Görüş Bildir
Haberler
Barcelona'yı Messi Sırtladı

Barcelona'yı Messi Sırtladı

Fatih
24.08.2014 - 23:53

Barcelona'yı Messi Sırtladı

La Liga'nın ilk haftasında Barcelona 10 kişi kaldığı maçta Elche'yi 3-0 ile geçerken Messi attığı iki golle yıldızlaştı.

La Liga'da yeni sezona Luis Enrique yönetiminde başlayan Barcelona ilk maçta Elche'yi misafir etti. Barcelona'da yeni transferler Bravo, Mathieu ve Rakitic'in yanı sıra Barcelona B Takımı'ndan gelen Munir de ilk 11'de şans buldu. İlk devrede topun hakimi olan Barcelona üst üste ataklar geliştirmesine rağmen gol için 42 dakika bekledi. Devrenin bitimine 3 dakika kala sahmeye çıkan Messi ise gol perdesini açan isim oldu. Golden bir dakika sonra ise savunmanın arkasına atılan topta rakibini düşüren Mascherano kırmızı kartla oyundan atıldı.

Bir kişi eksik kalmasına rağmen Barcelona'nın oyundaki hakimiyeti ikinci 45 dakikada da devam etti. Devrenin hemen başında Rakitic'in savınmanın arkasına sarkan topu Munir'in önünde kaldı genç futbolcu da usta işi bir vuruşla farkı ikiye çıkardı.

67'de ise sahneye birkez daha Messi çıktı . Arjantinli yıldız oyuncu rakip ceza sahasında yaptığı şık hareketlerle rakiplerinden sıyrıldı ve klas bir vuruşla topu ağlara göndermeyi başardı.

Kalan bölümde başka gol olmadı ve Barcelona sahadan üç puanla ayrılıp La Liga'ya güzel bir başlangıç yaptı.

Gecenin diğer maçında ise Celta Vigo evinde Getafe'yi 3-1 mağlup etmeyi başardı.

Spor365

Kaynak: http://www.spor365.com/Barcelonayi-Me...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0