalinden iki haftalık bir tatil, üstüne de uçak bileti veriyoruz. Nereye gitmek için kullanacaksın?

5. İşinle ilgili en sevmediğin şey ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Diyelim ki şu anki bilgilerin ve deneyiminle, yıllar öncesine geri döndün. Hangi kariyer yolundan gitmek isterdin?

7. Çalışma ve başarı üzerine söylenen bu özlü sözlerden hangisine en çok hak veriyorsun?

8. Son olarak da; pazartesi sendromuna dair duygularını kim en iyi seslendirir sence? 😂

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Pazartesi sendromunu komik hayvan videolarıyla ancak atlatabileceksin!

Kuyruğunu kovalayan kediler, cama çarpan köpüşler... Listeyi şimdiden hazırla! Senin şifan ancak ve ancak hayvanlar olacak. Bünyende zerre sinir stres bırakmayacaklar. Hayatın gerçeklerinden kopacaksın, sinirlerin bozulacak ve sonunda güleceksin. Seni onlar kurtaracak! Eşe dosta haber sal, üzerine bir sürü kedi köpek videosu atsınlar!

Pazartesi sendromunu ancak iş arkadaşlarınla boş yaparak atlatabileceksin!

Sen pazartesi günü verimli bir şekilde çalışmayı şimdiden aklından sil, hatta patronun da silsin. Çünkü senden pazartesi günü hiçbir şekilde faydalı, üretken bir iş çıkmayacak. Pazartesi sendromunu atlatmak için iş arkadaşlarınla bolca boş yapacaksın. Birbirinize takılıp bolca saçmalayacak, sırayla şikayet edecek ve bol bol güleceksiniz. Ardından da aslında kendi içinizde bir aile olduğunuzu farkedip, ait olduğunuz yere geldiğinizi hissedip, tatil öncesi ritminize huzurlu bir şekilde döneceksiniz.

Pazartesi sendromunu tüm günü sosyal medyada yiyerek atlatacaksın!

İnsanlar yalnız olmadıklarını bilince, o durumu atlatmayı daha kolay buluyorlar. Bu bir gerçek. İşte sen de böyle; senin gibi fenalıklar geçiren gizemli İnternet yabancıları ile ağlanacak halinize güldükçe ferahlayacaksın. Eğleneceksin, sosyallik için illa dışarıda olmak gerekmediğini göreceksin. Tüm günü yiyeceksin ama olsun... Bu sendrom işte böyle atlatılacak!

Pazartesi sendromunu, planlar programlar yaparak atlatacaksın!

Sen aslında çok mantıklı düşünen, rasyonel zihne sahip birisin. Pazartesi gününün getirilerini de çabuk kabulleneceksin. Tatilden sonraki rehavete kapılmaktansa, yeni bir başlangıç yapmayı tercih edenlerden olacaksın. Plan program yapacaksın. Hesap kitap çıkaracaksın, yeni kararlar alacaksın... Derken pazartesi gününü resmen sadece kafanda program yaparak yemiş bitirmiş olacaksın. 😂 Ama olsun, bu sendromu en verimli şekilde atlatan sen olacaksın!

Atlatamayacaksın!

Sabah bindiğin toplu taşıma aracındaki insanlardan tut, iş arkadaşlarına kadar... Çevrendeki herkesin Allah yardımcısı olsun. Sen bu sendromu atlatamayacaksın. Bolca şikayet edeceksin, sadece şikayet edeceksin, durmadan şikayet edeceksin! Kendi canından bezdiğin gibi, insanları da bezdireceksin! Yine de insanlar sana hak vermekten kendilerini alamayacaklar! 😂 Neyse ki bu sendrom da pazartesi ile beraber bitecek. Enseyi karartma!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
325
164
97
91
42
38
30
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Tatil yapmayınca sendrom da olmuyor, tavsiye ederim 😂😂 canım patronum, hep bizi dusunuyor iste

Bozkurt

Pazartesi sendromunu komik hayvan videolarıyla ancak atlatabileceksin! Kuyruğunu kovalayan kediler, cama çarpan köpüşler... Listeyi şimdiden hazırla! Seni... Devamını Gör

"Atlatamayacaksın!" çıktı. Hiç atlatamıyorum zaten. : (