Görüş Bildir
Haberler
Bam Bam Bam Söylüyoruz! İleride Pişman Olmamanız İçin Evlenmeniz Gereken Burçlar

etiket Bam Bam Bam Söylüyoruz! İleride Pişman Olmamanız İçin Evlenmeniz Gereken Burçlar

Aburoski
05.04.2019 - 11:47

Eveeeet, sevgilisi olanlar, evlenmeyi düşünenler tam olarak doğru yerdesiniz! Size evlilik için en ideal olan hem erkeklerin hem de kadınların burçlarını özelikleriyle birlikte yazdık. Bakalım evlenmeniz gereken, evlendiğinizde mutlu olacağınız burçlar hangileri?

Keyifli okumalar! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlk önce erkeklerden başlayalım. Bakalım hangi burcun erkeğiyle evlenmelisiniz?

1. İlk sırada "Yengeç" erkeği var. Öncelikle "Yengeç" erkeğinin hayatına bir kere girdiniz mi kolay kolay çıkamazsınız. Duyguları da ön plandadır. Partnerini kırmamak için elinden geleni yapar.

Aynı zamanda da eğer bi yengeç erkeğiyle birlikteyseniz ya da evliyseniz onun aşkına inanmalısınız. O, kesinlikle sonsuza kadar sevemeyeceği biriyle birlikte olmaz. Eşinin, düşüncelerine ve planlarına son derece saygılıdır ve önem verir. Evlilik onlar için sevgi ve sadakat bitmediği sürece sonsuza kadar sürebilir. Yeter ki sizin sevginiz ona karşı azalmasın. Azaldığında da bunu kolayca hisseder. Ailesini her zaman rahat ettirmek için var gücüyle çalışır. Onun için sevdiklerinin rahatlığı önemlidir.

2. Balıklar olmazsa olmaz. "Balık" burcu erkeği öncelikle hayatındaki insana çok bağlıdır. Romantizm onun için önemlidir. Onunla evlendiğinizde aşka doyabilirsiniz. Sizi sevdiğini her an belli eder. Aynı zamanda da partneriyle uyumlu olmaya önem verir.

Balık burcu erkeği, merhametlidir ve karşısındaki insana her zaman açık olur. Sizden bir şey saklamaz, saklayamaz. Onu kırmadığınız sürece evliliğiniz ideal bir evlilik olabilir. Boş tartışmalara zaman harcamaz. Onunla kolay kolay tartışmazsınız. Yerine göre davranmayı da bilir. Partnerinin fikirlerine de çok önem verir. Onunla istediğiniz konuda rahatlıkla konuşabilirsiniz.

3. Gelelim "Oğlak" burcu erkeğine! Bu arkadaşımız güçlü karaktere sahiptir ve sevdiklerini sonsuza kadar koruyabilir. Onunla dertleşebilir, istediğiniz konuları rahatlıkla konuşabilirsiniz.

Evlilikte oğlak erkeği için güven ve sadakat çok önemlidir. Hiçbir zaman güveninizi boşa çıkarmaz. Maddi konularda da sevdiklerini zor duruma sokmamaya çalışır. Bunun için çok çalışır. Nerede nasıl davranacağını da çok iyi bilir.  İdeal bir evlilik yürütmeniz için onu iyi tanımanız gerekir. En önemli özelliği de sadık bir insan olmasıdır.

4. 4. burcumuz da "Boğa!" Bu kardeşlerimiz de tam bi' aile babasıdır. Eşine, çocuğu olursa çocuğuna, ailesine kendinden bile daha fazla değer verir. Her anı ailesiyle geçirse bile bundan şikayet etmez. Cinsel hayatına da çok önem verir. Bu anlamda eşini memnun etmek onun için önemlidir.

Aynı zamanda da romantiktir. Eşine her zaman sevgisini belli eder. Saygı onun için çok önemlidir. Bir ilişkide saygı yoksa o ilişkinin yürüyemeyeceğini düşünür. Ayrıca bakıma da önem verir. Eşinden de bunu bekler. Ailesinin huzurlu olmasına önem verir. Onları rahatça yaşatmak için var gücüyle çalışır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şimdi de kadınlar! Bakalım hangi burcun kadınıyla evlenmelisiniz?

5. İlk sırada elbette ki "Aslan" kadını var. Bu arkadaşımızın gözü aşık olduğunda hiçbir şeyi görmez. Onunla evlendiğinizde aşkı doya doya hissedeceksiniz yani.

Kendi fikirleri evet önemlidir fakat eşinin fikirleri de en az kendi düşünceleri kadar önemlidir. Evet, liderlik özelliği de vardır. Bu özellik de hiçbir zaman kötü yorumlanmamalı. Çok samimi ve içtendir. Ona sonuna kadar güvenebilirsiniz. Sizden bir şey saklamaz, sakladığında da zaten belli eder. Bu bakımdan içiniz rahat olabilir. Eşini de maddi konularda destekler.

6. Titiz ve sorumluluk sahibi kadınlar olmalarının yanında ciddi anlamda Başak burcu kadını evlenilecek bir insandır. Onunla evliyseniz ya da evlenmeyi düşünüyorsanız çok şanslısınız demektir.

Öncelikle başak kadını sevgiye çok değer verir. Onun size sevgisini göstermesini istiyorsanız sizin de göstermeniz gerekir. Titiz, planlı ve sorumluluk sahibi bir insan olduğunu da dünya alem zaten biliyor. Düzenli olmak onun için önemli. Sevdiği insanı sonuna kadar korur ve her ne olursa olsun hep onun yanında olur. Eğer size ciddi anlamda değer veriyorsa her şeyi yapmaya hazırdır.

7. Sırada Akrep kadını var! Eğer bir akrep burcu kadınının hayatındaysanız sizi gerçekten seviyordur çünkü onun hayatına girmek çok zordur.

O sonsuza kadar sürdüremeyeceği bir ilişkiyi evliliğe taşımaz. Eşine güvenmek ve sadık olmak ister ki zaten öyledir. Onun için evi her şeyden önce gelir. Eşinden de bunu bekler. Ne eşini kıskanır ne de eşinin onu kıskanmasını ister. Gereksiz yere eşiyle tartışmaya girmez. Bu tartışmaların evliliği yıprattığını düşünür. Eşine de her konuda yardımcı olmak ister. Zeki bir kadındır.

8. Son olarak da Koç burcu kadınından bahsedelim! Koç burcu kadını öncelikle eğlenmeyi sever ve monotonluktan nefret eder. Onunla evlilik hayatı hiç sıkıcı olmaz.

O aynı zamanda da çok sabırlıdır. Evliliği için her türlü fedakarlığı yapabilir. Tabii karşısındaki insandan da bunu bekler. Kıpır kıpır, enerjik halleriyle evliliği hep diri tutar. Eşine son derece değer verir. Her şeyi gözlemler ve ona göre hareket eder. Bazı umursamaz tavırları varmış gibi görünse de aslında öyle değildir. O her şeyin farkındadır. Onunla evliyseniz ya da evlenmeyi düşünüyorsanız ömür boyu mutlu olacaksınız demektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hadi bakalım yaza düğünümüz var!

Siz neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
681
186
112
58
42
30
24
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Can_Can

Salak saçma muhabbetler. Burç ne alaka belli tarihlerde doğan herkes aynı mı oluyor peki diyince hep şey diyorlar ''yükselenin de önemli'' aafdadsd. Not: Şim... Devamını Gör

Deniz

Koç burcu kadınının görselinde İkizler burcu Marilyn Monroe olması... :D

Yo Bo

Terazi yok o burç değil mi hıh