Görüş Bildir
Haberler
Bayern Önümüzdeki Hafta Şampiyonluğunu İlan Edebilir

Bayern Önümüzdeki Hafta Şampiyonluğunu İlan Edebilir

Batuhan
20.04.2015 - 14:33
İçeriğin Devamı Aşağıda

Almanya Birinci Futbol Ligi’nde (Bundesliga) bitime 5 hafta kala, lider Bayern Münih ile zirvenin en yakın takipçisi Wolfsburg arasındaki puan farkı 12’ye çıktı.

Bundesliga'da 29. hafta maçlarının heyecanı geride kalırken lider Bayern Münih, deplasmanda Hoffenheim’i Sebastian Rode ve Andreas Beck’in kendi kalesine attığı gollerle 2-0 yendi. Bavyera ekibi bu sezon 23. galibiyetini alarak puanını 73’e çıkardı.

Liderin en yakın takipçisi Wolfsburg ise sahasında Schalke 04 ile 1-1 berabere kaldı. Schalke 04’ün golü 19 yaşındaki Leroy Sane’den gelirken, Wolsburg’un golünü Belçikalı oyuncu Kevin De Bruyne kaydetti. Puanını 61’e çıkaran yeşil-beyazlı ekip ile 73 puanını bulunan lider Bayern Münih arasındaki puan farkı da 12’ye çıkmış oldu.

Bayyera ekibi gelecek hafta 25. şampiyonluğunu ilan edebilir

Bayyera ekibi gelecek hafta 25. şampiyonluğunu ilan edebilir

Bayern Münih gelecek hafta Hertha Berlin’i yenmesi, Wolfsburg’un da Borussia Mönchengladbach’a karşı galip gelmemesi veya Bayern Münih’in rakibi ile berabere kalması, Wolfsburg’un da rakibine mağlup olması durumunda 25. şampiyonluğunu ilan edebilecek.

Bayer Leverkusen, sahasında Tayfun Korkut’un çalıştırdığı Hannover 96’yı 4-0 mağlup etti. Maçın 20. dakikasında milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu’nun kullandığı köşe vuruşunun ardından kafasıyla topu filelere gönderen Ömer Toprak, Bayer Leverkusen’i 1-0 öne geçirdi. Julian Brandt 40. dakikada skoru 2-0 yaparken, 49. dakikada Kyriakos Papadopoulos farkı üçe çıkardı. Stefan Kiessling 70. dakikada skoru tayin eden gole imza attı ve ev sahibi ekip maçtan 4-0 galip ayrıldı. Bayer Leverkusen, 54 puanla 3. sıraya yükselirken, Hannover 96, 29 puanla 15. sırada kaldı. Son 13 maçta galip gelemeyen Hannover 96 kulübü, bugün Tayfun Korkut'un görevine son verdi.

Düşme hattında bulunan Hamburg ise, deplasmanda Werder Bremen’e Franco Di Santo’nun attığı golle 1-0 mağlup oldu. Hamburg 25 puanla 18. ve son sırada yer alırken, Augsburg’a 2-1 yenilen Stuttgart da 26 puanla 17. sırada bulunuyor.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/almany...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0