Görüş Bildir
Haberler
Başbakan'ın Azarladığı Polislerin Yerleri Değiştirildi

Başbakan'ın Azarladığı Polislerin Yerleri Değiştirildi

Ali Çeşmeci
13.03.2014 - 09:53 Son Güncelleme: 13.03.2014 - 15:01

Başbakan'ın Azarladığı Polislerin Yerleri Değiştirildi

Başbakan Erdoğan’ın Şanlıurfa’da düzenlediği mitingde azarladığı polislerin yerleri değiştirildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, pazar günü Şanlıurfa’da düzenlediği mitingte bayılan partililer için yardımı geciktiren polisleri fırçaladı. Bu olayın ardından Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü’nde görevden alma depremi yaşandı. Emniyette 20 şube müdürü görevinden alındı. Kritik konumdaki şube müdürleri, pasif görevlere çekildi. Polisler, bu karar sonrasında kariyerlerine yeni görev yerlerinde devam edecek.

ÜST DÜZEY DEĞİŞİM

Terörle Mücadele Şube Müdürü Çetin Erdemir; Inşaat Emlak Şube Müdürlüğü’ne, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Ahmet Karataş; Havaalanı Şube Müdürlüğü’ne, Asayiş Şube Müdürü Doç. Dr. Ahmet Sait; Yayla Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü’ne atandı.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin Şanlıurfa’da düzenlediği mitingte halka hitap ederken Erdoğan’ın sözleri, mitingin önüne geçti. Başbakan, miting sırasında yaşanan izdiham nedeniyle kadınların zor anlar yaşamasına sinirlendi ve görevli polisleri azarladı. Başbakan, “Polis arkadaşlar siz burada ne iş yapıyorsunuz! Açın şurayı, Emniyet Müdürü sen burada ne iş yapıyorsun, açsana şurayı! Oradan seyrediyorsun ya” ifadelerini kullandı.

Kaynak: http://www.unimetre.com/basbakanin-az...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0